Kaçamak Yok!

Bilimsel açıklamaları olduğu İçin ben kızamıyorum canan hocaya özellikle glisemik endeks konusunda 😊 kuralları okudum evet bişey soracağım kilo bildirimi yapıyormuyuz belli zamanlar da
Bilşmsel açıklamalarını bilmemde ne dese bende var.
Evdeyken bende 2 ögün yapıyorum ama okula gidince yapamıyorum.
Evet haftada bir pazartesi sabahı tartılılıp bildiriyoruz.

Kahvaltı 11.30
1.5 yum, domates, 3 ceviz, peynir, 1 ısırık pogaça(kızımın okuluna yaptım ilk kez yaptım. Bunu 1 dilim ekmek sayıyorum önceden yaptıklarım bildiklerimin tadına bakmadım.)

14.45 sade kahve

Akşama dünden kalan karnıbahar kısırı ve kırmızı mercimek çorbası var yogurt salata diye düşünüyorum.

NEFES YAREN aramıza hoş geldin.internette problem vardi kızlar yazamadim bir türlü..okudugum kadariyla hersey yolunda :rapci: Bu arada ben de tam KARATAYCIYIM.2 KİTABINI SOLUKSUZ OKUDUM.BAŞUCU KİTABIMDI BENIM ..

Selam kızlar

dersler yeni bitti.. öğleden beri birşey yiyemedim.. bulunduğum yerde sadece poğaça vs vardı, onları da ben yemiyorum.. şimdi arkadaşlarla cafe tarzı biryere geldik, ben soda söyledim kendime.. bu saatten sonra birşey yemem zaten.. sabah spor var, başım ağrıyor.. birazdan eve gidip uyuycam..

Görüşürüz

günaydin canlaaar :halay: bugün öğlene kadar dersim yok..ama yine de ev ahalisi için kalkıyoruz ...
kahvaltım:
yumurta,5 zeytin ,az peynir,2 kuru kayisı,domates salatalik

Günaydın kahvaltim 😀

Eklentiler

• IMG_20191220_082558.webp
    IMG_20191220_082558.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 31
Selam kızlar,

çok yorgunum.. gerçekten bitik durumdayım ya )) sabah erken kalktım, akşam amca kızı gelmiş bizde kaldı.. sabah ona kahvaltı hazırlayıp spora gittim.. koştura koştura eve geldim, memleketten halam gelmiş.. sanırım 1-2 ay kalır.. şimdi duş alıp uzanıcam biraz.. yoruldum..

kahvaltım,

domatesli biberli yumurta (Menemen değil)
1 İnce dilim peynir
1 dilim tb ekmek
1 küçük muz

spor sonrası, 125 gr protein yoğurt

öğlen,
1 büyük kase soğuk ayran çorbası

akşama türlü ve mercimek çorbası yiycem.. yanına da ya salata yaparım ya da yoğurt alırım..
bir kendime geleyim yazarım yine ))

sevgiler

Selam,

bana dinlenmek haram galiba.. bu yoğunluk ve koşturmaya diyetsiz de zayıflarım ben ))))
Birazdan arkadaşlarla buluşup kahve içeceğiz, o yüzden akşam yemeğimi yedim hemen.. menümü yazıp kaçayım ))

akşam,
2 yk bulgur pilavı
5 yk etli türlü (fırında, yağsız)
1 kase ezogelin çorbası

Ara 14:46
1 küçük muz üzerine kakoo ve hidistan cevizi, 10 çig fındık, 1 sade Türk kahvesi

Akşam 19:30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tabak kabak suyunu almadım yogurt

Yeşil çay

Bugün okulda nöbetçiydim çok yoruldum spor yapamam.
Su rahat 1.5 litre olmuştur.

İyi geceler

Günaydın,

bugün free günüm.. bir kuaföre gideceğim sonra yatıp dinleneceğim.. yarın dans dersim var.. kahvaltımı yaptım, birazdan kahvemi içeceğim.. menü atıp kaçayım ))
Not: o gözleme gibi görünen şey krep.. içine maydanoz ya da dereotu doğrayınca gözleme tadı veriyor, hem de daha doyurucu oluyor ))
8F0E9DD4-0F47-4837-9214-B6E7917790C9.webp

Bugün kahvaltı
2 yum, 3 zeytin, 4 ceviz, biber domates turp

Ara Dışardaydık avuç içi kadar leblebi

Akşam 1 tabak güveç (daha çok etlerini yedim) yogurt salata

Yeşil çay, biraz leblebi (aslında leblebi olmasa daha iyiydi 19.30 Du saat

35 dk tempolu yürüdüm
Gündüz baya gezdim
İyi geceler

Back
X