kaçan kovalanır :)

tabi herkeste aynı etkıyıı göstermez.
sana karsı yogun duygular hıssettıgn bi adama karşı önce yakınlaşıp sonra kendını geri çekmek iyi bi yöntem..
ama zaten arkadas modunda yada acaba mı dedıgın birine bunu yaparsan hmm demek benden hoşlanmadı yada buna benzer şeyleri düşündürüp baştan kaybetmene sebebıyet verebılır..

Kaçan kovalanır olayını yapmak beceri ister. Öyle tamamen sırtını dönüp hiç yüz vermemek değildir bu olay. Öyle yaparsan 1. de tamam der 2. de de tamam der peşinden gelir ama 3. de tak eder çeker gider :)) Bu yüzden karşındaki kişinin karşısında ezilmiceksin. Onun üzerine düşüyo gibi yapıp kendine çekeceksin ve ipleri ele alacaksın. Her dediğine evet demeyeceksin ama hayır demesinide farklı yollarla bileceksin. Kesinlikle altta kalmayacak ezilmeyeceksin. Ama o bişey derken susucaksn umursamaz gibi bi susuş olucak bu ama, haddini aşmasını bekleyeceksin alttan alırken bakıcaksın ki o fazla abartmış olacak sen sustuğun için ve bu sefer sen yine ipleri kendi tarafına cekeceksn ve böylelikle haksızken haklı olcaksın Pişmanlığını üzüldüğünü belli edeceksn ama yalvarma boyutuna gelmiceksn. Herşeyin bi sınırı olucak sende. O sınırı aşmayıp asaletini koruyacaksın.. Ve böyle böyle bi bakmışsın erkek peşinden koşuyor sen ise dümdüz önüne bakarak yürüyosun ama arkanda onun göremediği gözlerinde olacak :)))

Son düzenleme:

çok güzel anlatmışsın.
ama bir sorum var.
ben bu taktiği deniyorum, sevgilim bana diyor ki mesela "devam et sen böyle, kimden akıl alıyorsan devam et" diyor
ben çaktırmasam bile anlıyor :S

çok güzel anlatmışsın.
ama bir sorum var.
ben bu taktiği deniyorum, sevgilim bana diyor ki mesela "devam et sen böyle, kimden akıl alıyorsan devam et" diyor

bir anda degisim gosterdiysen tabiki anlar

çok güzel anlatmışsın.
ama bir sorum var.

Hey Allah'ım çok hoşsunuz :)) Ben de pek anlamıyorum bu işlerden ah ahh

Canım ya ben pek anlayamadım :26: Mesela olaylarla örnek verebilir misin, mesela nasıl ezdirmicez kendimizi, bi de ne gibi durumlarda susucaz sonra ipleri elimize alıcaz? O ipler nasıl elimize geçecek ay çok soru sordum ama lazım bu bilgiler

mesela yılbaşı partisi var ve bensiz gitmek istemişti.benim giremeyeceğim biyerdi.
aniden telaşlanıp ya nie gidiosun dedim.gitmicem dedi.
ama sizce ne yapılmalıydı, umursanmamalı mıydı
onun dışında, nasıl yavaş yavaş değişebilirim.
onun beni sevdiğine eminim, ama bunu benden saklıyor sevgilim, hiç göstermiyor.
nasıl peşimden koşturucam ben bu çocuğu

bende bunu bi zamanlar çok güzel uyguluyodum ama aradan geçen yıllarla birlikte bu gibi taktiklerde artık kendisine sökmemeye başladı
ama bunu yapabilen kolay kolay üzülmez, yıpranmaz yaşadığı ilişkide kızlar

Ya kizlar bunu bende yapamiyorummmmm dumduz bi kizim ben ya hele beni bi terketmeye kalksin aglar aglar telefon acarim. Nasi yapiyosunuz bunu ya? mesela su an benim eski sevgilim beni ozledigini falan soylemeye baslaid iste facebooktan fotograflarimizi atmalar fln e tabi bende seviyorum ama neymis beyefendi guvende olmami istiyorumus sadece arkadas olcakmisiz ama kimseyle cikmamaliymisim uslu kiz olmaliymisim cok ustune gittim bole arkadaslik mi olur seviyosan birakma diye simdi kendisi kaciyo yine attigim mesajlara cevap vermiyo napicam ben nasi kacicam....

söylediği çok saçma bişey ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…