tesekkurler canim..Allah yardımcın olsun canım ben normal nöbette bile zorlanıyorum.
kolay gelsin canımBen de gerçekten. Zor geliyor. Yarın nöbetçiyim. Çocuklara kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlanacak ben çok rahatım.neden bilmiyorum erken de gidilecek. Oyy oyy
Bugün köyüme gittim 8 yıldan sonra. Huzur geldi bana ondan rahatım. Yoksa çok vahim 3 çocuk ev. Çamaşır bitmez. Kurutma makinası aldım bütün hanımlara duyurulur alın kurtulun kışın kurutma işinden. Yazın zaten heryerde kuruyor. Ne zordu kalorifer kalorifer gezdir. Şükür. Buna da . Ama gerçekten zor.Valla Hocam ben ne okula sıgıyorum nede eve.
Çocukları çalışmayı seviyorum ama ev 3 çocuk olunca işler zorlaşıyor bunada şükür elhamdülillah.
Allah yardımcın olsun canım.
Evet canım
rishrose meslektaşız demek
ben de tavsiye ediyorum kurutma makinesini ben de 3 ay önce aldim..keşke daha önce alsaymişım.Hep önyargiliydim.Bugün köyüme gittim 8 yıldan sonra. Huzur geldi bana ondan rahatım. Yoksa çok vahim 3 çocuk ev. Çamaşır bitmez. Kurutma makinası aldım bütün hanımlara duyurulur alın kurtulun kışın kurutma işinden. Yazın zaten heryerde kuruyor. Ne zordu kalorifer kalorifer gezdir. Şükür. Buna da . Ama gerçekten zor.
incim kilo kaybıni da yazsaydinGünaydın herkese
Birazdan kahvaltimi yapip kızımi okula aşıya götüreceğim Tartilmisken paylaşalım dedim
harika daha ne istiyorsun kuzum.tekrar tebrikler6 Aralık 94.9
16 araluk 91.6.
3.30 kg kaybı fena değil dimi inşallah böyle devam eder
Afiyet olsun canımÖĞLEN MENÜM
BULGURLU Z.YAGLI PIRASA
ATOM BİBERLI EV YAPIMI SÜZME YOGURT
YARIM DİLIM TAM BUGDAY EKMEki Görüntüle 2565694
tahlillerinin iyi çikmasına çooook sevindim canım..tekrar motive oldum ben fırsat buldukça paylaşimlarda bulunucam.Selam Kızlar,
şubat sonuna kadar doktora gitmeme gerek kalmadı, son tahlillerimde iyi çıktı.. 2 ay rahatım )) tabi hemen diyetime geri döndüm..
Not: yeni gelen arkadaşlar, lütfen ilk sayfayı okuyun! Kurallarımız esnetilmez, ona göre ))
caroline84 canım, bazen içimizde bir canavar varmışcasına yeme isteği ile doluyoruz maalesef.. sıvı tüketimine, uyku düzenine ve sporuna dikkat et.. bu üçlüden herhangi biri aksayınca yeme güdüleri artıyor.. tabi en önemli sebeplerden biri de stres/üzüntü.. maalesef Türk insanı duygusal yiyici.. ne zaman stres olsak, endişeli olsak ya da üzgün olsak kendimizi yemeğe vuruyoruz... hep Amerikan filmlerinden dolayı ))) kız sevgilisinden ayrılıyor, hop bakıyorsun elinde ya bir kutu pizza, ya dondurma kasesi ya da pasta )) beynimize üzgünken yemek yemek eklenmiş işte ))
I inci478 süper, spor/su ikilisine dikkat et.. olabildiğince spora yönel unutma ))
Roka35 güzel paylaşımlar bekliyorum senden.. motivasyonumuzu yükselt)) ve tartına pil al ))
ve gelelim benim günahıma ))
Tartı geldi, kaç gündür üstüne çıkmıyordum.. bu sabah çıktım ve gerçekle yüzleştim.. 91,9 kilo.. ya ben 3 kilo vericem diye 3 ay uğraşıyorum ama 3 günde 3 kilo alıyorum )? Bazen boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor ama vazgeçmeyeceğim.. yaza kadar 70 kiloya düşeceğim.. toplam 20 kilo ve 6 ay.. bu da ayda 3.33 kilo yapar.. yani haftalık 750 gr.. bunu da yapamayacaksan kendi suratıma tükürürüm valla )) Hadi menümü yazayım, sonra 30 dk yürüyüş yapıp Yeşilçayımı içeyim ))
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 çeri domates
1/2 kapya biber
3 ceviz
Dereotu
öğlen,
1 tabak kıymalı pırasa (suyunu süzdüm)
2 yk pulbiberli yoğurt
not: yılbaşına kadar herkes hiç kaçamak yapmadan diyete devam edecek, 31 Aralık ve 1 Ocak serbest gün.. 2 Ocak itibari ile tartı rakamıyla birlikte tekrar diyete dönülecek ona göre)) önümüzdeki sene diyetimize bazı eklemeler yapacağız.. örneğin “şekersiz 21 gün”, “sıvı gıda günü”, “renkli günler/renkli sebzeler” gibi.. çok eğlenceli ve keyifli olacak haberiniz olsun..
bir de, yapabilen herkes öğünlerin fotosunu çekip yüklesin.. ne yediğimizi görelim..
sevgiler ))
tatlım ne zaman uygun olursan yaz saat önemlu degilBu arada konu dışı ama bende saatler çok karışık türkiye saatine göre nasıl ayarlicam hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?