biliyorum. öyle yapmak istiyorum. ama napıp edip hep beni suçlu gösterip haksız çıkarıyo. ben öyle yaptığımdaysa be yaparım sen yapamazsın laflarına başlıyo. yaptığımda da o daha beterini gözümün içine sokarak yapıyo beni cezalandırmak istiyo ://
biliyorum. öyle yapmak istiyorum. ama napıp edip hep beni suçlu gösterip haksız çıkarıyo. ben öyle yaptığımdaysa be yaparım sen yapamazsın laflarına başlıyo. yaptığımda da o daha beterini gözümün içine sokarak yapıyo beni cezalandırmak istiyo ://
çok güzel anlatmışsın.
ama bir sorum var.
ben bu taktiği deniyorum, sevgilim bana diyor ki mesela "devam et sen böyle, kimden akıl alıyorsan devam et" diyor
ben çaktırmasam bile anlıyor :S
bu taktiği en başından yapıcaksn yada ilişkide yavaş yavaş onun ruhu duymadan yapcaksın tatlım:) evet bi anda yaparsan ters teper
son 1 haftadır yavaş yavaş başladım :) aslında taktikten çok düşüncemi değiştirdim. ama tabii bazen bilerek telefonu açmadığım oluyor
Bende yapmaya başladım eskiden sürekli üstüne giderdim daha fazla ilgilensin isterdim şimdi düşüncelerimi değiştirdim bu duruma oda şaşırıyor sanırım ama her şey daha güzel :)
aynısından bendede var bi tane haklı da olsam haksız da olsum hep trip atan taraf o barışmak için çabalayan ben
napcamı şaşırdım artık bende. ilgilenmeyim diyorum ama dayanamıyorum bu seferde
darısı başıma artıkk
darısı başıma artıkk
darısı başıma artıkk
darısı başıma artıkk
Senin durumdamı aynı ?
bu her erkeğede işlemiyo yalnız sevgilimle tartıştım haklı olduğum bir konudan dolayı 2 hafta küs kaldık ilk defa ona öyle davrandım hiç arayıp sormadım baktım ayrılmışız geri gelmedi yani sonra ben yazdım son kez konustuk ogünden beride konusmuyoruz demekki benim sevgilimde bana karşı bşeyler hissetmiyomus bu yüzden kovalamamış.. gelde ağlamaa
benim durumda aynı ne yapsam bana dönüyor herşey.bide biz sözlüyüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?