- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Ben bu uzun süreli peşinden koşmuş çok sevmiş muhabbetlerine inanmıyorum arkadaşım, hoşuna gitmiştir ya da hırs yapmıştır en fazla. O yüzden sen de boşver takılma ona. Karşılıksız sevgi olmaz bence aile dışında. Ha soruna gelecek olursak evet ben şans verdim böyle bazen, hiçbirinde de olmadı, son ilişkim de bu şekilde başladı ama tüm hızıyla devam ediyor çok şükür, kısmet yani.
ilgi duymadığın birine neden şans veresinki.benide böyle rahatsız eden birisi vardı.iğreniyordum ondan.dediğin gibi kaçtıkça kovaladı.yıllarca hemde..sonra ben biriyle tanıştım,nişanlandım pes etti.şimdi aşık olduğum adamla evliyim
ilk görüşte içinde bir kıpırtı olmazsa sonradan inan olmaz.ben eşimle ilk tanıştığımdaböyle oldum halada yim
emin ol sonu hüsran çünkü sevmediğin birinin en ufak bi hatasını görünce hayattan soğuyorsun. ahını falanda almazsın o sana takmış heralde. önemli olan karşılıklı sevmek. sen sevmessen hiç bişeyine katlanamazsın. elbet sevebileceğin birileri çıkar karşına karamsar olma sakın.
beni 5 yıldır ( fazla da olabilir )seven daha doğrusu sevdiğini söyleyen bana değer veren biri var..
ona gram ilgim yok... gram hoşlanmıyorum ondan..
tanıma fırsatı ver bir cay içimlik oturalım bir yerde dedi
onu dahi kabul etmedim
onun bu sevgisine bunca zamandır karşılık vermedim diye onun ah ı tutar mı bana ?
bazen diyorum ki saçma sapan davranışları olan birinin sacma davranışlarından anlam çıkaracağım diye, ona ulaşacağım diye seviyor mu sevmiyor mu diye kendimi yiyeceğime kabul et gitsin hazırı var diyorum seviyor diyorum... diyecekken
mantığım 'dur' diyor
ve hayattan anlıyorum ki kaçan kovalanıyor...
belki onu kabul etseydim biraz yüz verseydim
bu derece bağlanmazdı
ah hayat ne değişik...
cok değişik
bilmiyorum benim karşıma da 'karşılıklı' sevgi duyduğum biri çıkar mı
hiç ümidim yok...
kovalıyorum galiba birilerini
çaresizce fakat çıkar yok
hiç sevmediğiniz hiç ilgi duymadığınız birine sans verdiniz mi ? sonuç ne oldu ?
sans vereceğimden değil merak ettim de:26:
inşallah benim de karşıma görünce böyleolduğum biri çıkar.. o da beni görünce böyle olur.. ve sonu güzel olur
Bu çok seviyor, peşimden yıllardır koşuyor durumları çok gerçekçi gelmiyor bana. Bazı insanlar takıntılı. Ya size kafayı takmıştır ya da hayatına başka kimse giremediği için sizin peşinizde dolanıyordur. Başka biriyle ilişki ihtimali olduğu anda gözünü kırpmadan gider. Ya da siz ilişkiye başlarsınız sonra buraya " yıllarca peşimden koştu şimdi çok değişti, çok ilgisiz" temalı bir konu açarsınız. Çünkü sizi elde ettikten sonra takıntısı bitecek.
bana da öyle geliyor kaçan kovalar misali.. benim kasıtlı kaçtığım da yok da o takıntı yapmış kendine
bana zarar vermesin de önemi yok..
inşallah canımsen sakın ilgi duymadığın birine evet deme.sonra yanından kaçmak için fırsat ararsın.oysaki sevdiğinin yanında zaman dursun istersin o tip insanlar takıntılı oluyor.bence bana yapışanda aşık değildi.hırs inat sadece çünkü her seferinde sen bana nasıl hayır dersin diyordu.çok korkarım ben öylelerinden.ya benimsin ya toprağın der alimallah.uzak dur hiç bir şekilde cevap bile verme.hayır bile deme.benim eşim der bir erkek hayır cevabı alırsa dahada umutlanır diye.
Çok yamuk bir adam değilse sert davrandığın zaman kaçar gider muhtemelen. Ben biraz agresifim bu konularda. Hiç tahammülüm yok. Başıma bikaç kez geldi. Anasından doğduğuna pişman edince topukladı hepsi. İlgi hoşuna gittiği için yumuşak davranıyor olabilirsin.
ben de sevmediğim bir insana ilk kez şans verdim, çünkü senin gibi ne zamandır kimseyi almıyordum hayatıma bari bunu kabul edeyim deneyeyim dedim.ama olmuyo, onunlayken mutlu olamıyosun, elinde olmadan soğuk davranıyosun ve sonunda o da anlıyo bunu, ikiniz de üzülürsünüz yani.bir gün bizim de seveceğimiz biri çıkar inşallah:)
evet bir süre sonra iş inada biniyor hayır cevabını aldıkça daha da hırslanıyorlar bir evet denilse zaten sönecek bitecek..
hırslandıkları kısıye zarar vermesinler uzak olsunlar da
canım zaten bi şans verirsen sonra için ısınmayacak ayrılmak isteyeceksin.eğer psikopat biriyse al başına belayı.yapışıp duracak.küçükken bi sanatçıya hayranlık duyarız yaş ilerledikçe hayranlık biter ya aynı onun gibi bişey şimdi sana hissettiği.ulaşamayınca tatlı geliyor.oda unutur gider ahı falanda tutmaz.ohh ya her teklif edenin ahı tutcak olsaydı vay halimize.
aşk ummadığın zamanda kapını çalıveriyor.bekle bakalım kapıyı kim çalacak
beni 5 yıldır ( fazla da olabilir )seven daha doğrusu sevdiğini söyleyen bana değer veren biri var..
onu dahi kabul etmedim
onun bu sevgisine bunca zamandır karşılık vermedim diye onun ah ı tutar mı bana ?
bazen diyorum ki saçma sapan davranışları olan birinin sacma davranışlarından anlam çıkaracağım diye, ona ulaşacağım diye seviyor mu sevmiyor mu diye kendimi yiyeceğime kabul et gitsin hazırı var diyorum seviyor diyorum... diyecekken
mantığım 'dur' diyor
bu derece bağlanmazdı
ah hayat ne değişik...
cok değişik
hiç ümidim yok...
hiç sevmediğiniz hiç ilgi duymadığınız birine sans verdiniz mi ? sonuç ne oldu ?
onu dahi kabul etmedim
mantığım 'dur' diyor
bu derece bağlanmazdı
ah hayat ne değişik...
cok değişik
hiç ümidim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?