Kacan kovalanir mi gercekten?

Sana ilgisi yoksa kactiginla ilgilenmez :34:

Ilgisi varsa kovalanabilir.

Ama kesin olan sey ilgisi varsa da yoksa da uzerine dusersen ittirilirsin

sevip sevmemesiyle alakası yok sen kaçarsan o kovalar genel olarak, ama sevsede bazısı kovalamaz yapı meselesi hiç takmıyo gibi yapabilir :ssz:

Bazi kadinlar bunu cok yanlis anliyor. Birseyler yapip yapip, sonra kacayim da kovalasin diyip iliskiyi yuzune gozune bulastiriyolar. Sonra adam elden gidince de agliyolar.
Bence kacan kovalanmaz. O lafin da daha cok ulasilmaya calisilan ama ulasilmasi zor insanlar icin soylendigini dusunuyorum. Yoksa trip yapma amacindakiler icin degil.

Ben hep kaçan oldum bu zamana kadar. Sadece gerçekten aşık olduğum kişiyi biraz kovalamış sayılırım :)
Sonuç; evet var bence bu durum.
Ama seviyorsa geçerli sende seviyorsan ne fazla ne az orta şekerli davran.

Kovalayanın kovalama isteğinin derecesinin önemli olduğu yaklaşımdır :31:
Nice örnekler vardır ki kovalanayım diye kaçıp iki günde unutulan.
Bu durumlarda kaçan kaçtığıyla kalır.:ssz:
Bazı durumlarda ise işe yarar.
Kaçan cazip gelir.Kovalanmaya başlanır.
Kişiden kişiye durumdan duruma değişen olaydır.
Ha unutmadan içerde bi yerlerd kıpırdamalar varsa kovalanmak kaçınılmaz olur :ssz:

kişilere bağlı.
benim umrumda olmaz, giden gitsin, diye düşünürüm.

fazla naz, aşık usandırır, da derler :34:

4,5 yıllık bir ilişkim var ne kaçtım ne kovaladım hep rahattım . İkimiz de içimizden geldiği gibi yaşadık gayet de mutluyuz. Böyle taktiklere , sürekli bir çaba sürekli bir atraksiyona gerek yok diye düşünüyorum çünkü bunu ömür boyu sağlayamaz bir insan enerjisi, sabrı bir yerde tükenir ondan sonra vay efendim sevgilim beni elde etmek için çok peşimden koştu şöyle kapımda yattı böyle kul köle oldu ama ilişki başladı ya da evlilik değişti diye yakınıyoruz. O yüzden böyle aşırı ömür boyunca sürdürülemeyecek çabalara baştan bence hiç girilmemeli o zaman ilerde bu şeyler bitince kimse kovalamayınca filan insan boşluğa da düşmüyor.

karşındakinin ilgisinden eminsen, kaç ve kovalanmanın keyfini çıkar:))
ama yakalayınca acısını çıkartabilir:))

Bu olayın sevmekle değil tamamen egoyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Başta sana ilgi gösteren biri sonradan ilgisizleşip kaçmaya başlarsa "benden nasıl uzaklaşır, beni nasıl sevmez" gibi komplekslere girip kovalamaya başlayabilirsin, tabi ilgisini tekrar kazanana kadar. Kazandıktan sonra yine eskiye döner her şey. :ssz: Böyle egoları olmayan birinde genelde ters teper gurur yapar çünkü onlar.

Biraz kendine bağlaman lazım. Herkesin arkasından koşulmaz. Kendine bağla sonra da tak peşine. Kovalayacaktır ;)

bu o anki duruma göre değişir. Eğer siz tartışmış ve sen haklıysan ve o bunu kabullenmiyorsa (örn.) o zaman peşine düşme. Sırf aramız iyi olsun diye, onun yaptığı hatayı sen üzerine alırsan, yıpranan sen olursun. Ve sevgilin de nasıl olsa o üstleniyor vs deyip, bazen abartabilir. yani bobosunu kaldırmış olursun. ona o fırsatı verme.
seven insan kolay kolay vazgeçmez. sırf burnu sürtülsün diye çeker gider haber vermez. o arada kafasını dinlemek ister. bırakın kafasını dinlemek istesin.
bu süreçte zaten deli gibi merak ediyordur sizi. fakat şunu düşünün. sevgiliniz örn. gider gitmez ona msj bombardımına tutarsanız, mesela yalvarırım geri dön, herşey düzelecek ben sensiz yapamıyorum gibi. bu sefer sevgilinizin egosu artacaktır. kendini çok iyi hissedecektir. diyecektir ki, giden benim ama geri dönmem için bir kapı aralandı.
biraz daha sürünsün gibi. Fakat siz onu hiç arayıp sormazsanız, bu sefer kendisi kendini kötü hissedecektir, neyapıyor acaba diye soru işaretleri oluşacaktır.
er yada geç dönecektir. dönmüyor sada sizinle iritbata geçmek isteyecektir. zaten en geç ozaman sevgilinizin niyetini anlarsınız!

peki siz bunu niçin sordunuz? böyle birşey yaşadınız mı? kaçan mı oldunuz, kovalayan mı??

Back
X