Kaçamak Yok!

Merhaba kizlar nasilsiniz? soya_sosu cok cok gecmis olsun.

Sabah 7 gibi kalktim. 100 kere ziplama. Yarım litre limonlu su
Benim bugun kahvaltim: sabah 10 gibi
Yulaf ezmesi pişirdim süt ile, sekersiz
Sade filtre kahve

Öğlen 1 de
1 kase quinola pilavı taze sebzeli
1 sade filtre kahve

Aksam 6da
2 kase köy tavuklu çorba ve bol sebzeli ve içine ek olarak yumurta da kırdım. Yanı 1 yumurta yemiş oldum çorba ile

Su 2 litre
Spor 5600 adim, 200 ziplama

Tebrikler canim hersey mükemmelmenün sporun suyun...herşey

Tum günümu Akşama yazayim diyordum ama fırsat buldum şimdi hemen yazayim canlar.
sabah:z.yağında 1 yumurta,3 zeytin,2 kaşık lor, yeşillik
öğlen:Bir parca tavuk göğsüyle hazırladığım bol yeşillikli salata ve 3 kepçe mercimek corbası
ara:1 fincan sade turk kahvesi,1 kayısı,1 ceviz
Biraz önce 40 dk sporumu yaptım.şimdi limonlu çay içip dinlenme zamanı
akşam:terbiyeli kereviz yemegim var.sanirım yanında 1 kepce çorba ve 1 kase yogurt yerim.

Selam bende oğlum hasta olduğu için yazamadım sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta zeytinyağında 1 filim peynir öğlen 1 kase çorba 1 fincan kahve akşam 1 kase çorba 1 kase yoğurt 5 kaşık musakka düşünüyorum

selam kizlar bugün cok yoğun bir gündü.Okulda nöbetçiydim.
sabah:menemen,yarım dilim tam buğday ekm.,1 kaşık lor
öğlen:salata,ayran,taze fasülye
ara:hindistan cevizli portakal
akşam:fırında balık , turp,havuç marul salatası
Bitki caylarımi ve suyumu tamamladim.Fakat sporum duruyor haaala..Kendimi dinlenmiş hissedersem bölgesel birseyler yapabilirim.

Günaydın kızlar canlanın lütfen. gün boyunca yogun ve yorgun olabilirsiniz.Gün sonunda da olsa lutfen paylaşımda bulunun.Hedeflerinizi ,nasıl görünmek istediğinizi ve sevdikleriniz için nasıl sağlıklı olmanız gerektiğinizi lütfen düşünün,kararlı olun.Diyetteyim demeyin sağlıklı besleniyorum deyin etrafınızdakilere..Örnek olun ve hayran bırakın kendinize.Bunu yaşam bicimi haline getirelim birlikte.İlk hedefimizemin adımlarla fazlalıkları atmak olsun.Hedefimize ulaşanlar olarak daha sonra BU GRUP SAGLIKLI BESLENIYOR sloganıyla sağlıklı tarifler verelim birbirimize...sağlıklı yasamamızı paylasalım.Hadi kararlı olun.
p.tesi SOYA cıgımızın dediği gibi kilo bildirimlerimiz ile başlayım.Hedeflerimizi bildirelim.

gelelim sabah kahvaltıma:
1 kaşık lor,3 zeytin,1 tane yumurta, 2 ceviz,2 gün kurusu şekersiz çay

merhaba günaydın canlarım.Biraz önce sitede dolasırken puan hesabıyla zayıflamaya çalışan arkadaşları gördüm....bu diyet ömur boyu devam ettirebileceğiniz bir diyet olamaz düşünsenize ömur boyu hesap mı yapıcaksınız.Bir arkadasım 10 kilo verdi bu diyetle ama bir sure sonra sıkıldı ve devam ettiremedi.12 kilo aldı.Sonucta siz gün boyunca kalorisi uysa da sağlıksız birşeyler yiyebiliyorsunuz.Saglıklı beslenerek kiloları vermek yüzünü de cildini de genç tutuyor.
Ben dogumuma 93 kilo girmistim.Nefes alamıyordum.Ne zaman böyle olmustum inanamadım.Çunkü genc kızlığım 50-52 kilo ile gecti.Hatta kızardım çok yiyenlere...Daha sonra spor ve saglıklı beslenmeye karar verdim.gecen yaz buradan bazı arkadaşlarım bilir 59 oldum.
Daha sonra özel sebeplerden 63-64 e çıktım.yani yemeklerden cıkardım sinirimi.Kendime cok kızgınım.Kendimi önemsiycem ve kendime zarar vermiycem en ufak bir moral bozuklugunda.
Hedefim 55..ve ulasacağıma inanıyorum.Sizde inanın.
sadece fikirlerimi paylaşmak istedim..

Gelenimin gidenimin bir türlü bitmediği, hastanelerden burnumu çıkarabildiğim zamanlarda koştura koştura tiyatro çalışmalarıma koştuğum bu haftanın bitmesini ve düzenli hayatıma geri dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ))

pazartesi sabahı Tüm katılımcıların kilo ve hedef bildirimlerini bekliyorum ona göre!

hergün 7 kere tekrarlamanızı istediğim bir cümle var;

“Sağlıkla, hızla, kolaylıkla zayıflıyorum. Çok şükür”

bu cümleyi ayna karşısında hergün kendinize 7 kere tekrarlayın ))

sevgiler

iyi hafta sonları arkadaşlar...
pazartesi kilo bildirimi var unutmayın.Kaçamak yapmak yok ona göre
kahvaltım:saat10.00 )
1 parça peynir,5 zeytin,1 yumurta,dereotu maydonoz domates
40 dk sporumu yaptım.
arasaat 13.00) 1 fincan yesil cay,1 gün kurusu,1 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…