hoşgeldin Zeynepcim..tam gaz devam..2 hafta sıkalim bakalim kendimiziMerhaba hanimlar nasilsiniz
Soyacim tahlillerinin iyi cikmasina cok sevindim
Bende kendimi bir turlu toparlayamadim ve sessizlige gomuldum ama artik kendime dur demeliyim
Bugun oruca basladim malum 3 cocuk borcum cok bu aradada disipline olurum diye dusundum
Evet inşallah yilbasina kadar bakalim kac kilo vermis olacagim
Aynn canim 15 gunde duzenede girmis oluruzhoşgeldin Zeynepcim..tam gaz devam..2 hafta sıkalim bakalim kendimizi
Selam Kızlar,
şubat sonuna kadar doktora gitmeme gerek kalmadı, son tahlillerimde iyi çıktı.. 2 ay rahatım )) tabi hemen diyetime geri döndüm..
Not: yeni gelen arkadaşlar, lütfen ilk sayfayı okuyun! Kurallarımız esnetilmez, ona göre ))
caroline84 canım, bazen içimizde bir canavar varmışcasına yeme isteği ile doluyoruz maalesef.. sıvı tüketimine, uyku düzenine ve sporuna dikkat et.. bu üçlüden herhangi biri aksayınca yeme güdüleri artıyor.. tabi en önemli sebeplerden biri de stres/üzüntü.. maalesef Türk insanı duygusal yiyici.. ne zaman stres olsak, endişeli olsak ya da üzgün olsak kendimizi yemeğe vuruyoruz... hep Amerikan filmlerinden dolayı ))) kız sevgilisinden ayrılıyor, hop bakıyorsun elinde ya bir kutu pizza, ya dondurma kasesi ya da pasta )) beynimize üzgünken yemek yemek eklenmiş işte ))
I inci478 süper, spor/su ikilisine dikkat et.. olabildiğince spora yönel unutma ))
Roka35 güzel paylaşımlar bekliyorum senden.. motivasyonumuzu yükselt)) ve tartına pil al ))
ve gelelim benim günahıma ))
Tartı geldi, kaç gündür üstüne çıkmıyordum.. bu sabah çıktım ve gerçekle yüzleştim.. 91,9 kilo.. ya ben 3 kilo vericem diye 3 ay uğraşıyorum ama 3 günde 3 kilo alıyorum )? Bazen boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor ama vazgeçmeyeceğim.. yaza kadar 70 kiloya düşeceğim.. toplam 20 kilo ve 6 ay.. bu da ayda 3.33 kilo yapar.. yani haftalık 750 gr.. bunu da yapamayacaksan kendi suratıma tükürürüm valla )) Hadi menümü yazayım, sonra 30 dk yürüyüş yapıp Yeşilçayımı içeyim ))
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 çeri domates
1/2 kapya biber
3 ceviz
Dereotu
öğlen,
1 tabak kıymalı pırasa (suyunu süzdüm)
2 yk pulbiberli yoğurt
not: yılbaşına kadar herkes hiç kaçamak yapmadan diyete devam edecek, 31 Aralık ve 1 Ocak serbest gün.. 2 Ocak itibari ile tartı rakamıyla birlikte tekrar diyete dönülecek ona göre)) önümüzdeki sene diyetimize bazı eklemeler yapacağız.. örneğin “şekersiz 21 gün”, “sıvı gıda günü”, “renkli günler/renkli sebzeler” gibi.. çok eğlenceli ve keyifli olacak haberiniz olsun..
bir de, yapabilen herkes öğünlerin fotosunu çekip yüklesin.. ne yediğimizi görelim..
sevgiler ))
pazartesi günleri tartı günü canim.Hafta sonu kacamak yapmamak için boyle karar aldık.sen istersen haftada bir tartılabilirsin.mesela ben 15 günde bir tartılmayi tercih ediyorum.Hedefini belirliycek bir takvim belirleyebilirsin.konunun başlarında bazılarımız öyle bir takvim yapti.Tartı günleri varmı yoksa istediğin zaman atılıyor mu
Sağol canım bende her hafta çarşamba dartiliyordum haftaya p.tesi dartilirim artik sizlerlede paylaşırım inşallahpazartesi günleri tartı günü canim.Hafta sonu kacamak yapmamak için boyle karar aldık.sen istersen haftada bir tartılabilirsin.mesela ben 15 günde bir tartılmayi tercih ediyorum.Hedefini belirliycek bir takvim belirleyebilirsin.konunun başlarında bazılarımız öyle bir takvim yapti.
