afiyet olsun canim..Aksam yemegim
1 kase tarhana çorbası
Kucuk dilim pazi kavurmasi yumurtali
5 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Salata
Ara: 1 kucuk muz aksam meyve yemiyorduk ama beni kessin diye yedim
afiyet olsu Incicim harika gidiyorsunAksam yemeğim
Bu kadar az yemek hiç iyi değil canım.Çantanda birşeyler bulundurmalısın.fındık ceviz havuç salatalık gibi...yoksa verdiğin kiloları fazla fazla geri alırsınSelamünaleyküm kızlar bugün çok yoğun Du anca geldim sabah kahvaltı imkanı olmadı öğlen biraz musakka yedim çok az yağlı bir kase yoğurt akşam da 2 parça karnabahar ve 1 tane muz yedim bugün Spor yapamicam birazdan yeşil çay içip direk bayilmayi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benm küçük kız atlattı da büyüğünden de bekliyorum salgın sanırımDün gece oglum kustu öksürdü pek uyuyamadım öyle olunca sabah canım pek bişey istemedi.
Mantarlı yum, az yufka ve peynir 2 ceviz
Okula yanıma
1 orta boy elma, 3 y. Kaşığı ıspanak ve yogurt
Akşam
6 tane beyaz lahana sarması, 1 kase hoşaf
Salata
Okulda sade kahve, yeşil çay, 1 litre su içtim yatana kadar su içerim.
hoşaf şekerli değil mi canım..üstelik sarma pirinçli ...keske bu menü akşam menusü olmasaymış.ama sen bedenini bilirsin az yediğini düşünüyor olabilirsin.Dün gece oglum kustu öksürdü pek uyuyamadım öyle olunca sabah canım pek bişey istemedi.
Mantarlı yum, az yufka ve peynir 2 ceviz
Okula yanıma
1 orta boy elma, 3 y. Kaşığı ıspanak ve yogurt
Akşam
6 tane beyaz lahana sarması, 1 kase hoşaf
Salata
Okulda sade kahve, yeşil çay, 1 litre su içtim yatana kadar su içerim.
bu kadar aç kalıp akşam abartmamanı da ayrıca tebrik ederim canım çünkü ben yapamıyorum.Haklısın ama genel böyle değil o yüzden akşam da abartmak istemedim yarın tekrar düzene devam inşallah
Ben her yıl diyet yapıyorum 25 kilo veriyorum sonra öküz gibi yiyorum tekrar alıyorum ama hep hızlı veriyordum şok diyetlerle bu sene sağlıklı bisekilde başladım vermeye geri de almıyor yediğim zaman da oldu bu yüzden açlığa alıştım zaten ben meyve abur cubur hamur işleri seven biri değilim bene yemege aşığım aşkla yiyordum o yüzden de şişiyordum artık aldatılmış kadın gibi yaklaşıyorum yemeğe resmenbu kadar aç kalıp akşam abartmamanı da ayrıca tebrik ederim canım çünkü ben yapamıyorum.
oooo bayıldim benzetmene(aldatılmiş kadın)canım.Bu son olucak ve bu ihaneti asla unutmuycaz söz muBen her yıl diyet yapıyorum 25 kilo veriyorum sonra öküz gibi yiyorum tekrar alıyorum ama hep hızlı veriyordum şok diyetlerle bu sene sağlıklı bisekilde başladım vermeye geri de almıyor yediğim zaman da oldu bu yüzden açlığa alıştım zaten ben meyve abur cubur hamur işleri seven biri değilim bene yemege aşığım aşkla yiyordum o yüzden de şişiyordum artık aldatılmış kadın gibi yaklaşıyorum yemeğe resmen
Sagolasın tesekkur ederim evet salgın diyorlar.Çok geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benm küçük kız atlattı da büyüğünden de bekliyorum salgın sanırım
Sozzzzzzoooo bayıldim benzetmene(aldatılmiş kadın)canım.Bu son olucak ve bu ihaneti asla unutmuycaz söz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?