Aşılama Kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 2 kez aşılama yaptırdım ve 2 side negatif....olmadı....
3. aşılama içinde hala kararsızım yani....yaptırmayacağım da sanırım...
ilk 2 aşılamada hamile kalan çok nadir çok az...söylenenlere göre 3. aşılamaa şans diğerlerine göre daha yükseliyor...
bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu forumu açtin ama görüyorsun ki hamile olupta buraya gelen pek olmuyor.farkindaysan aşilama yaptirip ya bizim gibi sonuç alamayanlar burda hamile kalanlar etiket değiştiriyor kasim anneleri ocak anneleri.bebek kilolari falan ben kendi başima bir şeyler çikarmaya çaliştim sizde yapin bir arada görelim kim kaçinci aşilamsinda hamile kalmiş.
darkinlife: 3.aşilamda hamile kaldi.

sefil:2.aşilamda hamile kaldi.maalesef düşük yapti.
morgül : 3. Aşilamada hamile kaldi.maalesef oda düşük yapti.
akman1981:4.aşilamada hamile kaldi.
ayaz26:1 aşilama yaptirdi tutmadi.ertesi ay doğal yoldan hamile kaldi.dediğine göre aşilamadan sonraki ay hamile kaln çok oluyormuş.
feraykanal:eşinde sperm sayisi ve hareketliliğinde problem vardi.1 kez aşilama yaptirdi tutmadi.2.ye tedaviye başlayacaklari ay hamile olduğunu öğrendi.
Kuzi : 2 aşilama 1 mikro tutmadi .dondurulmuş embriyo ile 2.mikro denemesinde hamile kaldi.ocak 2009 allahin izniyle anne olacak.
fokurfokur: 4.aşilamada ikizlere hamile kaldi.mucizelerden bir tane daha 1 hafta fark varmiş aralarinda diğeri 1 hafta sonra döllenmiş.

kapkara:2.aşilamada hamile kaldi.
e-u:2.aşilamada ikizlere hamile kaldi.şu an 2 aylik hamile .alllah tamamina erdirsin.
mehay:3.aşilamada hamile kaldi.
meral83:1 kez aşilama yaptirdi tutmadi.2 ay sonra normal yollarla hamile kaldi.
edefem:1.aşilamada hamile kaldi.
ayşegül87:2.aşilamada hamile kaldi.
gülan06: aşilama ile hamile kaldi.kaçinci olduğun yazmamiş.
Hamile olanlarin gözü aydin hayirlisi ile bebklerini kucaklarina alirlar umarim.darisi ben ve benim gibi uğraşanlarin başina.

Arkadaşlar çok fazla forum var sizde bakin bunlarin haricinde hamile habeleri varsa yazinda toplu bir şekilde görelim.
Ayrica bir başka mucize duydum.bir tanidiğimiz var .1 yil çocuğu olmamaişti.ve allahin izniyle tüp bebek yöntemiyle bir kizi var 3 yaşinda .doktor 2 yi istediğiniz zaman gelin tekrar tedaviye başlayalim demiş.ramazandan sonra tedeviye başlayacaklarmiş.ama doğal yoldan hamile kalmiş.doktorlar hiç imkan vermiyordu.yüce alllahim verecek olduktan sonra veriyor.vallah biz eliizden geleni yapsakta kismet ne zamansa o zaman olacak.herkez için herşeyin hayirlisi arkadaşlar.

arkadaşlar çok fazla forum var sizde bakin bunlarin haricinde hamile habeleri varsa yazinda toplu bir şekilde görelim.
Ayrica bir başka mucize duydum.bir tanidiğimiz var .1 yil çocuğu olmamaişti.ve allahin izniyle tüp bebek yöntemiyle bir kizi var 3 yaşinda .doktor 2 yi istediğiniz zaman gelin tekrar tedaviye başlayalim demiş.ramazandan sonra tedeviye başlayacaklarmiş.ama doğal yoldan hamile kalmiş.doktorlar hiç imkan vermiyordu.yüce alllahim verecek olduktan sonra veriyor.vallah biz eliizden geleni yapsakta kismet ne zamansa o zaman olacak.herkez için herşeyin hayirlisi arkadaşlar.

