Kaçamak Yok!

Günaydın kızlar

dün çok yoğun ve tartışmalı bir gündü.. bu akşam oyun sergileyeceğiz ilk defa ve herkes birbiri ile kavga halindeydi dün akşam.. (bu arada oyunu hocalarımıza oynayacağız sadece)
Şimdi spora gideceğim, sonra kuaför sonra da tiyatro yine..

Menümü yazayım, spora kaçayım ben..

her sabah aç karnına (daha önce yazdım mı hatırlamıyorum)

1 bardak ılık su içine 1 çubuk tarçın (toz değil) 10 damla limon.. tarçın 1 dakika kadar su da beklesin sonra iç.. ben bunu içtiğim günler tuvalete çok rahat çıkıyorum.. sizde aynı etkiyi yapar mı bilmem.. isteyen deneyebilir.. tok tutuyor, tatlı ihtiyacımı kesiyor ve bağırsaklarımı çalıştırıyor ))

Kahvaltı
1 dilim bayat ekmeği minik minik doğradım (tam buğday ekmek)
1 yumurtayı iyice çırp, doğradığın ekmekleri içine kat ve karıştır..
Tavaya çok az yağ sürün (peçeteyle sürdüm)
Sonra karışımı tavaya dökün ve pişirin..
mis gibi, kalorisi düşük bir yumurtalı ekmeğiniz oldu )) üstelik sadece 130 kalori... yanına peynir, domates, salatalık ohh daha ne olsun ))

görüşürüz

İyi akşamlar kızlar
Akşam 19:50
1 lahmacun
2 dilim pide
Salata
Turp
Ayran
Evde lahmacun pide yaptık kızlar tabağım harici yemedim ama kiloya yansıyacaktır hamur sonuçta

sa
İyi akşamlar kızlarEki Görüntüle 2573819
1 lahmacun
2 dilim pide
Salata
Turp
Ayran
Evde lahmacun pide yaptık kızlar tabağım harici yemedim ama kiloya yansıyacaktır hamur sonuçta
evet canim akşam yemegi için cok da iyi olmamiş ama sen zaten bu işi biliyorsun bugün telafi edersin

İyi akşamlar kızlarEki Görüntüle 2573819
1 lahmacun
2 dilim pide
Salata
Turp
Ayran

hafta da 1 kere 1 Lahmacun yiyebilirsiniz ama akşam menüsünde değil.. afiyet olsun, dikkat edelim ))

Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim faranjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu tabak yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…