Kaçan mı kovalayan mı ?

hiiiç beğenmediğim, görüşmemek için kaçacak delik aradığım sadece kızkardeşim tanıştırdığı için şans verdiğim biri oldu evet...
sonuç: 4 yıldır evliyiz 6 aylık oğlumuz var....

Tüm yorumları okudum
Herkes olmaz şans verme demiş, bir tek sen ve ben varız heralde o kişiyle evlenen,çok mutlu olan
Deli gibi aşık etti benimki kendine,iyi ki o olmuş

Tüm yorumları okudum
Herkes olmaz şans verme demiş, bir tek sen ve ben varız heralde o kişiyle evlenen,çok mutlu olan
Deli gibi aşık etti benimki kendine,iyi ki o olmuş

aynen öyle valla..
çok uç bişey olmadıkça bence herkes bi şansı hakeder...

bence vermelisin zaten erkek severse kadın oyle sever erkegın sevkatı sana baglar ben boyle degılde esımın benı sevmesının cok önemı var cok degerlı bıse bence cırkeflesmezse:)

benim bir tane kalbim varsa neden yol gecen hanı yapayım ki dimi yani? bence kotu bsy yapmadın...bende hem böyle pesimist düsüncelerden kendımı alamıyordum..nerde istemedıgım ot burnumun dibindeydi... sonraaa hıc ummadıgım bı anda eşimi tanıdım..aynen arkadasın dedıgı gıbı suratın ıfadeyı almıyosa beklemeye devam

Bence "sevgi" zamanla olan birsey...

Ilk heyecanlanma ise karsidaki kisiye karsi hissedilen tutku derim.

Dolayisiyla tanimak icin bi sans verirdim... belki sevebilirim ya da farkli bi yonunu kesfettigimde tutkulu bi iliskiye donebilir diye.

Ama 5 koca yil yuz verme, elimde bu kaldi diyip adama kurkcu dukkani muamelesi yapmak olurmus gibi geliyor.
Bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…