bu o anki duruma göre değişir. Eğer siz tartışmış ve sen haklıysan ve o bunu kabullenmiyorsa (örn.) o zaman peşine düşme. Sırf aramız iyi olsun diye, onun yaptığı hatayı sen üzerine alırsan, yıpranan sen olursun. Ve sevgilin de nasıl olsa o üstleniyor vs deyip, bazen abartabilir. yani bobosunu kaldırmış olursun. ona o fırsatı verme.
seven insan kolay kolay vazgeçmez. sırf burnu sürtülsün diye çeker gider haber vermez. o arada kafasını dinlemek ister. bırakın kafasını dinlemek istesin.
bu süreçte zaten deli gibi merak ediyordur sizi. fakat şunu düşünün. sevgiliniz örn. gider gitmez ona msj bombardımına tutarsanız, mesela yalvarırım geri dön, herşey düzelecek ben sensiz yapamıyorum gibi. bu sefer sevgilinizin egosu artacaktır. kendini çok iyi hissedecektir. diyecektir ki, giden benim ama geri dönmem için bir kapı aralandı.
biraz daha sürünsün gibi. Fakat siz onu hiç arayıp sormazsanız, bu sefer kendisi kendini kötü hissedecektir, neyapıyor acaba diye soru işaretleri oluşacaktır.
er yada geç dönecektir. dönmüyor sada sizinle iritbata geçmek isteyecektir. zaten en geç ozaman sevgilinizin niyetini anlarsınız!
peki siz bunu niçin sordunuz? böyle birşey yaşadınız mı? kaçan mı oldunuz, kovalayan mı??