Kaçamak Yok!

Slm soya_sosu nasilsin cnm gorusmeyeli. Saglik durumun iyidir insallah. Yeni baslik acmissin hayirli olsun. hayal_hatun soyledi yeni baslik actigini.
Roka35 caroline84 sizler nasilsiniz kizlar. Insallah bir sikintiniz yoktur.
Bende bir program uyguluyorum 105 ile basladim programa su an 76 kiloyum. Yavas yavas vericez insallah kilolarimizi

Geçmiş olsun canim

Bulamiyorum canım iyiyim tesekkur ederim.hoşgeldin özlemisiz valla..29 kilo mu verdin yanlis mi hesapladım ne...tebrikler canim.Nasıl bir program uyguluyorsun

gecmiş olsun tatlım

Bulamiyorum canım iyiyim tesekkur ederim.hoşgeldin özlemisiz valla..29 kilo mu verdin yanlis mi hesapladım ne...tebrikler canim.Nasıl bir program uyguluyorsun
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var orada seviyelerden olusan bir program var cnm onu uyguluyorum. Sen neler yaptin kac kilo verdin su an kac kilosun

Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var orada seviyelerden olusan bir program var cnm onu uyguluyorum. Sen neler yaptin kac kilo verdin su an kac kilosun
canım ben 71 civarinda başlamış 59 a inmistim.1 senede tekrar 65 civarına çıkınca tekrar başladim.simdi cok zorlaniyorum vermekte..en son 62 ye yakın çıktım.56 hedefim bakalım çok da acelem yok yavaş ama sağlam vermem lazım kiloları.herşeyin senin adına yolunda olmasına çok sevindim.Birara bu seviye programından bahsedersen sevinirim.Gerci ben haaala Facebook acmadım kendime inatla da açmıyorum

Totalde yinede 9 kilo vermissin cnm iyi yonunden bak. Geriside verilir insallah bir sekilde dert etme.

selam hasibecim,

iyiyim, sağlık arada sorun çıkarsa da ben savaşçıyımdır bilirsiniz )) sen nasılsın? Kilo kaybın gayet güzel, tebrik ederim Darısı Bizim başımıza ))
Çok öpüyorum seni,
Sevgiler ))

Selam kızlar

sizi 2 gündür ihmal ettim farkındayım.. çok yoğundum.. salı günü gösterimiz vardı, hocalara oyun sergiledik.. alnımızın akıyla çıktık işin içinden şükür ))
Dün de sınavım vardı, eve nasıl geldiğimi bilmiyorum o kadar yorgun ve üşümüştüm ki.. daha yeni kendime geliyorum.. akşam darbuka dersim var, ay sonuna kadar darbuka ile çalışma yapacağım.. kahvaltımı yaptım az evvel, kalkıp bir kahve yapayım istiyorum ama o kadar üşeniyorum ki anlatamam))

kahvaltı,
Domatesli-biberli yumurta
1 dl tb ekmeği

geçmiş olsun canım, bende de faranjit var ve gerçekten pis bir şey.. boğazımı mahvediyor..

Öğlen,

1 kase yayla çorbası, içine 1 yk keten tohumu ekledim

Akşam için tavuk göğüs fileto vardı buzlular, onu çıkardım.. yağsız tavada pişiricem.. yanına ufak bir kase salata yaparım.. canım deli gibi makarna istiyor.. 1 sb kadar kepekli makarna haşlarım sanırım..
akşam 6 da darbuka dersinde olacağım o yüzden 5 civarı yerim akşam yemeğini..

akşam 5 ten önce yemek yiyince ertesi gün daha hafif kalkıyorum.. tek sorun, evde olunca canım habire birşeyler yemek istiyor.. sürekli aktif halde olmam lazım yemek yememek için sanırım )))

Bu hafta sanki kg veremedim gibi hissediyorum iki gün önce almış çıkmıştım tartıda 2 gundurde tartilmadim asiri sinir halim var neden olduğunu da anlayamiyorum psikolojik destek mi alsam diye dusunmeye başladım sinir stres etkiler mi ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…