Kaçamak Yok!

İyi akşamlar bende anca telefonu elime alabildim
Sabah kahvaltim her zaman ki gibi 😀 1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates 4 zeytin 2 ceviz 2 kupa çay
Öğlen yemeğinde
1 soğan 1 kabak 1 domates 2 kaşıkta bulgurla ve baharatlarla uyduruk bir yemek yaptım kendime üzerine iki kaşık light yoğurtla yedim

Akşamda 1 kase tarhana çorbası
Salata ve uyduruk yemegimden 3 kaşık yedim

Günaydın Kızlar,

bugün dans dersim var, kahvaltımı yapıp yavaştan hazırlanmam lazım.. vücudumdaki bütün kas ve kemikler ağrıyor, nasıl dans edeceğim bilmiyorum )) bu tempo beni çok yoruyor ama durmak istemiyorum.. dün boş günümdü mesela, çok sıkıldım.. sanki bir şey yapacakmışım da unutmuşum gibi bir hissiyat vardı içimde.. dün ne yediğimi hatırlamıyorum ama kaçamak yapmadım ve diyetimin dışına çıkmadım.. bugün ne yiyeceğimi de bilmiyorum.. şu anda tarçınlı limonlu ılık suyumu içiyorum, sonrası Allah kerim))

sonra yazarım yine, görüşürüz

GÜNAYYYDINNN kızlaaar telefonum yine bir garipti nete giremedim dün yani girdim de bir türlü yazamadim aslinda okudum mesajları ama ben yazamadim:kızgın:
neyse dün bütün gün ev isi yaptım genelde pazar günlerine bıraktığım işlerim olurdu onları da bitirdim.Bugün ufak tefek işlerimden başka hiç işim yok :halay: ama dün çok yorulmuşum.Bu arada kacamak yapmadim.
tartıma pil aldık sonunda ama yarin sabah aç karnına tartılıcam.
şimdilik hoşcakalın sevgiler:KK200:Kaçamaksız bir PAZAR diliyorum

Kahvaltım,

1 patates, 1 biber ve 1 yumurta ile omlet (1 yk zyağı ile)
5 zeytin
Peynir
Tarçınlı çay
B81E5223-6DA6-4C0E-810E-F2017E07E067.webp

Selam gençler,

menülerimi yazmaya geldim. dans dersim vardı bugün.. tabi ki çok yoruldum yine ))

öğlen,
2 yk etli türlü
1 yk tavuk sote

ara, 1 yeşil elma

Akşam,
Köfteli sebzeli makarna
Naneli ayran (ev yoğurdu ile)

tarifini de vereyim, arada yaparsınız..
100 gr. Kepekli makarnayı yağsız ve tuzsuz haşlayın (çok yumuşatmayın, diri kalsın)
Başka bir tavada 8-10 yuvarlanmış ufak köfteyi kızartın (yağ koymadan) sonra içine 3-4 çeri domates doğrayın.. bir parça brokoli de parçalayıp atın içine.. bol baharat, az tuz ekleyin.. sonra pişen bu karışımın içine haşladığınız makarnayı ekleyip bir iki çevirin.. afiyet olsun )) yağsız, düşük kalorili, besleyici ve tadı süper bir akşam yemeğiniz olsun..
90F4863A-26B5-41A5-AED6-5212F0242FC6.webp

Soyacım tariflerin şahane:super:
günümü özetleyim kızlar kahvaltımi geç yaptım bugün .Ev ahalisinin kalkmasi uzun sürdü.
11.00 gibi:
1 tane tavada yumurta(çok az z.yağı ile)
1 parça az yağli peynir
2 ceviz
5 zeytin
kırmizı yeşil biber yağsız tavada ızgara
17.00 gibi:
1 kepçe etli bamya
1 kase buharda sebze salatası(kar.bahar brokoli ve bürüksel lah)az zeytin yağlı bol limonlu
1kase ev yoğurdu
Biraz önce ara:1 elma yedim sanırım bugünü kapattım yeme konusunda.
Bugün yarım saat civarında yürüdüm.Ama dünden yorgunluğum devam ediyor:rapci:

Öğlen yemegin 1 kase çorba ve kuru fasulye yedim
Aksam 3 ızgara köfte ve küçük bir parça tavuk ızgara pişmiş domates biber yedim
Bakalım yarın tartı ne diyecek reglim yakın gibi sis hissediyorum kendimi sinirlerim tepemde 😀
gayet iyi gidiyorsun Incim korkma mutlaka eksi göstericektir tartı..ama ben şunu farkettim metabolizmam inanılmaz yavaslamış hissediyorum.Ya yediklerimi daha da azaltıcam ya da hareketimi artiricam

gayet iyi gidiyorsun Incim korkma mutlaka eksi göstericektir tartı..ama ben şunu farkettim metabolizmam inanılmaz yavaslamış hissediyorum.Ya yediklerimi daha da azaltıcam ya da hareketimi artiricam
Sağol canım desteğin için uzun zamandır mi diyettesin ki bazen duraksamalar oluyor öyle deneyerek bulucaz artık çaresini

