- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Afiyet olsun canım🍽
kızlar arada bir tam greyfurt yedim.
birz once de akşam yemegimi yedim.
3 kaşık bulgur pilavı
2 kasık etli patlıcan
beyaz lahana tere havucla hazirladıgım salata
simdi de sade türk kahvemi iciyorum
afiyet olsun canim kolay gelsin birazdan benimde modum bu olurgünaydın arkadaşlarım kaçamaksız bir pazar diliyorum.
kahvaltımı henüz bitirdim.Bugün yine 2 ana ögün bir ara öğün yapıcam herhalde.
kahvaltım:
4 zeytin
1k.k peynir
1 yumurta
2 ceviz
domates salatalik tere
1 mandalina
Ben kacar bir sürü işim var öpüldünüz
Afiyet olsun canımKahvaltim 1 haşlanmış yumurta da yedim
M mochachocolate kuzum aksama kadar birşey yemicen herhalde tüm enerjiyi almişsinUyanınca
1 su bardağı ılık su
Sade Türk kahvesi
Sabah menüsü 11.00
15 tane zeytin
Tereyağlı 2 yumurta
Yarım domates
1 kivi
4 dilim mandalina
3 dilim portakal
Marul
Maydanoz
4 ceviz 6 tane fıstık
Yeşilçay
Yemesem yeridir canım ama mecbur yemek lazım yoksa kahvaltıda 2 katıni ne varsa artik yerim diye düsünüyorumM mochachocolate kuzum aksama kadar birşey yemic herhalde tüm enerjiyi almişsinkim tutar seni 1 saatte halledersin evin isini bu enerjiyle
ay ne güzel bitmiş işlerin..benim haaala devam ediyor.Bir de reglim var..bir soluklanayim dedim.hiç halim de yok.Benim ufaklık yıkanıcak acil ütülerim var yarina sınav hazirlamam lazım.var da varYemesem yeridir canım ama mecbur yemek lazım yoksa kahvaltıda 2 katıni ne varsa artik yerim diye düsünüyorumişler bitti sayılır dünde dip köşe temizlemiştik bir süpürürsem tamamdır
Dinlene dinlene yapabildigini yap yorma cok kendini canım sınavlara hazirlıkta varmiş Allah kolaylık versin ütü işini bende sevmiyorum ama mecburen yapıyorumay ne güzel bitmiş işlerin..benim haaala devam ediyor.Bir de reglim var..bir soluklanayim dedim.hiç halim de yok.Benim ufaklık yıkanıcak acil ütülerim var yarina sınav hazirlamam lazım.var da var
tabiki gelebilirsin canım hatta aramıza hoşgeldinHanımlar bende gelebilir miyim araniza aylardir yerimde sayıyorum en önemlisi sagliksiz besleniyorum artık bir düzene girmek istiyorum 73 kiloyum şu an
tebrikler incim...Günaydın kilo bildirimi yapayım dedim geçen hafta 90 di 2 kg vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?