Kaçamak Yok!

Ara,
1 avuç çiğ kuruyemiş

öğlen/akşam
Porsiyon döner (pilav ve ekmek yok)
Salata
Ayran

işim çok, yemek yemeğe vaktim yok.. akşam acıkırsam yoğurt yerim sanırım.. yada bir çorba içerim..eve kaçta gideceğime göre değişir..

Görüşürüz ))

Günaydın kızlar

bugün hiç tartıya çıkasım yoktu, zaten dün çıktım haftaya bakarım artık ))

I inci478 tebrikler güzel kilo vermişsin ama lütfen kilo vermem durdu diye metabolizmanı bozacak diyetler yapma.. sonra durumu düzeltemeyiz, kilo vermen ya tamamen durur ya da ekstra kilo alırsın.. dikkat edelim..

Roka35 verdiğin kilo az değil.. senin kilo da genelde daha zordur diyet )) vücut belli bir ağırlığın altına düşmemen için direniyor.. aynı şekilde devam ettiğin sürece 300-500 gr şeklinde gidecektir..
senin diyet azmini seviyorum, rakamlara takılma ))

diğer arkadaşlardan da bildirim bekliyorum ))

bugün tahmin edebileceğiniz gibi tiyatro çalışmam var yine.. neyse ki akşama doğru.. yani günü yatarak geçirmeyi düşünüyorum.. kahvaltımı yaptım, birazdan kahvemi içtim mi benden güzeli yok ))

kahvaltı,
2 krep
1 kk kaşar peyniri
1 yk menemen

sabah baskül benden yana değildi arkadaşlarım.gecen hafta 62.1 dim.Bu hafta 61.8 çıktım..300 gr fena değil aslinda ama haaalaa cok iyi olamadim.
sabah:
10 tane çiğ fistık
1 ceri domates
1 kk peynir
dereotlu peynir
dereotlu yumurta diyecektim ..peynir demisim

Roka35 kaç kilo olmak istiyorsun baya iyi kilon keşke benim olsa
Soyacim yapmicam lapa detoks falan haklısın su tartidan bir vazgecebilsem 2 günde bir tepesindeyim
kız keske benim olsa diiimeeee
herkes kendini hangi kiloda guzel hissederse o kiloda olmalı bence...56 kiloda kiyafetlerim çok şik duruyor.Ben bolgesel kilo aldigim için sorun yaşıyorum.Mesela 50 kiloyken bile totom vardi benim.
Bu arada ben sizi bekliyorum ona gore canimin içi..Burdan gitmiycem herkes istediği kiloya ulasıncaya kadar.
Neden böyle olmayalım kuzum

Merhaba
Hafta sonu baya yogun geçiyor bizim evde yürüyüş yapamadım yediklerimi abartmadım
86. 8 di
86.7 geldim sabah.
Daha bi düzenli olmam gerek.

Kahvaltı 2 tane göz yum, 5 zeytin, 4 ceviz, 1 kaşık kıyma, peynir, yarım muz küçüktü

Okula yanıma 2 tane kabagi ince ince dogradım, yanına yogurt aldım.

Ben kaçar görüşürüz.

Kızlar biraz geç yazıyorum ama temizlik falan yapıyorum bir yandan k.bakmayın cuma 66 kiloydum bu sabah 65.8 kiloydum zoraki gidiyor benden dışarıda cıkamadım bu aralar sporum anca temizlik hepinizi tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz

sabah uyanınca
ılık limonlu su
Sade türk kahvesi
Sabah 12.30
Tereyağlı yumurta( yazın yaptığımız menemenlik konserveden yaptım)
10 tane zeytin
Peynir
1 tane mandalina
2 dilim greyfurt
2 tane ceviz 4 tane fıstık 3 tane fındık
3 4 dal dereotu ıspanak kuzukulağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…