Çok güzel canım bende hedefimi belirleyeyimBen 15 günde bir tartılmak istedigim icin plani bu şekilde hazirladım.Siz haftalık hazırlayabilirsiniz hedeflerinizi
mayıs haziran şekle girip korudunmu yaza fitsin bitanem02 Aralık - 75.3
09 Aralık - 74.3
16 Aralık - 73.3
23 Aralık - 72.3
30 Aralık - 71.3
06 Ocak - 70.3
13 Ocak - 69.3
20 Ocak - 68.3
27 Ocak - 67.3
4 Şubat - 66.3
11 Şubat - 65.3
18 Şubat - 64.3
25 Şubat - 63.3
3 Mart - 62.3
10 Mart - 61.3
17 Mart - 60.3
24 Mart - 59.3
31 Mart - 58.3
7 Nisan - 57.3
Uzun bir yolum var yine başaracağım
İnşallah canım korumak daha önemli benim bir türlü basaramadigim şey inşallah bu sefer olurmayıs haziran şekle girip korudunmu yaza fitsin bitanem
gül üm üzülme..akşama bekliyoruz...tam gaz devam edicez ve hedeflerimize odaklanıcaz.Yaa bütün yazdıklarım silindiŞu anki kilom 72.6 hedefimi ve menümü akşam yazıyım
Çok güzel bi tarif bende yapabilirsem ara öğünlerde kahveyle çok güzel olur afiyet olsun bu aradaBugün alışveriş yaptım.Kuru kayisı,kuru erik, incir,yaban mersini, hurma , ciğ fıstık aldım.kayısı ,incir ve hurmayı 5 er tane aldım.1 avuç da fıstık.Cok komikti.Aldıgım yer azcık azcık aldim diye baktı.. meyveleri sıcak suda beklettim.daha sonra 1 tatlı dolusu tarcınla blendırdan gecirdim.dövülmüş fıstıkla da karıştırıp yoğurdum.elimi hafif ıslatım findiktan büyük cevizden biraz küçük toplar hazırlayıp hindistan cevizine buladım.(Bu arada inciri 2 tane koydum)
15-20 tane arası çıktı.
ara öğünümü şekersiz turk kahvesi nin yanında 1 tane yiyerek geçistiriyorum.Tatlı krizime iyi geliyor.Ne kadar masum görünse de 1 ara öğünde 1 taneyi geçmeyin.
Hatta 1 öğünü tarçınlı süt ve 1 kuru meyve topuyla gecirebilirsiniz.
Arkadaşına sabırlar diliyorum canım.Bu gibi durumlarda nasıl teselli ediceğini saşırıyor insan Cok zor cokSelam,
sabah herkes kilo bildirimi yapsın, unutmayın.. not alacağım..
çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bugün.. yarın onun cenazesine gideceğim.. dönüşte bakacağım
Bilginize
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?