kaçarak evlenme ve aile sorunu

flowers06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
22
0
36
Ankara
Mrb arkadaşlar iş yerinden bir arkadaşım kaçarak evlendi.2 yıl oluyor ama ailesi bir türlü af etmedi kız çok üzülüyor.Bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar sonradan nasıl barıştınız.Hangi yöntemleri kullandınız yada hala barışamayan varmı.

Genelde birkaç sene içinde barışılabiliyo sinirler yatışıyo hem.
Torunda olunca dayanamıyolar benim bildiğim.

ben kacarak evlendım hemde okulumu bıraktım mimarlık okuyodum 3.sınıfta bıraktım kaçtım..ailem ögrendı vs. barısmaya gıttık barıstık..ama aslında hıc barısmadık :( öyle görünüşte ama affetmedıler..eskıden babamın omzuna cıkar yanında yatardım arkadas gıbıydık cok baskaydık biz..ben artık babamın o cok sevdıgı kızı degılım..ne bana sarılıyor eskısı gıbı nede konusuyor..sankı komsusu oturmaya gelmıs gıbı sıradan sohpet edıyor benımle.sonra yıne öyle ugurluyor..ben kactıgımda babam okuluma gıtmıs evımden esyalarımı toplamaya..odama girmiş yatagıma uzanmıs yorganıma sarılmıs aglamıs annemı arayıp.hala kokusu duruyor yatagında demıiş sankı gelecek gıbı :( ben barısmaya gıttıgımde bana bunu nasıl yaptın dedı ve koca adam agladı karsımda...kendımden nefret ettım..hayatımda en büyük pişmanlıgım babamın gözyasları olacak ve ben bunu hıcbır zaman ödeyemeyecegım..hayatım boyunca bunun azabını cekeceğim ben..hep eksık kalıcam hep onları özliycem ama ulaşamıycam..evt esımı sevıyorum...ama esıme kactıgım gün ben ailemı kaybettım ..

ben kacarak evlendım hemde okulumu bıraktım mimarlık okuyodum 3.sınıfta bıraktım kaçtım..ailem ögrendı vs. barısmaya gıttık barıstık..ama aslında hıc barısmadık :( öyle görünüşte ama affetmedıler..eskıden babamın omzuna cıkar yanında yatardım arkadas gıbıydık cok baskaydık biz..ben artık babamın o cok sevdıgı kızı degılım..ne bana sarılıyor eskısı gıbı nede konusuyor..sankı komsusu oturmaya gelmıs gıbı sıradan sohpet edıyor benımle.sonra yıne öyle ugurluyor..ben kactıgımda babam okuluma gıtmıs evımden esyalarımı toplamaya..odama girmiş yatagıma uzanmıs yorganıma sarılmıs aglamıs annemı arayıp.hala kokusu duruyor yatagında demıiş sankı gelecek gıbı :( ben barısmaya gıttıgımde bana bunu nasıl yaptın dedı ve koca adam agladı karsımda...kendımden nefret ettım..hayatımda en büyük pişmanlıgım babamın gözyasları olacak ve ben bunu hıcbır zaman ödeyemeyecegım..hayatım boyunca bunun azabını cekeceğim ben..hep eksık kalıcam hep onları özliycem ama ulaşamıycam..evt esımı sevıyorum...ama esıme kactıgım gün ben ailemı kaybettım ..

Çok üzüldüm. Ne desem boş. Umarım her şey düzelir.

Arkadaşım defalarca ailesiyle barışmaya çalıştı ama olmadı af etmediler bir türlü.Babasıyla arası çok iyiymiş ama artık babası onun sesini bile duymak istemiyor.Üniversite mezunu güzel bir işi var ama ailesi yok.Kaç defa gitti barışmaya ama kapıdan döndü aileden eşden dostan hiç kimse görüşmüyor kızla çok iyi insan bence bunu hak etmiyor.Bende çok üzülüyorum onun için.

İnsan gençken ne yaptığını bilmiyor sanırsam.Aileside baskıcıysa tamamdır.Bazen aileler bizim isteklerimize cevap veremiyorlar çünkü farklı kuşaktanız.Anlamıyorlar.Onlar anlamayınca bizler üzülüyoruz.Gençlik heyecanı ile herşeyi yapabiliriz.Tabi sonuçlarını düşünmeden yapıyoruz genelde.Belki aile biraz olsun o kızı dinlese anlasa bunların hiçbiri yaşanmayacaktır.Zamanında aileler anlamıyor,anlamayınca da üzülüyorlar.Hem olan kendilerine hemde zavallı kızlarına..Aileler artık çocuklarınızın isteklerine cevap verin biraz olsun anlayın onları,sizden herşeyi saklayıp üzüleceğiniz şeyleri yapmasınlar.Onlara siz kucak açın,arkadaş gibi yaklaşın.Siz üstlerine gittikçe,karşı taraf genç o dahada inatlaşacak.Onlar bu durumlara düşmeden sizlerle herşeyi paylaşabilen birer birey olsunlar yazık değil mi hem size hem onlara? Keşke herkes ailesi ile herşeyi paylaşsa,ailede kızmadan,bağırmadan,dövmeden anlasalar biraz olsun ne olur ki? Nereye kadar bu korkular,kaçmalar yazık değil mi?

inşallah arkadaşın ailesi ile barışırda mutlu olurlar.

Son düzenleme:
Back
X