Kaçamak Yok!

İyi akşamlar
Aksam yemeğim büyük bir tabak salata 2 galeta 3 lt su içtim 2 fincan yeşil çay 1 türk kahvesi 2 sade Nescafe 😀3 fincan çay içtim 1 de ekşi elma yefim
bu kadar kafein vücuda zararlı hiç sağlıklı değil canım.Hem özellikle bu kadar kahve vücudunda su tutar ve ne kadar zayiflarsan zayifla selilüt olusumun artar...
:KK200: :KK60:

bu kadar kafein vücuda zararlı hiç sağlıklı değil canım.Hem özellikle bu kadar kahve vücudunda su tutar ve ne kadar zayiflarsan zayifla selilüt olusumun artar...
:KK200: :KK60:
Haklısın canım ama kahveden vazgeçmem çok zor 😀 diyet öncesi nescafeyi sekerli içiyordum şimdi sade içiyorum alışkanlık birakmak benim için çok zor kahvesiz asla

Bugün kahvaltı 11:30
2 yum, 2 y. Kaşığı lor, 2 ceviz, 3 zeytin, 4 biber

Ara 3 küçük kuru hurma, bğraz çig badem
Sade Türk kahvesi

Akşam 19.30
1 K. Karalahana çorbası, biraz yeşil fasulye turşusu (yazdan yapıyoruz tuzunu çıkarıp soganla kavuruyoruz)

Suyumu ölçemedim içerim yatana kadar
2 tane yeşil çay içtim.
Spor yapacak halim kalmadı.
İyi geceler

Patoloji sonuçlarım iyi çıktı Kızlar )) 14 çeşit kanser türü aramışlar kanımda, tertemiz miss gibi rapor verdiler elime.. 6 ay sonra tekrar tahlil vericem bakalım ))

doktordan sonra eve geçmek istemedim,İKEA’yı dolaştım.. yılbaşı hediyeleri aldım arkadaşlarıma.. sonra yemek yedim..
1 porsiyon İsveç köfte (İKEA’nın meşhur köftesi)
Sos vs koydurmadım, sadece brokoli ve kbahar vardı yanında..
1 kase ezogelin çorba

ara, latte ortaboy

akşam
Kabaklı Bulgurlu zyağlı yemek (1 ufak kase)

9,473 adım ve 2 lt su..

Çok yoruldum, yarın sabah sporum var.. akşama doğru da tiyatro dersim var.. fırsat bulunca yazarım size ))

görüşmek üzere

Patoloji sonuçlarım iyi çıktı Kızlar )) 14 çeşit kanser türü aramışlar kanımda, tertemiz miss gibi rapor verdiler elime.. 6 ay sonra tekrar tahlil vericem bakalım ))

doktordan sonra eve geçmek istemedim,İKEA’yı dolaştım.. yılbaşı hediyeleri aldım arkadaşlarıma.. sonra yemek yedim..
1 kase ezogelin çorba

ara, latte ortaboy

akşam

9,473 adım ve 2 lt su..

Çok yoruldum, yarın sabah sporum var.. akşama doğru da tiyatro dersim var.. fırsat bulunca yazarım size ))

görüşmek üzere

Çok sevindim canım inşallah bi daha hiç çıkmaz.

1 kase ezogelin çorba

ara, latte ortaboy

akşam

9,473 adım ve 2 lt su..

görüşmek üzere
Çok sevindim soyacim sonuçlarına bitti gitti inşallah

Merhabalaaar :) Bu konuyu zevkle okuyorum.
Ben de 160 boyunda 55 kiloyum 50 olmak amacım ama şu an kendimi hazir hissetmiyorum sınava hazırlanıyorum son 19 bakalım sonrasında dahil olurum belki 🙈 Yine de yazdıklarınızı tek tek okuyorum. Tahlillerinizin iyi çıkmasına özellikle çok sevindim soya_sosu soya_sosu sevgilerimle kolay gelsin

selam kızlarrr

soya_sosu soya_sosu canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasınaaaa

I inci478 nasılsın canım maşallah çocukları büyüttün
İyiyim yasemincim büyüdüler sorma zaman çok hızlı geçiyor gerçekten sen nasılsın diyet yapmıyor musun gerçi senin ihtiyacın yok diyete masallah fıstık gibisin

Resmen yorgunluktan ağlıycam, biraz dinlensem yeter bu ne ya )) spordan geldim, birşeyler yedim, şimdi kuaföre gidicem, sonra gelip duş alıp hazırlanıp hemen tiyatroya geçicem.. bugün seçmeler var, bir tiyatro oyunu için oyuncu seçmesi yapılacak.. bakalım kazanacak mıyım))
menümü yazıp hemen kuaföre kaçacağım, bu arada kilo bildirimi yapanlar, haftalık bildirimlerinizi bekliyorum (tan hariç, o 15 günde bir veriyor)
Kahvaltım,
Menemen 3 yk
2 dilim tb ekmeği

ara,
1 mandalina

spor sonrası, içim fit protein süt 250 ml

öğlen,
kabaklı yoğurtlu bulgur köftesi (yağ tuz yok, sadece pul biber ekledim)

not: bu ara deli gibi bulgur yiyesim var, nerdeyse çiğ yiyeceğim o kadar canım bulgur istiyor.. bende yağsız ve tuzsuz pişirip baharatla lezzetlendiriyorum. Yanında yoğurt ile çok lezzetli ve doyurucu oluyor..

neyse ben kaçar, görüşürüz Kızlar ))

Benim daha hafta olmadı ama kilo bildirimi yapayım 6 aralikti sanırım 94.9 kg idim
Bu sabah 93.1 kg geldim çok az geldi bana verdigim hemen gitsin istiyorum galiba 😀
canim gayet iyi vermişsin 4 günde neredeyse 2 kilo vermişsin.Bu cok fazla aslında..Ödem de atmişsin demekki Incicim. tebrik ederim.. :KK9:

öğlen yemegimde kendime dürüm yaptîm kizlar harika oldu...
3 kasık yulaf kepeğini rondodan gecirip icine 1 yumurta ve az süt katarak tekrar çırptım.
yapışmaz tavaya z.yagı sürdüm ve tavaya yaydım.arkası iyice pisince spatula ile ters çevirip pişirdim.
krep mi desem lavas mı desem inanilmaz oldu.
arasına tiftilmiş tavuk göğsü yesillik baharat katıp sardım.Dürümüm enfes oldu.Kesinlikle öneriyorum.
Bu krebi bazen kahvaltıda da yapardım arasına lor maydonoz koyup sarınca börek gibi oluyor.:kk77::super:

Back
X