Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateşten kaçmaya çalışırken yanardağın içinde kalacaksın haberin yok.Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
İyi birine benziyor mu? Come on dostooom. Daha ondan bile emin değilsiniz. B.k da çıkabilir diyorsunuz siz. Bence aileniz iyi insanlarsa asla onları üzmeyinBeni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
Sakın aılenı ezme .Ozellıkle anneler hısseder.Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
Burada sana 100 kişi 1000 kişi bile kaçtım mutluyum yazsa o riske girilmez.Kaçıpta mutlu olan yok değildir ama azdır.Evinde kötü şartlarda olabilirsin dayak küfür istismar ne olursa olsun bunlardan kaçıp asla bir erkeğe sığınma küçüksen polise gidip çocuk esirgeme kurumuna sığınabilirsin reşitsen kadın sığınmaya mor çatı vb. yerlere kendi ayaklarının üzerinde durabilecek duruma gelene kadar sığınabilirsin.Ama asla ama asla kendini bir erkeğin emin olamayacağın vicdanına ve merhametine bırakma zira öyle yaparsan hayatın daha da zorlaşmaktan başka bir yere varmayacak.Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
Burda çözmeniz gereken esas konu kaçarak evlenmek değil güvendiğiniz adamla evlenmek ki sizde o güven yok bu belli.Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....