• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenip mutlu olan var mı ?

Kaçıp mutsuz olursan yine baba evine dönmek zorunda mı kalırsın, yoksa boşayıp kendi ayaklarımın üzerinde durur çıktığım yere birdaha dönmemmi dersin? eğer 2.şık dersen kaç derim çünkü senin ailen seni sadece kullanmak için elinde tutmak istiyor

Kacmadan evlenenler bu kadar sorun yasiyorsa sen kacarak evlenenleri dusun.canli ornegi abim var o kadar pisman ki kacarak evlendigine ama cok gec artik.

Sen adamdan emin değilsin.

Zaten adam da adam gibi olsa kaçmayı değil ailene kendini kanıtlamaya çalışır.

Hayata çok güveniyorsunuz benim komşum var kaçarak evlenmiş 16 yaşında şimdi 30 yaşında kocası felçli 3 çocuğuyla birlikte evini geçindirmeye çalışıyor değer miydi kaçmaya ? değmezdi şimdi o kadar bezmiş ki hayattan ama o kadarda kibar bir kadın bunları hak etmeyen bir insan olduğunu düşünüyorum ama herşey için geç işte kısaca macera gibi gözüküyor ama sonunda başınıza sizin böyle birşey gelirse size bakacak biri olur mubi güvenceniz olmadan iş yapıyorsunuz basit değil bu işler büyükte konuşmamak gerekiyor :)

Ailesine sırt dönerek yapılan evlilikten hayır beklemeyin. Benim annem de kaçarak evlenmiş. Ondan mıdır bilmem bir gün bile mutlu oldupunu görmedim. Hiçbir kıymeti yok ne babamın gözünde ne başkasının gözünde. Aileniz niye istemiyor bu çok önemli.

Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda :KK43:( mutsuzum ....
ateşten kaçmaya çalışırken yanardağın içinde kalacaksın haberin yok.

Yıl olmuş 2020 kadın hakları diye bir taraflarımızı yırtıyoruz siz kaçmaktan bahsediyorsunuz.
Geçmişte kaçanları bilmem ama şuan kaçan kız ezilir,üzülür,incilir.
Çünkü adam bilir ki arkasında kimse yok.
Sen kendini ezdirmek için adama ve ailesine davetiye veriyorsun bil isterim.

Ben kaçarak evlendim ama mutlu bir evliğim var ama bu değilki den kaçınca mutlu olacaksın aileni dinle kesinlikle kaçma ben kactigimda iş yerimde babam çok büyük olay çıkarmıştı ve büssürü olaylar. Eğer ailen iyi fekadar insanlar ise onlara asla sırtını dönme iyi bir aile en büyük zenginliktir. Hem evlenince araya kaynana elti görümce gibi faktörler giriyor sevgiliniz maddi olarak onlara bağımlı ise birlik oturursun kaçtığın için otomatik sana sunacakları şartları kabul ediyorsun fikrinin bir önemi olmuyor ben uymadım kendi düzenimi kurdum ama herkes ben değil herkesde benim eşim kayınvalidem değil.

Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda :KK43:( mutsuzum ....
İyi birine benziyor mu? Come on dostooom. Daha ondan bile emin değilsiniz. B.k da çıkabilir diyorsunuz siz. Bence aileniz iyi insanlarsa asla onları üzmeyin

İyice tanımadan kesin ve kesiiiiinnnn evlenme . Kumar oynuyosun hayatınla farkında mısın ? Pişman olursun perişan olursun . Evlilik de zaten çok matah bişi diil .

Etrafımda hiç kaçarak evlenen yok ama gündüz programlarında gördüğüm kaçıp evlenenlerde mutlu olan yok

Sakın ama sakın ailene sırtını dönme! Helede bir erkek icin asla!
Hiç bir erkek buna laik değil!

Sakın aılenı ezme .Ozellıkle anneler hısseder.

elbette vardır

Ama sevgilini ailen neden istemiyor ?

Ve sevgilinden emin değilsin , emin olup güvendiğin bir adam olsa neyse de bu durunda hiç mantıklı değil

Burada sana 100 kişi 1000 kişi bile kaçtım mutluyum yazsa o riske girilmez.Kaçıpta mutlu olan yok değildir ama azdır.Evinde kötü şartlarda olabilirsin dayak küfür istismar ne olursa olsun bunlardan kaçıp asla bir erkeğe sığınma küçüksen polise gidip çocuk esirgeme kurumuna sığınabilirsin reşitsen kadın sığınmaya mor çatı vb. yerlere kendi ayaklarının üzerinde durabilecek duruma gelene kadar sığınabilirsin.Ama asla ama asla kendini bir erkeğin emin olamayacağın vicdanına ve merhametine bırakma zira öyle yaparsan hayatın daha da zorlaşmaktan başka bir yere varmayacak.

Burda çözmeniz gereken esas konu kaçarak evlenmek değil güvendiğiniz adamla evlenmek ki sizde o güven yok bu belli.

Back
X