Kacan kovalanir mi gercekten?

Bu taktik her şey doğal yaşanırsa işe yarar… yani gerçekten karşındakini istemeyeceksin ama o peşinde koşacak; sen de seni istemeyen birini bekleyeceksin.
Ancak bu taktik bilinçli uygulanırsa bence çok işe yaramıyor, neden bilmiyorum da sinyal mi ne alıyor ilgili kişi tutmuyor yani. Ya da belli bir duruma kadar işe yarıyor.

Hani derler ya kacan kovalanir diye. bu taktik herzaman ise yararmi hanimlar. tecrübelerinizi bekliyorum :)

Hayır katılmıyorum.
Hele ilişki bittikten sonra geri kazanmaya çalışanlara verilen bir akıl olanı vakit kaybından başka bir şey değil kesinlikle.

Ben, eximden çok net bir şekilde ayrılmış, ayrıldığı gibi de tüm iletişimini kesmiş bir insanım. Hani burada verilen akılları strateji gibi değil bilakis tarzı bu olan bir insan olarak yaptım. (Hatta o zamanlar kadınlar kulübü üyesi bile değildim. Tarzımın öneri olarak sunulduğunu görünce de şaşırmıştım). Velhasıl sevmiyorsa hiç de kovalamaz yani geçelim bunları...

Son düzenleme:
Kacan kovalayan iliskilerinde mutluluk yoktur oncelikle bunu soyleyim. iki kisi de iliskiye teslim olmali ve kendisi olmalidir - eger ciddi bir iliski istiyorsan. Kacan kadini seven erkek, kovalamayi seviyordur. Elde etme yarisina girmistir, kadin oyun olarak kactigi surece oyun devam eder, adam kovalar. Ama kacmaktan yorulup, kendin olmaya basladigindaysa, adam yakalar ve tahmin et ne olacak? Game over.. Oyun biter. Kovalamayi seven adam da, elde ettigi kisiden bi sure sonra skilip, yeniden kacarak onu heycanlandiracak baska bir av arar kendine..

Bu tarz oyunlara girmeyin. Oyunla, oyun devam eder, iliskiler degil. :55:

bence öyle
ben test ettim arayıp sormayınca kıymete biniyosun
sürekli üstüne düşünce kendilerini bi halt sanıyolar

Bunun bence kaçmakla kovalamakla ilgisi yok.Eğer seni beğeniyorsa zaten görüşmek için can atar.İstemiyorsa da nereye kadar koşarsan koş nafile.

sevde nin de dediği gibi kaçmakla- trip yapmak arasındaki farkı ayırmak gerekiyor önce.. kadın trip yaparsa erkek kaçar, ama çok üstüne düşmezse daha dikkat çekici olacağına inanırım herzaman :34:

Back
X