Kaçamak Yok!

Merhaba hanimlar nasilsiniz
Soyacim tahlillerinin iyi cikmasina cok sevindim
Bende kendimi bir turlu toparlayamadim ve sessizlige gomuldum ama artik kendime dur demeliyim
Bugun oruca basladim malum 3 cocuk borcum cok bu aradada disipline olurum diye dusundum
Evet inşallah yilbasina kadar bakalim kac kilo vermis olacagim

hoşgeldin Zeynepcim..tam gaz devam..2 hafta sıkalim bakalim kendimizi

Soyacim çok sevindim canım tahlil sonuçlarina aynı kilodaymisiz veririz sağlıklı olalım yeter ki kim korkar kilodan spora baslayamadim ama inan sabah 7 den akşam 11 kadar çok aktifim hele bugün daha şimdi oturudum 5 dk kahve keyfi yapiyorum düzenli spora baslicam inşallah TV tamirden gelmedi henüz suyumuda hiç ihmal etmiyorum en az 2 en çok 3 lt içiyorum mutlaka

Tartı günleri varmı yoksa istediğin zaman atılıyor mu
pazartesi günleri tartı günü canim.Hafta sonu kacamak yapmamak için boyle karar aldık.sen istersen haftada bir tartılabilirsin.mesela ben 15 günde bir tartılmayi tercih ediyorum.Hedefini belirliycek bir takvim belirleyebilirsin.konunun başlarında bazılarımız öyle bir takvim yapti.

Sağol canım bende her hafta çarşamba dartiliyordum haftaya p.tesi dartilirim artik sizlerlede paylaşırım inşallah

Akşam yemeğimi hazırlıyorum, 3 gün diyete ara verince içimdeki canavar açığa çıktı.. canım deli gibi yemek yemek istiyor )) bol bol sıvı gıda alarak bastırdım isteğimi.. bir fincan sade filtre kahve içtim, tarçın zencefil ve limonlu çay yaptım içtim, su içtim.. şu an içi su dolu balonlar gibi hissediyorum kendimi ))

akşama tavuk göğüs fileto aldım, yağsız tavada onu yapıcam.. yanına salata.. birde evde duran brokoli vardı, onuda koydum çorba yapıyorum..
500 gr brokoli, 1 küçük patates, 1 havuç ve 1 soğanı doğradım ve su ekleyip kaynattım.. rondo ile çektim.. içine bir avuç kadar şehriye attım (un koymak istemedim) baharat ekleyince mis gibi oldu.. tabi 1 yk zyağı da ekledim.. yarım saate yerim yemeğimi..
size de afiyet olsun kızlar.. sabah kalktığımızda hepimiz 500 gr az çıkalım inşallah ))

görüşürüz

Deniztasli 91.6 kg yum
Yanlış anlama ama bence güzel çünkü kilo çok işe vermek daha kolay ve hızlı oluyor daha çok motive oluyorsun ben bende 82.5 idim şimdi 76 yim 78 de durdu 2 hafta sinirlerimi tavan yaptı daha önceki yıllarda 88 ı de görmüştüm o zaman daha çabuk gitmişti yüksek olduğu için

Canım çok sevindim inşallah bi daha hiç doktorlara gitmezsin.

Sabah doktora gitcektim oglum hastalandı kızımda gitmedi okula onları götürdüm hastaneye.
Dediklerine aynen katılıyorum hatta inan bi piskolagada gitmeyi düşünüyorum.

İlkokulda çok kilolu degildim.
Ortaokulda hatırlıyorum 46 beden etek ancak oluyordu.
Lisede halen reglim olmuyordu.
Sonra üniveriste sınavı üniversitede 96 dan 68 düştüm.
Evlendim 1 gebeligim 77 ile kaldım 90 ile doğurdum. Dogumdan 10 gün sonra 84 tüm emzirriken 94 oldum. Sonra 70 oldum.

Ikız gebeligim yatarak geçti 110 gördüm.
83 kadar düştüm geri 96 oldum.
Şimdi 88.4 üm.

Hayıflanmamım yada devamlı yememim bana bi faydası yok.
Doktorum normal bir birey 1 çabalıyorsa sen 10 çabalıycan. Bu işi çözmem gerek.

Kahvaltı 11.30
2.5 yum içinde biber ve sogan vardı,3 zeytin, 1.5 ceviz, 1 parça peynir

15.30
Okula yanıma aldım 2 kabak ince dogradım
Okulda yeşil çay kahve içtim.

19.30
1 tabak ıspanak, 1 kase şekersiz hoşaf, yogurt
2 kaşık sütlaş

İşte böyle
İyi geceler dilerim

Soya bide okulda bi hoca arkadaş diyetisyene gidiyor özel bana senide götüreyim diyor ama benim o diyetisyenin yaşı kadar diyet listem var.

En son gittigimde 1 ay kadar devam edebildim eşimde biraz dalga geçiyor.
Öyle işte...

diyetisyene gidebilirsin ama her işin başı istikrar.. 1 ay sonra bırakacağını düşünüyorsan boşuna gitme tabi ki..
Şahsi fikrim şudur ki, 15 günde ya da ayda bir beni görüp, o süreç içerisinde neler yediğimi denetleyemeyen, yaptığım spor ve içtiğim suyu düzenli takip edemeyen bir diyetisyen benim asla işime yaramaz.. çünkü kendimi tanıyorum, kaçamak yapsam da yapmadım derim )))) burda yaptığımız şey bir hafiye gibi birbirimizi gözetlemek.. zaten bu sebepten başarıya ulaşıp kilo veriyoruz.. bunu bana sağlayamayacak ve an be an beni gözetleyemeyecek bir diyetisyenin bana yararı olmayacaktır.. tabi bu benim fikrim, herkes farklı bakabilir bu duruma ))

Bu arada günaydın kızlar ))

dün gece açlıktan uyuyamadım )))) ya sanki dersin 3 gündür yemek yemiyorum, o kadar acıktım ki inanamazsınız.. ama inat ettim yemedim hiç bir şey.. sabah olsa da yemek yesem diye düşüne düşüne zorla uyudum.. şimdi ise canım hiç bir şey istemiyor.. kendimi dövesim var, bu ne saçma bir bünye ya ))
Şu anda ılık limonlu ve tarçınlı suyumu içiyorum.. birazdan kahvaltı yapıp, spora gitmek için hazırlanıcam.. menümü yazarım az sonra ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…