Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun incim.valla( nazar değmesin)harika gidiyorsun...iyi tatillerTünaydın kizlar
Kahvaltim 1 haşlanmış yumurta
Salatalık maydanoz domates
Lor peyniri ve bir kaç çatal menemen
Köye geldik annemdeyiz
Öğlene kapuska varyanına salata yaparım sanırım iyi tatiller
![]()
Hocam yatılı nöbet zor olmuyormu?Bugün yatılı nöbetim var kız yurdunda..yemekhanede belki kotü bir yemekle karşılaşırım diye yanimda taze fasülye yogurt elma mandalina 1 dilim tambugday ekm.getirmistim.İyiki de öyle yapmişım.okulda hazır tavuk köftesi, patates kizartması,ayran ve acayip unlu yağlı tavuk corbası vardi.sadece ayran aldim ve yanımda getirdiklerimden yedim.
sabah:5 zeytin 1 parca peynir domates salatalik 2 kuru erik
öğlen:5-6 kaşık taze fasülye, ayran,yarim dilim ekmek
ara:1 elma ve 1fincan yeşil çay
aslında motive olmakta zorlanıyorum bu sefer ..kendimi o kadar zorluyorum ki.Dün zorla yaptım sporumu.Kendimi spor konusunda zorlamiycam başlarda yoksa iyice birakirım diye korkuyorum.Eski enerjim yok.sanırım çok yoruluyorum gün boyu.
ama yazın pişmanlik yaşamamak için tam gaz devam etmem gerektiğini de biliyorum![]()
Hoşgeldiniz.Ben geldim kızlar herkese merhaba
35 yaşımdayım..97.8 kiloyum en son cuma tartıldım. 3 çocuğum var sezeryan ile doğum yaptım. İki öğün beslenip karatay yapacağım inşallah.
canımin içi ismini bilmediğimiz tüm hastalıkların %90ı kilodan kaynaklanıyor ve biz bunu biliyoruz.Kilolar gidicek ve sağlıgımiza kavusucaz![]()
canım nöbet zor tabiki.Surekli tetikte oluyoruz gece ...uyku tutmuyor ..kızlar bize emanet .yatılı fen lisesinde öğretmenim ben.Ayda bir iki nöbet tutuyoruz.Hocam yatılı nöbet zor olmuyormu?
Ben bazen gayet iyi yapıyorum bazen sorunlar olunca hayatımda kendimi yiyeceklerle geçiştiriyorum.
Profosörümün söyledikleri aklımdan çıkmıyor.
Yazın gördümcemin kızının dügünü var.
Yarın bi gidip tahlillerimi verdircem.
Klübe hoşgeldin . Evet bu grup diyet grubu.Selamünaleyküm burası bi diyet grubu mu acaba yeniyim de pek çözemedim açıkçası
Canım burda günlük yenilenler ümenümüzü yazıyoruz. İnşallah zayıflayacağız . İster sen de katil beraber devam ederiz. İster hem kendi günlüğüne hem buraya yaz. Nasıl istersen.Hosbulduk bende diyetteyim de form açmıştım diyet arkadaşı arıyorum diye de sonra gezinirken gördüm sanırım alışana kadar gezinecem böyle hep bu başlık altında mı yazisiyorsunuz diyet günlüğünüzu
Bende deniz 27 yaşındayim evliyim 2 çocuğum var 82 buçuk ile çıktım yıla şuan 76 kiloyum 1 ay olduCanım burda günlük yenilenler ümenümüzü yazıyoruz. İnşallah zayıflayacağız . İster sen de katil beraber devam ederiz. İster hem kendi günlüğüne hem buraya yaz. Nasıl istersen.
Çok güzel canım . Ben başlayalı 15 gün oldu .Bir aşağı iki yukarı devam. Troid rahatsızlığım var ilaçların dozunu ayarlaamıyoruz nodullerden dolayı. İlk hafta iyi gitti vu hafta duraksadı. İlaç azalttım fazla gelmiş. Ama devam edeceğim inşallah.İyi
Bende deniz 27 yaşındayim evliyim 2 çocuğum var 82 buçuk ile çıktım yıla şuan 76 kiloyum 1 ay oldu
İnşallah allah yardımcımız olsun alırken iyi de verirken zor oluyor duraklama döneminde ben öğün değiştirdim dene istersen akşamı kahvaltıda kahvaltıyi da akşam yaptım 2 gün sonra düzene girdi tekrarÇok güzel canım . Ben başlayalı 15 gün oldu .Bir aşağı iki yukarı devam. Troid rahatsızlığım var ilaçların dozunu ayarlaamıyoruz nodullerden dolayı. İlk hafta iyi gitti vu hafta duraksadı. İlaç azalttım fazla gelmiş. Ama devam edeceğim inşallah.
Allah yardımcın olsun canım ben normal nöbette bile zorlanıyorum.canım nöbet zor tabiki.Surekli tetikte oluyoruz gece ...uyku tutmuyor ..kızlar bize emanet .yatılı fen lisesinde öğretmenim ben.Ayda bir iki nöbet tutuyoruz.
Tamam canım aklımda bulunsunİnşallah allah yardımcımız olsun alırken iyi de verirken zor oluyor duraklama döneminde ben öğün değiştirdim dene istersen akşamı kahvaltıda kahvaltıyi da akşam yaptım 2 gün sonra düzene girdi tekrar
Ben de gerçekten. Zor geliyor. Yarın nöbetçiyim. Çocuklara kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlanacak ben çok rahatım.neden bilmiyorum erken de gidilecek. Oyy oyyAllah yardımcın olsun canım ben normal nöbette bile zorlanıyorum.
Ben de gerçekten. Zor geliyor. Yarın nöbetçiyim. Çocuklara kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlanacak ben çok rahatım.neden bilmiyorum erken de gidilecek. Oyy oyy
rishrose meslektaşız demekKatılmak istersen kendinden kilo medeni durum çocuk varsa vs. Bahset seni tanıyalım. Ben Gül 3 çocuk annesi, 98 kiloyum. Öğretmenim. Buraya yazmaya yeni başladım .