• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kacinci asilamada hamile kaldiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kacinci asilamada hamile kaldiniz?

• Ilk asilama

OY: 6 27,3%
  • Ikinci asilama

OY: 4 18,2%
  • Ucuncu asilama

OY: 3 13,6%
  • Asilama sonrasi dogal yoldan

OY: 5 22,7%
  • Asilama sonrasi tup bebek

OY: 0 0,0%
  • Uc kezden fazla fakat hala hamile degilim

OY: 4 18,2%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
2 kez asilama denedikten sonra tam yilmis tüp bebege gecelim derken 2.asilamanin ardindan dogal yolla geldi prensesim..simdi 29 haftalik hamileyim

ben 1. aşılamamda hamile kaldım fakat 2 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum:(
2. aşılmayı ocak ayında oldum sonuç negatif
3 .aşılamamı dün oldum çok umutluyum hayırlısı

2 aşılama negatif..tüp bebeğe gideceğimiz ay doğal yoldan hamileyim..6.hafta.......

galiba hamile kalanlar bidaha bu bolume ugramiyor

valla bende aynı şeyi düşünüyorum......bir kullanıcı cocuğu varişte cok stres yapıyosunuz falan diye burda mesaj atmış diğer bi kullanıcıda olan olmayanın halinden anlamıyo diye mesaj yazmış işte hayat böyle....hep bir fazlasını istemek...

bugun asilamimin 10.gunu adetinde 25.gunu normalde en gec 28 gunde bir adet olurum sabah fortel gebelik testi yaptim negatif cikti bi umit gittim kan testi yaptirdim o da 0.80 cikti yani benim ilk asilamam tutmadiiiii :((( zaten esimin spermleride 35 milyondan 3 milyona dusmustu asilama yapildigi sirada simdi esime igneye baslicaz tabi kabul ederse .Cok moralim bozuldu uff ya ikinci asilamayi yaptirsammi ona bile emin degilim

bugun asilamimin 10.gunu adetinde 25.gunu normalde en gec 28 gunde bir adet olurum sabah fortel gebelik testi yaptim negatif cikti bi umit gittim kan testi yaptirdim o da 0.80 cikti yani benim ilk asilamam tutmadiiiii :((( zaten esimin spermleride 35 milyondan 3 milyona dusmustu asilama yapildigi sirada simdi esime igneye baslicaz tabi kabul ederse .Cok moralim bozuldu uff ya ikinci asilamayi yaptirsammi ona bile emin degilim

sevgili maybenow, belki testi okudun bilemiyorum ama ben de fertal ile test yapmayı düşündüm ancak hormon ihtiva eden ilaçlar kullananlarda, özellikle pregnyl iğneyi örnek vermiş, testin yanlış sonuç verebileceğini belirtmişler. aşılamada bu tür ilaçlar kullanıyoruz malum. bence bekle ve adetin gecikirse test yap, belki hamişsindir inşallah. fertale bu nedenle pek güvenme derim ben... ayrıca aşılamanın 10. günü test için erken. hayırlı haberlerini alırız inşallah

insallllahhhhhh icimde ister istemez hala bi umit var aslinda bakalim

bende asilama oldum ama negatif:((bence asilama vakit kaybi diye düsünüyorum...insani alt üst ediyo,bi umut bekliyosun yokkkkkk.....ilalarla hormonlar alt üst oluyo herseyin degisiyo.blmiyorum ama öyle düsünüyorum...

2 aşılama negatif..tüp bebeğe gideceğimiz ay doğal yoldan hamileyim..6.hafta.......

ya bu haberleri duyunca moralim çok düzeliyor bende 2 kez aşılama oldum tutmadı şimdi bweklemedeyim, aşılamadan kaç ay sonra hamile kaldınız öğrenebilirmiyim acaba?
bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ya bu haberleri duyunca moralim çok düzeliyor bende 2 kez aşılama oldum tutmadı şimdi bweklemedeyim, aşılamadan kaç ay sonra hamile kaldınız öğrenebilirmiyim acaba?
bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba merseray!
Tanıdık birilerini görmek güzel, ben ara vermiştim uzun zamandır yoktum, bugün tekrar döndüm.Tedaviye yeniden başlıyorum, sen ne durumdasın...

bende asilama oldum ama negatif:((bence asilama vakit kaybi diye düsünüyorum...insani alt üst ediyo,bi umut bekliyosun yokkkkkk.....ilalarla hormonlar alt üst oluyo herseyin degisiyo.blmiyorum ama öyle düsünüyorum...

katılıyorum, aşılama insanı alt üst ediyor, Allah yardımcımız olsun...

bende 9 eylülde aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım negatif tüm umutlarım tükendi kararsızım 2 aşılama için bir aya ara vermeyi düşünüyorum ....

İlk aşılamam negatif bugün kırmızı kartı yedim..:1no2:

2. aşılamaya ara vermeden başlıcam kısmet belki bunda tutar. :Saruboceq:

hayırlısı olsun.:emir_bebek:

Bende 2 gun once 2.asilamami oldum insallah bu sefer tutar.Ilk asilama 5 dk surmustu bu sefer 1 saatte yapamadi doktor vucudum kendini kitlemis ama ben halbuki kendimi rahat biraktigimi saniyordum

mayısta 1. aşılamamı oldum ,malesef tutmadı..kasım gibi 2. olacağım Allahın iznyle

Arkadaşlar hepinize merhaba bu siteye yeni üye oldum bende.Ben 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz ilk aşılamam tutmadı 2.aşılamamıda yaptırdım salı günü neticelenicek kısmetse ben umutlu diilim çok çok başarılı geçmesine rağmen ilk aşılamamda çok başarılıydı fakat olmayınca çok yıkıldım bunda pek umudum yok artık tüp bebeğe gidicez ama istanbul dışında oturduğum ve çaılıtığım için benim için biraz sorun olucak bu git geller .Açıkçası aşılama banada hem zaman kaybı hemde fazla maliyet geliyor aşılamada tutma oranı çok yüksek diil maalesef heşeyinden geçtim gebelik olmadığını öğrenince insan yıkılıyor bir yandan aldığım hormonlar(iğneyle büyütüldü yumurtalarım)duygual olarakta ekiledi beni.ınşallah bebek isteyen herkez en kısa zamanda bu dileeğine kavuşur.

Benim ilk asilamamda bisuru belirtim vardi kesin hamileyim diyodum bu ay cok ilginc ilk defa 1 senedir ilk defa hicbir belirtim yok ya ben alistim bu olaya artik yada tuttumu acaba :P

Back
X