Kaçamak Yok!

Benim bugün ki kahvaltım
1 yumurta
1 küçük tabak tuzsuz domates ve salata
2 dilim kepekli tost ekmeği
5 zeytin
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 büyük kupa yeşil çay eşliğinde

Benim bugün ki kahvaltım
1 yumurta
1 küçük tabak tuzsuz domates ve salata
2 dilim kepekli tost ekmeği
5 zeytin
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 büyük kupa yeşil çay eşliğinde
afiyet olsun canım.önceki deneyimlerimden sana bir önerim var.zeytin tercih ediceksen ekmek yeme.ekmek yiyeceksen zeytin yeme..gercekten haftada 200 gr farkettiriyor.bunun dışında menün cok iyi:kk77:

afiyet olsun canım.önceki deneyimlerimden sana bir önerim var.zeytin tercih ediceksen ekmek yeme.ekmek yiyeceksen zeytin yeme..gercekten haftada 200 gr farkettiriyor.bunun dışında menün cok iyi:kk77:
Ben diyetisyen e gittim onun hazırladığı liste bu zeytinle ekmeğin beraber yenilmemesi gerektiğini bilmiyodum dediğini dikkate alıcam

bu sabah basladim bende
2 dilim tam bugday ekmegi
2 yumurtadan omlet
biraz peynir yedim.
4 bardak su ictim şuan a kadar.
kendimi cok tok hissediyorum.sanirim tam bugday ekmeginden dolayi.normal beyaz ekmek yedigim zamanlarda ince 2 dilimle asla doymazdim.

peyniri başlarda yemeyin.2-3 kaşık lorla başlayın ..daha hızlı kilo veriliyor.Soyacım vaktin olduğunda sağlıklı beslenme tarzımızı özetlersen sevinirim:kk77:

bu sabah basladim bende
2 dilim tam bugday ekmegi
2 yumurtadan omlet
biraz peynir yedim.
4 bardak su ictim şuan a kadar.
kendimi cok tok hissediyorum.sanirim tam bugday ekmeginden dolayi.normal beyaz ekmek yedigim zamanlarda ince 2 dilimle asla doymazdim.
hoşgeldin canim

Günümü baştan alayım
sabah kalkınca 1 bardak limonlu ılık su içtim.
kahvaltı:
  • 1 kaşık köz.patlıcan biber yoğurtlu​
  • 4 tuzsuz zeytin
  • 1 tatlı k.z.yağında yumurta
  • 1 kaşık lor
  • 2 ceviz 1 kuru kayısı
  • 2 tane ceri domates
    ara:1 kase salatalıklı naneli yoğurt

ara:1 bardak bitki çayı
    akşam:
  • 4 kasık z.yağlı susuz taze fasülye
  • 3 kaşık ev yoğurdu
  • 1 kaşık mantar
  • 1 tane ızgara tavuk köftesi(hazir köfte değil) 2 Lt su+40 dk bölgesel çalışma HAFTA SONLARI GEÇ KALKTIGIMIZ IÇİN 2 ANA ÖĞÜN 2 ARA ÖĞÜN YAPIYORUM.:rapci:

Akşam birer çiçek brokoli ve karnabahar, 2 mantar, yarım havuç ile bir kaşık zeytinyağını soteledim. Az tuz az biber ekledim yanında yoğurt ve bitki çayı ile tükettim.. şükürler olsun nimetleriyle karnımızın da nefsimizin de doymasını sağlayan Rabbime.. şimdi yatana kadar sadece su:) yarın kahvaltıya gideceğiz eşimle.. orda kaçırırım ama tek öğünüm o olacak

Iyi aksamlar kizlar. Bugunku menu biraz gec kaldi ama vereyim yinede
Kahvakti :
2 haslanmis yumurta
2 kasik lor peynir
Yarim avocado
Zeytin
Cherry domates
Sade filtre kahve

