Kimi kovalayacaksın?Kaçan kovalanır derler ama nasıl ?ben bu işi beceremiyorum var mı bana akıl vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar ablalar...
genelde derler ya hani çok üstüne düşme kaçar diye kaçtıkça peşinden koşarsın istemsiz.. genelde değer verdiklerini kovalar insan değer vermese niye kovalasın...Kimi kovalayacaksın?
şu aralar kocamın kovalamasını isterdim ne yalan söylimyada kim seni kovalıcak
Bence bu kovalayacak ki formül istiyor.yada kim seni kovalıcak
sevmeden olur muSevmeyeceksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
öyle mutlu olunuyo tatlım ..sevmeden olur mu
Bu her zaman doğru değildir ki.genelde derler ya hani çok üstüne düşme kaçar diye kaçtıkça peşinden koşarsın istemsiz.. genelde değer verdiklerini kovalar insan değer vermese niye kovalasın...
sen kovalamayı bırak o zamanşu aralar kocamın kovalamasını isterdim ne yalan söylim
bunaltma breee kadın diye kükreyi verebilir bazı aslanlarBence bu kovalayacak ki formül istiyor.
Aslında kaçana el sallamak en kötü izlemek daha hayırlıdır. Hep aynı sonucu vermez kovalamak.
Erkeğin kovalayanı tamam da kadının kovalayanı bana hem çok arabesk geliyor hem de melankolik.bunaltma breee kadın diye kükreyi verebilir bazı aslanlar
şu aralar ben kaçsam o kovalasa.. birazda ben pohpohlansam fena olmazBence bu kovalayacak ki formül istiyor.
Aslında kaçana el sallamak en kötü izlemek daha hayırlıdır. Hep aynı sonucu vermez kovalamak.
O zaman sen bu deyimin açıklamasını yanlış biliyorsun güner.şu aralar ben kaçsam o kovalasa.. birazda ben pohpohlansam fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?