Kaçamak Yok!

Bir ara cok meşhurdu bu çay kardeşim kendisi icn almış onda aldım bende içeriğini aşağıya yazdım çaydan mi bilmem ama aşırı yeme isteğim kalmadı daha çok yeniyim düzenli diyette faydası olur mu bilmem ama ben çabuk kilo verip hızlı alanlardanım yıllar önce soyalarla yaseminle grubumuzda 2 ayda 20 kilo vermiştim ill mezunları sayılırım 😀

Canım 2 ayda 20 kilo çok degilmi sonra başka bi saglık sorunu çıkmasın.

Kahvaltı tavada 1 yum, peynir, 3 ceviz 3 zeytin, 3 tane köz biber

Dışardaydık çocuklar durmadı.
Kaç zamandır aklımdaydı kereviz aldım salata sını yaptım
1 kereviz, yogurt, dereotu, 2 ceviz

Canım 2 ayda 20 kilo çok degilmi sonra başka bi saglık sorunu çıkmasın.
2 yazmışım 3 ay olacaktı hiç bir sağlık sorunu yaşamadım ama hemen hamile kaldım ve hızla kiloları geri aldım 😀 sonrada bir turlu diyet yapmayı beceremedim saldım gitti arkadan bir çocuk daha işimi bıraktım evde çocuklarla kalinca da hiç kendime sorun etmedim onemsemedim kilolarimi ama dur dememim zamanı gelmişte geçiyor neredeyse 100 kg oluyormusum 😀 farkında değilken

Günaydın Kızlar

bugün baş ağrısı ile uyandım.. gerçi dün gece 3’e kadar kitap okuyunca normal olarak baş ağrısı çektim ))

birazdan doktora gideceğim, 3 patoloji raporum çıkmış, onları alacağım.. bakalım neler varmış.. 1 tanesi de 4 ay sonra çıkacak, onu bekliyorum merakla ))

kahvaltım,
1 biber, 1 domates ve 1 yumurta ile yaptığım menemen
1 dk tb ekmeği

ara
Türk kahvesi
2 tane Kayısı topu

kayısı topu: 1 sb kayısı sıcak su da 5 dk bekletilip, suyu süzüldükteb sonra rondoya atılır..İçine yarım sb ceviz, 1 tatlı kaşığı bal, biraz tarçın eklenip rondoda iyice çekilir.. sonra küçük parçalar halinde elimizde yuvarlayıp, kakao ya da Hindistan cevizine buluyoruz üstünü.. bu kadar..
hem güzel bir ara öğün, hem besleyici, hem de kahvenin yanında çikolata gibi ))

kendi tariflerinizi oluşturun ve paylaşın, eminin muhteşem şeyler yaparsınız siz ))

sevgiler

Günaydın Kızlar

bugün baş ağrısı ile uyandım.. gerçi dün gece 3’e kadar kitap okuyunca normal olarak baş ağrısı çektim ))

birazdan doktora gideceğim, 3 patoloji raporum çıkmış, onları alacağım.. bakalım neler varmış.. 1 tanesi de 4 ay sonra çıkacak, onu bekliyorum merakla ))

kahvaltım,
1 biber, 1 domates ve 1 yumurta ile yaptığım menemen
1 dk tb ekmeği

ara
Türk kahvesi
2 tane Kayısı topu

kayısı topu: 1 sb kayısı sıcak su da 5 dk bekletilip, suyu süzüldükteb sonra rondoya atılır..İçine yarım sb ceviz, 1 tatlı kaşığı bal, biraz tarçın eklenip rondoda iyice çekilir.. sonra küçük parçalar halinde elimizde yuvarlayıp, kakao ya da Hindistan cevizine buluyoruz üstünü.. bu kadar..
hem güzel bir ara öğün, hem besleyici, hem de kahvenin yanında çikolata gibi ))

kendi tariflerinizi oluşturun ve paylaşın, eminin muhteşem şeyler yaparsınız siz ))

sevgiler
Soyacim hayırlı haberlerle gel inşallah canım tarif için teşekkürler

bugün iyiyim sanki...bugün sporuma tam gaz devam edicem.Zeynep nerelerdesin.bir program ayarladım.eve gidince atıcam..3 haftalık istersen sen kendine uygun ayarlarsın.sayısinı günunü...
diğer arkadaşlarim icin de iyi olabilir yormayan bir spor programı..beden egitimi öğretmeni bir arkadaşimla hazırladik..
kahvaltım:5 zeytin,1 kayısı kıvaminda yumurta,1 parça peynir,tere,2 gün kurusu

1575886346507-221251703.webp

bacak cek uzat ilk foto
2..ayni pozisyonda bacaği kıvrık şekilde yana acma(işeme pozisyonu derler ya :KK48: )
3.kalca sıkma aşağıdaki fotoğraf
4.squat
5.plank:KK200:
bu arada setlerin arası 2-3 dk..20 sağ bacak 20 sol bacak sonra 2-3 dk bekle tekrar...bu sekilde 3 er set

Back
X