Kızlaar günaydın sabah tartıldım sadece 1 kilo vermişim 3-4 haftada..sanırım bir kaç nedeni var.1.si reglim yaklaştı.2.ağzımdaki yaralar için 2 haftadır vitamin kullanıyordum.3.sü vücut direnme döneminde.
bu hafta suyuma ve tuzuma daha çok dikkat edicem.Ara öğün kilo vermemi önlüyor mu onu da deniycem.(çünkü acıkmadan yiyorum)
karataya geri dönmem lazim çünkü o dönemde hizli veriyordum kilolarımı.yani öğünler aramı uzatıcam

Günaydın Kızlar,

kilo vermeK sabır işidir.. ayda 1-2 kilo veriyorsanız sağlıklı, 3-4 kilo veriyorsanız ortalama, 5-6 kilo veriyorsanız dengesiz, 7 ve üzeri kilo veriyorsanız yanlış yaptığınız birşeyler var demektir.. (tabi sahipOlduğunuz kiloya göre bu rakamlar değişebilir)
Kısaca ayda 1 kg verdim çok az gibi düşüncelere kapılmayın.. o bir kiloyu vermek büyük başarı..
Yoyo etkisini bilir misiniz? Yıllar boyunca kilo verdiğimizde vücudumuzda yoyo etkisi oluşuyor.. yani 5 kg verip diyeti bıraktığınız anda tekrar o 5 kg’ı alıyoruz..metabolizmamız ve sistemlerimiz yavaşlıyor.. tekrar kilo vermek istediğimiz de maalesef daha da zorlanıyoruz.. Sağlıklı kilo vermenin en temel yolu, Sağlıklı gıdalar tüketip su sporu hayatımıza sokmak... Bunu yapınca biraz daha yavaş kilo verebiliriz ama sağlıklı kilo verir vücudumuzu yoyo etkisinden koruruz..
Sabırlı olun, düzeninizi bozmayın, aynı şekilde devam edin.. duraksadığımız zamanlar gelecek, o zaman mutlaka ufak detokslarla bu sıkıntılı dönemi atlatacağız..

Menümü yazmamışım,

Kıymalı yumurta
1 dl tb ekmeği
1 kk peynir

kıymalı yumurta; 1 biber ve 12 kuru soğanı 1 tk zyağında kavurun.. içine bir parça kıyma ekleyin (1 kk kadar) iyice kavurup baharatlarla lezzetlendirin.. üstüne 1 yumurta kırın ve mis gibi kahvaltınız hazır )) proteini bol, yağı az ve lezzetli ))

kilo bildirimi yapayım;
Geçen hafta : 91,9
Bu hafta. : 89,9

haftaya 88 kiloyu hedefliyorum ))

Günaydın Kızlar,

kilo vermeK sabır işidir.. ayda 1-2 kilo veriyorsanız sağlıklı, 3-4 kilo veriyorsanız ortalama, 5-6 kilo veriyorsanız dengesiz, 7 ve üzeri kilo veriyorsanız yanlış yaptığınız birşeyler var demektir.. (tabi sahipOlduğunuz kiloya göre bu rakamlar değişebilir)
Kısaca ayda 1 kg verdim çok az gibi düşüncelere kapılmayın.. o bir kiloyu vermek büyük başarı..
Yoyo etkisini bilir misiniz? Yıllar boyunca kilo verdiğimizde vücudumuzda yoyo etkisi oluşuyor.. yani 5 kg verip diyeti bıraktığınız anda tekrar o 5 kg’ı alıyoruz..metabolizmamız ve sistemlerimiz yavaşlıyor.. tekrar kilo vermek istediğimiz de maalesef daha da zorlanıyoruz.. Sağlıklı kilo vermenin en temel yolu, Sağlıklı gıdalar tüketip su sporu hayatımıza sokmak... Bunu yapınca biraz daha yavaş kilo verebiliriz ama sağlıklı kilo verir vücudumuzu yoyo etkisinden koruruz..
Sabırlı olun, düzeninizi bozmayın, aynı şekilde devam edin.. duraksadığımız zamanlar gelecek, o zaman mutlaka ufak detokslarla bu sıkıntılı dönemi atlatacağız..
iyiki varsın oh beee ...herzamanki gibi rahatlattın beni SOYAM..pesetmedim ama birseyleri tam oturtamadım gibi hissediyorum herhalde yoğun iş tempom bana bunu hissettirdi..devam saglıklı beslenmeye devam

Back
X