İnci hanım kaç kilosunuzBuda burada dursun ben ve göbeğin yaza kadar bakalım ne kadar değişecek
Deniztasli 91.6 kg yumİnci hanım kaç kilosunuz
Yanlış anlama ama bence güzel çünkü kilo çok işe vermek daha kolay ve hızlı oluyor daha çok motive oluyorsun ben bende 82.5 idim şimdi 76 yim 78 de durdu 2 hafta sinirlerimi tavan yaptı daha önceki yıllarda 88 ı de görmüştüm o zaman daha çabuk gitmişti yüksek olduğu içinDeniztasli 91.6 kg yum
Selam Kızlar,
şubat sonuna kadar doktora gitmeme gerek kalmadı, son tahlillerimde iyi çıktı.. 2 ay rahatım )) tabi hemen diyetime geri döndüm..
Not: yeni gelen arkadaşlar, lütfen ilk sayfayı okuyun! Kurallarımız esnetilmez, ona göre ))
caroline84 canım, bazen içimizde bir canavar varmışcasına yeme isteği ile doluyoruz maalesef.. sıvı tüketimine, uyku düzenine ve sporuna dikkat et.. bu üçlüden herhangi biri aksayınca yeme güdüleri artıyor.. tabi en önemli sebeplerden biri de stres/üzüntü.. maalesef Türk insanı duygusal yiyici.. ne zaman stres olsak, endişeli olsak ya da üzgün olsak kendimizi yemeğe vuruyoruz... hep Amerikan filmlerinden dolayı ))) kız sevgilisinden ayrılıyor, hop bakıyorsun elinde ya bir kutu pizza, ya dondurma kasesi ya da pasta )) beynimize üzgünken yemek yemek eklenmiş işte ))
I inci478 süper, spor/su ikilisine dikkat et.. olabildiğince spora yönel unutma ))
Roka35 güzel paylaşımlar bekliyorum senden.. motivasyonumuzu yükselt)) ve tartına pil al ))
ve gelelim benim günahıma ))
Tartı geldi, kaç gündür üstüne çıkmıyordum.. bu sabah çıktım ve gerçekle yüzleştim.. 91,9 kilo.. ya ben 3 kilo vericem diye 3 ay uğraşıyorum ama 3 günde 3 kilo alıyorum )? Bazen boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor ama vazgeçmeyeceğim.. yaza kadar 70 kiloya düşeceğim.. toplam 20 kilo ve 6 ay.. bu da ayda 3.33 kilo yapar.. yani haftalık 750 gr.. bunu da yapamayacaksan kendi suratıma tükürürüm valla )) Hadi menümü yazayım, sonra 30 dk yürüyüş yapıp Yeşilçayımı içeyim ))
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 çeri domates
1/2 kapya biber
3 ceviz
Dereotu
öğlen,
1 tabak kıymalı pırasa (suyunu süzdüm)
2 yk pulbiberli yoğurt
not: yılbaşına kadar herkes hiç kaçamak yapmadan diyete devam edecek, 31 Aralık ve 1 Ocak serbest gün.. 2 Ocak itibari ile tartı rakamıyla birlikte tekrar diyete dönülecek ona göre)) önümüzdeki sene diyetimize bazı eklemeler yapacağız.. örneğin “şekersiz 21 gün”, “sıvı gıda günü”, “renkli günler/renkli sebzeler” gibi.. çok eğlenceli ve keyifli olacak haberiniz olsun..
bir de, yapabilen herkes öğünlerin fotosunu çekip yüklesin.. ne yediğimizi görelim..
sevgiler ))
Soya bide okulda bi hoca arkadaş diyetisyene gidiyor özel bana senide götüreyim diyor ama benim o diyetisyenin yaşı kadar diyet listem var.
En son gittigimde 1 ay kadar devam edebildim eşimde biraz dalga geçiyor.
Öyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?