1 yil değil 10 yil yanliş yazmişim

arkadaşlar merhaba
bizde bir yıldır deneme yapıyoruz ama olmadı. eşimin sperm hareketliliğinde sorun var. ileri doğru giden spermi yok. doktor normal yoldan binde bir hamile kalma şansınız dedi. önümüzdeki ay aşılama yapcaz bizde. ama aşılama için önyargılımı davranıyorum nedir, aşılama ile hamile kalan kişi sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. burada yazdıklarınızı okuyunca bu düşüncem pekişti sanki.

arkadaşlar merhaba
bizde bir yıldır deneme yapıyoruz ama olmadı. Eşimin sperm hareketliliğinde sorun var. Ileri doğru giden spermi yok. Doktor normal yoldan binde bir hamile kalma şansınız dedi. önümüzdeki ay aşılama yapcaz bizde. Ama aşılama için önyargılımı davranıyorum nedir, aşılama ile hamile kalan kişi sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. Burada yazdıklarınızı okuyunca bu düşüncem pekişti sanki.

açikça söylemek gerkiyorsa ileri hizli hareketli çok önemli o nedenle şansin pek yok aşilamada. Aşilamada spem yikandiği için hareketli olan seçiliyor bir artisi bu bi diğeride direkt rahim içine veriliyor bazen rahim ağzinda spermlerin girişini engelleyen sivi oluyormuş aşilama ile bunu aşmiş oluyorlar.ama yinede spermler ileri hareket ederek yumutayi dölleme işi kaliyor.ayrica aşilamada tüplerde öenmli tikali olmamasi gerekiyor.sperm sayisi nasil sizde.tüp bebek vaeya mikroenzeksiyonda şansin çok yüksek.ama yinede aşlima iönce aşilamama yapiyorlar.

yağmurum canım naptın,bugün test günündü,merak ettim seni,hadi bekletme iyi haberlerini canım

Canım sanırım bir yanlışlık söz konusu.
Yinede gerçekte o ben olmasam bile, bir an belkide hiç tanımadığım birinin benimle ilgilenip beni takip ettiğini hissetirdin bana.:1hug:
Umarım bu gün test yaptıracak olan arkadaşımız mutlu haberlerle aramızda olur.
Sevgiler...
a.s.

darkinlife: 3.aşilamda hamile kaldi.
sefil:2.aşilamda hamile kaldi.maalesef düşük yapti.
morgül : 3. Aşilamada hamile kaldi.maalesef oda düşük yapti.
akman1981:4.aşilamada hamile kaldi.
ayaz26:1 aşilama yaptirdi tutmadi.ertesi ay doğal yoldan hamile kaldi.dediğine göre aşilamadan sonraki ay hamile kaln çok oluyormuş.
feraykanal:eşinde sperm sayisi ve hareketliliğinde problem vardi.1 kez aşilama yaptirdi tutmadi.2.ye tedaviye başlayacaklari ay hamile olduğunu öğrendi.
Kuzi : 2 aşilama 1 mikro tutmadi .dondurulmuş embriyo ile 2.mikro denemesinde hamile kaldi.ocak 2009 allahin izniyle anne olacak.
fokurfokur: 4.aşilamada ikizlere hamile kaldi.mucizelerden bir tane daha 1 hafta fark varmiş aralarinda diğeri 1 hafta sonra döllenmiş.
kapkara:2.aşilamada hamile kaldi.
e-u:2.aşilamada ikizlere hamile kaldi.şu an 2 aylik hamile .alllah tamamina erdirsin.
mehay:3.aşilamada hamile kaldi.
meral83:1 kez aşilama yaptirdi tutmadi.2 ay sonra normal yollarla hamile kaldi.
edefem:1.aşilamada hamile kaldi.
ayşegül87:2.aşilamada hamile kaldi.
gülan06: aşilama ile hamile kaldi.kaçinci olduğun yazmamiş.

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kimine Göre Pembe Köşe
Kimine Göre Pembe Liste
Hayallerimizi Süsleyen En Baş Köşe
Nazar Değmesin Hamişlerimize

1. HAMİŞİMİZ : KızılDeniz - 09.07.2008 İleri Hareket % 0 - Sayı az - Morfoloji Bozuk (pko,sol folikül gelişememesi,prolaktin fazlalığı) - Klomen , bal , muz , fındık , fıstık , keçiboynuzu pekmezi , polen - Herşeye rağmen , Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

2. HAMİŞİMİZ : BEMT - 14.07.2008 Varikosel - 6 ay önce ameliyat oldu - Hiçbirşey kullanmadı - Varikosel Ameliyatının 6. ayında Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

