Kaçamak Yok!

Hoşgeldiniz maasallah çok güzel vermişsiniz?
Nasıl verdiniz?
Neler yapıyorsunuz?
Yaşınız boyunuz kaç?

Teşekkür ederim evet güzel ve kolay veriyorum ama koruma da sıkıntı yaşıyorum maalesef
Karatay beslenmesi ile verdim ve hazır gıdaları uzak tutmaya çalıştım
Şu 1-2 Aydır ipin ucu kaçtı toparlanmak İçin motive arıyordum burada buldum kendimi
Neler yapıyorum evli 2 kız annesiyim ev hanımıyım 29 yaşındayım bolca bisiklet sürüyorum küçük kızıma koltuk aldım Decatloneden onu arkama aldım yaz boyu bisiklet sürdüm vücudum sıkılaştı ve ilk defa Kas oluştu bu da beni mutlu ve özgüvenli hissettirdi
Şimdi havalar soğuyunca eve eliptik aldım yeni letgodan 2. El onu kullanmaya başladım
Konuşmayı seviyorum dememe gerek yok galiba çok uzattım.

Kizlar yarın kabak detoksu yapicam bakalım sonucunu sizinle paylaşırım

kabak detoksu yapma, henüz erken onun için.. yani kilo vermen durmadı, metabolizman yavaş değil.. neden şu anda böyle birşey yapasın ki? Onlar ilerki evrelerde yapılacak şeyler.. durduk yere kendini aç bırakacaksın, 2 kilo verip sonra 5 kilo olarak geri alacaksın.. şu anda gerek yok dediğim gibi..

Sevgili arkadaşlar, ara ara lütfen (özellikle yeni gelenler) 1. Sayfadaki kurallarımı okuyun.. motivasyonunuzu bozmak istemem ama yaptığınız kaçamaklar vs benim motivasyonumu bozuyor.. çok yoğun bir insanım ve size vakit ayırmaya çalışıyorum.. ama bisküvili pasta yedim vs gibi saçma şeyler okuyunca sinir oluyorum.. lütfen vaktimi almayın..

Akşam menüm,
1 kase yayla çorbası

saat 20:30 da eve girebildim o yüzden çok ağır birşey yemeyeyim dedim.. yarın sabah erken çıkıcam, bir arkadaşımın eşi vefat etmişti geçenlerde.. onunla buluşup sigorta işlerini halledeceğiz.. sonra tiyatro çalışmam var, ardından oyun çalışması ve dans dersi..tahminen eve dönmem gece 23:00 civarı olur.. fırsat buldukça yazıcam ve okuyacağım.. kendinize dikkat edin, KAÇAMAK YAPMAYIN, spor ve suyu aksatmayın..

not: I inci478 su miktarın iyi, 3 lt’yi geçme.. çay iç, kahve iç, ayran iç ama su max. 3 lt..

Yok canım olur mu konuşup birbirimizi motive ediyoruz.
Maasallah evlatlarımızı Rabbım bagişlasın.
Karatay hocamın dediklerinin çogunu begeniyorum sadece meyve kısmına pek katılmıyorum onuda genelde sabah yemeye çalışıyorum.
soya_sosu nun başta yazdıgı kuralları okudunmu?

Tamam soyacim diyete devam o zaman daha sonraya saklayayim detoksu su içmedim başka 3 su bardagi çay ictim umarım uyurum bu gece 30 günlük plank programıni yapıyorum ayrıca Leslie baslicam pazartesi inşallah TV gelicekmis

Bilimsel açıklamaları olduğu İçin ben kızamıyorum canan hocaya özellikle glisemik endeks konusunda kuralları okudum evet bişey soracağım kilo bildirimi yapıyormuyuz belli zamanlar da

Selam kızlar

acele yazıp kaçıcam, işim çok..

kahvaltı;
2 krep (yağsız-glütensiz)
Arasına peynir ve yeşil biber

öğlen,
Meyveli ve yulaflı yoğurt

ara, soya sütlü latte

şimdi tiyatroya gidiyorum, çalışmalarım var.. akşama fırsat bulursam yazıcam
Bye ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…