Kaçamak Yok!

Menümü yazmamışım,

Kıymalı yumurta
1 dl tb ekmeği
1 kk peynir

kıymalı yumurta; 1 biber ve 12 kuru soğanı 1 tk zyağında kavurun.. içine bir parça kıyma ekleyin (1 kk kadar) iyice kavurup baharatlarla lezzetlendirin.. üstüne 1 yumurta kırın ve mis gibi kahvaltınız hazır )) proteini bol, yağı az ve lezzetli ))

kilo bildirimi yapayım;
Geçen hafta : 91,9
Bu hafta. : 89,9

haftaya 88 kiloyu hedefliyorum ))
oooo süper vermişsin canim tebrikler :rapci:

kızlar öğlen menüm:
1 kepçe mercimek corbası
buharda sebze
1 parça tavuk göğsü
1 ceviz
1577091888085-1168291975.webp

Geçen hafta :88.4
Bu hafta. 86.8

Sayılarda önemli ama ben hafif hissediyorum bu daha önemli bide mezromu çocuklar yırtmış alcam. Mezro ilede ölçüm yapacam.
Roka35 Roka35 canım bende 1 aydır bi ileri bir geriye gidiyorum.
Çok moral bozucu ama doktorum eninde sonunda olacak dedi.
Ayda iki kilo versen yeter dedi.
Herkes aylik en az 4 kilodan bahsediyor ben gram gram veriyorum:KK47:

Ama ben Pkos, haşimoto, insülin direnci, hastasıyım. Ama yine kilo vermem yürüyüş yapmam gerek.

Dün baya yogundum yanlış bir şey yemedim hatta şöyle yaptım kızımın yerli malı vardı dişlerimi fırçalayın öyle yaptım hazırlıkları bi ara keklere saldıracak gibi oldum geri dedimki kendime soya_sosu soya_sosu seni bogar o_O:KK17:
Hiç bulaşma hemen bi sade kahve yaptım.

Kahvaltı kıymalı biberli Soganlı yumurta, havuç, 3 zeytin 4 ceviz biraz peynir

Sonra görüşürüz geç kaldım.

Geçen hafta :88.4
Bu hafta. 86.8

Sayılarda önemli ama ben hafif hissediyorum bu daha önemli bide mezromu çocuklar yırtmış alcam. Mezro ilede ölçüm yapacam.
Roka35 Roka35 canım bende 1 aydır bi ileri bir geriye gidiyorum.
Çok moral bozucu ama doktorum eninde sonunda olacak dedi.
Ayda iki kilo versen yeter dedi.
Herkes aylik en az 4 kilodan bahsediyor ben gram gram veriyorum:KK47:

Ama ben Pkos, haşimoto, insülin direnci, hastasıyım. Ama yine kilo vermem yürüyüş yapmam gerek.
evet canım eninde sonunda olucak sabır bu arada neredeyse 2 kilo vermissin tebrikler canım:KK50:

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar

Herkes aynı oranda kilo vermez o yüzden sakın ha kendinizi bir başkasıyla kıyaslamayın.. Her birimiz farklı bir sağlık sorunu ile uğraşabiliriz ya da metabolizmamız diğerine göre daha yavaştır veya stresli gergin bir dönemdeyizdir.. Sporumuzu, suyumuzu, yediklerimizi kontrol etsek de bazen hiç kilo veremeyebiliriz ama bu bizi yıldırmamalı.. Taşı delen suyun yoğunluğu değil istikrardır.. Biz de yavaş yavaş bu kilolardan kurtulucaz.. Şimdi bize sıkıcı, yorucu gelen bu diyet ve sağlıklı beslenme dönemi; verdiğimiz kiloları fark etmeye başladığımızda çok keyifli gelmeye başlayacak..
Ben hepinizin bunu başaracağına eminim...

Sevgiler ))

Akşam menüm
Az sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık barbunya
Yoğurt
Salata

selam,

bizim menülerimiz asla “az bulgur pilavı”, “bir çatal”, “bir lokma” şeklinde olmaz.. azdan kastın nedir? Senin için az olan, bizim düşüncemize göre fazla olabilir.. üstelik akşam menüsü en tehlikeli olanı.. lütfen miktarı belirt.. ve kilo bildirimi, spor ve su bildirimi de yap..

Günaydın Kızlar,

bugün spor günü.. birazdan kahvemi içip spora kaçacağım.. sonra da tiyatro çalışmam var.. fırsat buldukça yazarım size..

Kahvaltı,
2 krep
1 tatlı kaşığı bal

Kreple ilgili birşey yazmama gerek yok sanırım.. hepimiz krepi yulaf ya da benzeri unlarla yapıyoruz, normal un kullanmıyoruz.. ve yağsız tava da ))
Bazen aynı şeyleri tekrarlıyorum çünkü yeni gelen kişiler eski sayfaları okumaya üşeniyor.. bizim uyguladıklarımızı güncel olarak okusunlar))

sevgiler

selam,

bizim menülerimiz asla “az bulgur pilavı”, “bir çatal”, “bir lokma” şeklinde olmaz.. azdan kastın nedir? Senin için az olan, bizim düşüncemize göre fazla olabilir.. üstelik oakşam menüsü en tehlikeli olanı.. lütfen miktarı belirt.. ve kilo bildirimi, spor ve su bildirimi de yap..
Gunaydın herkese kücük kase bir tabagım var 3 -4 yemek kaşıgı koydum ona en gec 7 8 gibi aksam yemegini yiyorum yemekten sonra cay su harici bisey yemiyorum günde 2.5 litre su iciyorum çok soguk degilse hava 1 1.5 saat yüruyüş yapıyorum 70den 66.8 e düştüm

Gunaydın herkese kücük kase bir tabagım var 3 -4 yemek kaşıgı koydum ona en gec 7 8 gibi aksam yemegini yiyorum yemekten sonra cay su harici bisey yemiyorum günde 2.5 litre su iciyorum çok soguk degilse hava 1 1.5 saat yüruyüş yapıyorum 70den 66.8 e düştüm

ok, akşamları max 3 kaşık bulgur yiyebilirsin akşamları.. barbunya, salata ve yoğurt miktarını artırabilirsin ))

Back
X