3. HAMİŞİMİZ : lale3434 - 18.07.2008 Morfoloji % 2 - 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Ağustos'da tüp bebeği düşünüyorlardı "Mucize ; o kadar bekleyemem anne diyerek Temmuz'da kapılarını çaldı" - Hiçbirşey kullanmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

4. HAMİŞİMİZ : elfide - 08.08.2008 Morfoloji %1 - 2,5 senedir bebek istiyorlardı.. 4 Yumurtlama takibinden sonuç elde edemediler.. Bu ay ilk aşılamasını oldu.. Hiç birşey kullanmadı. Çünkü morfoloji bozukluğunu aşılama günü öğrendiler. Allah sabırla bekleyen bu kuluna da mucizesini gönderdi. Allah o doktor ve hemşirelerden razı olsun. Şükürler olsun. Allahın izniyle 1. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı.

5. HAMİŞİMİZ : ealsnas - 13.08.2008 Sayı , Haraket , Morfoloji - Hiç birşey kullanmadı - Gürgan Klinik'te tüp bebek tedavisindeydi - Hep pozitif oldu. İnandı. Hep umutla baktı. Sonunda mükafatını aldı. - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı.

6. HAMİŞİMİZ : FOKURFOKUR - 22.08.2008 Hareket ve Morfoloji (Varikosel Başlangıcı) - Klomen,Keçiboynuzu Kürü,Domates Çorbası - Arka arkaya hapla 3 başarısız aşılama geçirdi. Yılmadı , bu ay ilk kez iğne ile aşılama tedavisine başladı. Son iki aşılamada verilen spermde olumlu sonuçlar alınmış , hepimizi umutlandırmıştı. Dualar karşılığını buldu , Düzenli ilaç ve kür kullanımının mükafatı alındı. - Allahın izniyle 4. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. (Hem de ikizmiş kızlarrrrrrrr)

7. HAMİŞİMİZ : bedef - 27.08.2008 Varikosel - 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu - Değerler iyileşti - Sadece keçiboynuzu pekmezi kullandılar - Hiç ummadığı bir ayda mucizesi çıkageldi - Onları çok ama çok mutlu etti - İyi ki geldi , İlaç gibi geldi - Umudumuza umut kattı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

8. HAMİŞİMİZ : civciv1981 - 27.08.2008 Azosperm - 8 yıllık evlilerdi - Evliliklerinin 1,5. yılında normal yollarla bebek sahibi olamayacaklarını öğrendiler - 7 sene sonra biriktirdikleri parayla ilk ve son olarak tese ile tüp bebek denediler - Tutmadı , sonuç negatifti - Hemen ertesi ay bir mucize gerçekleşti - Allahım "ol "dedi - Umudunu yitirenlere umut oldu - Sorun Azospermdi ama Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

9. HAMİŞİMİZ : cerencim - 13.09.2008 Morfoloji - 1 yıldır bebek sahibi olmak için çalışıyorlardı - cerencim 4 aydır klomen tedavisi görüyordu - Morfoloji sorunu olduğunu öğrendikten sonra eşi Klomen , Keçiboynuzu Kürü , ballı çörek otu kullanmaya başladı - Gelecek ay gerçek anlamda tedaviye başlamayı düşünüyorladı - Melekleri "Ben yolu biliyorum , kendim de gelirim" dedi :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

10. HAMİŞİMİZ : minervaduygu - 19.09.2008 Sayı ve Morfoloji - Morfoloji %3 sayı ise 14 milyondu - Ace Plus Selenyum,Çinko,Folik Asit,bal,fındık, ceviz,badem kullandı - Bu değerlerle tüp bebeği düşünür olmuşlardı - Umutları azdı ama ümitlerini hep yeşertmeye çalıştı - Allahım yine mucizesini gösterdi - Bu mübarek ayda , mübarek Cuma gününde bu haberi almayı ve müjdelemeyi nasip etti - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı
kaynak:nevrosky

6 yıllık evliyim... geçen yıl Zeynep kamil hastanesinde aşılama yaptırdım tutmadı.. 2 kutu gonal f 1 adet çatlatma iğnesine ssklı olmama rağmen 300 tl gibi ödeme yaptım........ arkadaşım özel hastaneye gitti geçen ay klomen kullandı hemen hamile kaldı...... artık cidden sıkılmaya başladım.... bide klomeni denicem.. hepimiz için hayırlısı olsun..........

Back
X