Oglen:
Mercimek corbasi yarim kase
Quinoa pilav + kozlenmis patlican meze

Aksam saat 6da:
Buharda brokoli, kuskonmaz, balkabak
1 kase balik corbasi

Spor: 100 ziplama, 7300 adim
Su, 2lt , 1lt yesil cay zencefil ve limonlu

Ben ara ogun yapmiyorum. Cunku acikmiyorum

Iyi geceler herkese dogum kilolarını atmam lazım aşırı gaza ihtiyacım vardı bu topik iyi geldi bendé varım 😄

Iyi aksamlar kizlar. Bugunku menu biraz gec kaldi ama vereyim yinede
Kahvakti :
2 haslanmis yumurta
2 kasik lor peynir
Yarim avocado
Zeytin
Cherry domates
Sade filtre kahve

Oglen:
Mercimek corbasi yarim kase
Quinoa pilav + kozlenmis patlican meze

Aksam saat 6da:
Buharda brokoli, kuskonmaz, balkabak
1 kase balik corbasi

Spor: 100 ziplama, 7300 adim
Su, 2lt , 1lt yesil cay zencefil ve limonlu

Ben ara ogun yapmiyorum. Cunku acikmiyorum
canım menün harika...balkabağını sorucaktım.Nasıl yapıyorsun.tatlısı değil herhalde

Sevgili arkadaşlar merhaba))

Katiliminiz icin tesekkur ederim, umuyorum herkes muthis kilolar verecek!
Ama ilk sayfada yazdigim kurallar cok onemli.. lutfen orda yazanlara uymayacaksaniz gidin! Gercekten enerjimi ve zamanimi bu isi yapmak istemeyenlere, sadece gaza gelip 3-5 gun yapip sonra gidecek kisilere ayirmak istemiyorum.. cunku belki farkinda degilsiniz ama surekli neyi daha iyi yapabilirim diye dusunup sizi motive etmeye çalışıyor, arastirmalar yapiyorum.. yani bu is icin yogun mesai harciyorum.. aksi durumda bu kadar kisi kilo veremezdi (ben dahil)

Topigi actigimdan beri yazamadim kusura bakmayin.. malesef ufak bir operasyon gecirdim.. bildiginiz gibi kanseri atlatsakta pesimizi birakmiyor kolay kolay ))
Merak edilecek birsey yok, ben iyiyim ama 1 hafta kadar hastane ve doktorlarla mesgul olacagim.. ama gozum uzerinizde ))
Roka35 Roka35 arkadaslara verdigin bilgiler icin tesekkurler, lutfen deneyimlerini paylasmaya devam et ))

En onemli kurallarimizi yazacagim; dikkatli okuyun lutfen ))

1) gunde max 2 dilim esmer ekmek (aksam haric)
2) gunde max 3 lt su (cay/kahve haric)
3) hafta da 4 gun en az 30 dk spor
4) hergun mutlaka 1 kase yogurt
5) gunde 2 kere yesil cay
6) hafta da 1 kere kilo bildirimi
7) hergun menu bildirimi (lutfen duzenli!)
8) ekmek yediginiz gun zeytin yemeyeceksiniz,zeytin yiyorsaniz ekmek yemeyeceksiniz kahvalti da...
9) tursu,salamura ve sarkuteri urunleri, uzerinde light yazan gidalar, her tur fastfood, kizartma, borek, corek, kurabiye,cips, asitli icecekler (sade soda haric),meyve sulari, cikolata,sekerli sakiz, kavrulmus kuruyemis, biskuvi, tatli, pastane urunleri, misir vb urunler yasakli grubumuzda.. bu urunleri tuketenler gruptan ayrilmak zorundadir, bilginize ))

Zaten su 9 maddeyi yapan arkadaslarimin zayiflamasi gibi bir durum soz konusu olamaz.. iradesi saglam, kendine copluk gibi davranmayacagi bir beden isteyen arkadaslara hos geldiniz diyor, menülerinizi tek tek yazmanızı rica ediyorum))
Haa, sadece menuyu yazmayin..
İctiginiz su miktarini, sporunuzu ve kacta uyandiginiz/kacta uyudugunuzuda yazin.. birine kizdiginizda onu da yazin, mutlulugunuzu, hüznünü, endiselerinizi de yazin ))

Sevgiler

Back
X