- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
- 158
valla tam olmasa da iti sayılirım canım.Biraz yatmam dinlenmem lazım ama biz kadınlara yatmak haram canimGeçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bende davetteydim gitmeden söyledim bamya isterim diye digerlerinide yemedğm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla tam olmasa da iti sayılirım canım.Biraz yatmam dinlenmem lazım ama biz kadınlara yatmak haram canimGeçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bende davetteydim gitmeden söyledim bamya isterim diye digerlerinide yemedğm.
Bir ara cok meşhurdu bu çay kardeşim kendisi icn almış onda aldım bende içeriğini aşağıya yazdım çaydan mi bilmem ama aşırı yeme isteğim kalmadı daha çok yeniyim düzenli diyette faydası olur mu bilmem ama ben çabuk kilo verip hızlı alanlardanım yıllar önce soyalarla yaseminle grubumuzda 2 ayda 20 kilo vermiştim ill mezunları sayılırım![]()
2 yazmışım 3 ay olacaktı hiç bir sağlık sorunu yaşamadım ama hemen hamile kaldım ve hızla kiloları geri aldımCanım 2 ayda 20 kilo çok degilmi sonra başka bi saglık sorunu çıkmasın.
Soyacim hayırlı haberlerle gel inşallah canım tarif için teşekkürlerGünaydın Kızlar
bugün baş ağrısı ile uyandım.. gerçi dün gece 3’e kadar kitap okuyunca normal olarak baş ağrısı çektim ))
birazdan doktora gideceğim, 3 patoloji raporum çıkmış, onları alacağım.. bakalım neler varmış.. 1 tanesi de 4 ay sonra çıkacak, onu bekliyorum merakla ))
kahvaltım,
1 biber, 1 domates ve 1 yumurta ile yaptığım menemen
1 dk tb ekmeği
ara
Türk kahvesi
2 tane Kayısı topu
kayısı topu: 1 sb kayısı sıcak su da 5 dk bekletilip, suyu süzüldükteb sonra rondoya atılır..İçine yarım sb ceviz, 1 tatlı kaşığı bal, biraz tarçın eklenip rondoda iyice çekilir.. sonra küçük parçalar halinde elimizde yuvarlayıp, kakao ya da Hindistan cevizine buluyoruz üstünü.. bu kadar..
hem güzel bir ara öğün, hem besleyici, hem de kahvenin yanında çikolata gibi ))
kendi tariflerinizi oluşturun ve paylaşın, eminin muhteşem şeyler yaparsınız siz ))
sevgiler
afiyet olsun canim.Öğlen yemegim
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
Sabah ki menemenden kalan 3 çatal kadardı onu yedim