- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi gozyasimdertli
-
Merhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Bende kacarak evlendim ailem cok karşıydı ama ailem ne olursa olsun herzaman yanimda durdu hala dururlar kactıktan snra baristılar bzimle 7sene oldu gayet iyiyiz ama küs gittigimde hep başima kakıyorlar gittin vardın diye normalde bsey demiyirlar ama szinkileri bilemeyiz barısırlarmi vardır bir yolu kacmanı tavsiye etmem dügün vs olmadımı snradan özencin kalıyorMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Asla yapma. Hem eşinin hem ailesinin gözünde bir kadar değerin olmayacak. Şimdi senin için olup biten adam kendin kaçtın bana diye zerre değerini bilmeyecek. Arkanda ailen dayanak değil diye sana istedikleri gibi davranacaklar. Onlara mahkum olduğunu düşünecekler. Üniversite öğrencisisin. Azıcık akıllı ol. O aşk dediğin şeyin en babasının ömrü üç ay. Adamın da tuvalette kaka yaptığını, yanında gaz çıkartmaya başladığını görünce o büyü uçacak ve saygı ile sevgi kalacak. Ama kaçarsan saygı kalmayacak dolayısı ile sevgi de uçup gidecek.Merhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?