Kaçamak Yok!

KARNABAHAR KISIRI:
bir kaç dal cig karnabahar rondodan gecirilir..bulgur kivamina gelince tavada cok az salca ve zeytin yagı ile sotelenir.minnacık su katılıp üstü kaptılir ve pilav gibi azcık pişilir.soğuyunca tıpkı kisrdaki gibi yesillikler limon az tuz katılir.yağ koymayın sotelerken azcık koymustuk.KISIRINIZ hazır

Selamünaleyküm kızlar bugün çok yoğun Du anca geldim sabah kahvaltı imkanı olmadı öğlen biraz musakka yedim çok az yağlı bir kase yoğurt akşam da 2 parça karnabahar ve 1 tane muz yedim bugün Spor yapamicam birazdan yeşil çay içip direk bayilmayi düşünüyorum

Bu kadar az yemek hiç iyi değil canım.Çantanda birşeyler bulundurmalısın.fındık ceviz havuç salatalık gibi...yoksa verdiğin kiloları fazla fazla geri alırsın

Dün gece oglum kustu öksürdü pek uyuyamadım öyle olunca sabah canım pek bişey istemedi.
Mantarlı yum, az yufka ve peynir 2 ceviz

Okula yanıma
1 orta boy elma, 3 y. Kaşığı ıspanak ve yogurt

Akşam
6 tane beyaz lahana sarması, 1 kase hoşaf
Salata
Okulda sade kahve, yeşil çay, 1 litre su içtim yatana kadar su içerim.

Çok geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benm küçük kız atlattı da büyüğünden de bekliyorum salgın sanırım

hoşaf şekerli değil mi canım..üstelik sarma pirinçli ...keske bu menü akşam menusü olmasaymış.ama sen bedenini bilirsin az yediğini düşünüyor olabilirsin. sen böyle bir hata yapmazdin kuzum hayırdır

Son düzenleme:
bu kadar aç kalıp akşam abartmamanı da ayrıca tebrik ederim canım çünkü ben yapamıyorum.
Ben her yıl diyet yapıyorum 25 kilo veriyorum sonra öküz gibi yiyorum tekrar alıyorum ama hep hızlı veriyordum şok diyetlerle bu sene sağlıklı bisekilde başladım vermeye geri de almıyor yediğim zaman da oldu bu yüzden açlığa alıştım zaten ben meyve abur cubur hamur işleri seven biri değilim bene yemege aşığım aşkla yiyordum o yüzden de şişiyordum artık aldatılmış kadın gibi yaklaşıyorum yemeğe resmen

oooo bayıldim benzetmene(aldatılmiş kadın)canım.Bu son olucak ve bu ihaneti asla unutmuycaz söz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…