- Konu Sahibi Maybenow
1. aşılamamı 15 ağustosta oldum ama tutmadı. 2. aşılama için bugün iğnelere başlıyorum .....inşallah bu kez tutar.........![]()
hayırlı olsun tedavin.inşallah ilk müjdeli haberi senden alırız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. aşılamamı 15 ağustosta oldum ama tutmadı. 2. aşılama için bugün iğnelere başlıyorum .....inşallah bu kez tutar.........![]()
hayırlı olsun tedavin.inşallah ilk müjdeli haberi senden alırız.
bugun asilamimin 10.gunu adetinde 25.gunu normalde en gec 28 gunde bir adet olurum sabah fortel gebelik testi yaptim negatif cikti bi umit gittim kan testi yaptirdim o da 0.80 cikti yani benim ilk asilamam tutmadiiiii(( zaten esimin spermleride 35 milyondan 3 milyona dusmustu asilama yapildigi sirada simdi esime igneye baslicaz tabi kabul ederse .Cok moralim bozuldu uff ya ikinci asilamayi yaptirsammi ona bile emin degilim
2 aşılama negatif..tüp bebeğe gideceğimiz ay doğal yoldan hamileyim..6.hafta.......
ya bu haberleri duyunca moralim çok düzeliyor bende 2 kez aşılama oldum tutmadı şimdi bweklemedeyim, aşılamadan kaç ay sonra hamile kaldınız öğrenebilirmiyim acaba?
bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende asilama oldum ama negatif(bence asilama vakit kaybi diye düsünüyorum...insani alt üst ediyo,bi umut bekliyosun yokkkkkk.....ilalarla hormonlar alt üst oluyo herseyin degisiyo.blmiyorum ama öyle düsünüyorum...