Ekmek yemiycem akşamları dediğin gibi acıkmak korkusuyla yiyorum bakalım nasıl olacak teşekkürler tavsiyeler içinselam
Kinoalı kepekli kraker yeme.. hiç bir yararı yok, gereksiz bir şey.. onun yerine meyve ve süt ürünü tüket, yoğurdun içine yulaf,Chia ve meyve doğra ye vs vs vs..
Ekmek akşamları tüketme.. günde 2 dilimin üstüne çıkma..
akşama şöyle ye mümkünse,
8 kaşık kbahar yemeği (suyunu süzerek al)
1 kase yoğurt (az pulbiber ve bolca dereotu koy, çok güzel yağ yakar)
1 kase salata (az yağ, bol limon)
1 kase çorba (olabildiğince sıcak olsun)
bu şekilde yemelisin.. ekmek fayda sağlamaz,onu çıkar salata ekle ))
Ekmek yemiycem akşamları dediğin gibi acıkmak korkusuyla yiyorum bakalım nasıl olacak teşekkürler tavsiyeler için
Canımsın fazlasını yiyemiyorum okulda çorba varsa diye geldim ama yokmuş tavuk vardı ama bu haliyle yiyeceğim türden değildi, amacım hızlı kilo vermek değil ikinci mide ameliyatından kurtulmak çünkü midem kötü halde, resmen çöplük görevi gördü aylarca, sabahları iki poğaça ne demek.. yatana kadar bu şekilde sağlıksız beslenirdim sonra geceleri yatamaz oldum sancıdan, fıtık tekrarladı, tekrar operasyon dediler ama ben olmayı istemiyorum sağlıklı beslenme ile en azından şikayetleri en aza indireyim :) ara öğünde kefir içtim belki de ondan baya tokum..Asenacım menün az olmuş canım...Neden yanına en azından 1 kase çorba gibi bir şey eklemiyorsun..Sabah da yumurtanı bitirememişsin canın mı istemiyor yoksa soğuk algınlığın mı var
Genelde kefir tüketiyorum tadı da çok hoşuma gidiyor.. Evet öğretmenim :) melek çocuklarla çalışıyorumkıyamam canım çok geçmiş olsun... haklısın o zaman ..Yanında küçük kavanozda chialı keten tohumlu yogurt götürebilirsin.Gerci kefirde iyi bir tercih olmuşöğretmen misin?
Benim sabah kahvaltısı yok öğlen 1 kase çorba içebildim
Şu an ara öğün yapıyorum 1 bardak ıhlamurla 1 tane incir yedim akşam çorba sebze yemeği yoğurt yerim büyük ihtimelle
Bugün oğlum rahatsızdı bütün gece ayaktaydık doğal olarak öğlen uyandık sonrasında da habire ağladığı için fırsat bulup anca çorba içebildim öğlen akşam anca doğru düzgün bişeyler yiyebildim
Bu şekilde bir menü kabul edilemez.. lütfen bir daha böyle menü ile gelme.. bunun kaçamak yapmaktan hiç farkı yok..
eğer hastaysan ve miden bulandığı için yemiyorsan, proteini yüksek bir şeyler tüket.. tavuk suyu çorba yap, içine bulabildiğin tüm sebzeleri doğra ve pişir onu ye..
Bu topiğin sloganı;
BAHANE DEĞİL,ÇÖZÜM ÜRETİN!
HOŞBULDUMSelam arkadaslar,
Açık ve net bir şekilde yazıyorum; lütfen boğazını tutamayacak kişiler benim grubuma katılmasın!
Kurallar basit ve net;
1) kaçamak yok! İlk kacamaginizda gruptan cikmanizi isterim! Zayiflamak isteyenlerle yola devam edecegim..
2) spor sart! Bahane uretip, "yapamiyorum" diyenler gelmesin!
3) su sart! Ama bu demek degil ki gunde 5 litre su icecegiz, maks. 3 litre!
4) sok diyetler, 2 gunluk detokslar, ilac kullanarak zayiflamak isteyenler gelmesin! Biz oyle bir grup degiliz!
5) ogun atlamak, hastaligi bahane etmek, ilaclardan dolayi zayiflayamadigini soyleyenler gelmesin! Zayiflamak isteyen çözüm üretir bahane değil!
6) her gun bu sayfaya girip, yedigini ictigini ve sporunu yazmayacak kisilerde gelmesin! Diyet istikrar isidir, cocuk oyuncagi degil!
7) zayiflamayi sadece guzellesmek icin isteyenler lutfen gelmesin, çünkü bu tip kisiler zayifladiktan sonra kitliktan cikmis gibi yemege baslayip, tekrar kilo alacaklar malesef.. bedenimiz copluk degil, her seyi tikistirmayin icine!
8) bu kadar yeter bence )) bunlari okuduğun halde hala diyet yapmaya kararliysan hosgeldin ))
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?