kacinci ayda bebek hareketleri hissedilir

herşey isteğin gibi olur inşallah zaman 8. aya kadar çabuk geçiyor şu son 1 ay var ya o biraz zor geçiyor bitmek bilmiyor :)

Bana da hiç geçmiyor gibi geliyor bu fena bulantılardan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkese ama bir an önce sabırsızlanıyorum ..

Bana da hiç geçmiyor gibi geliyor bu fena bulantılardan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkese ama bir an önce sabırsızlanıyorum ..

Canim evet zor bir dönem geciriyorsun az daha sabret ama 3 aydan sonra 8.aya kadar cok rahat geçiyor son zamanlar sabirsizlaniyor insan merak ediyorsun ve agirlasiyorsun o yüzden geçmek bilmiyor ben hala bebeğimin gelmesini bekliyorum :) Aminn canim inşallah Allah hepimize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

bende 17.haftadan ıtıbaren hıssettım...pıt pıt dıye başlıyor once,şimdi ise pıt pıtlar bırazdaha fazla oluyor...oğluu hıssetmek çok guzel bırduygu...kesınlıkle herkez yasamalı...

bağiırsaktan gelen veya gazın yaptığı sesten, hısden çok farlı...yumuşacık hareketler sankı :)

merhaba 30+2 günlük hamileyim 1 hafta öncesine kadar bebeğimin hareketleri çok güzeldi ama simdi hem azaldı hemde yavaşladı eskisi gibi tekme atmıyor bu durumu daha öce yaşayanınız varmı korkuyorum

19+2 deyim hala hissetmedim bakalım ne zaman hissedicem?

Ben de 17+4'deyim. Arada kalp atışı gibi seyirme hissediyorum, ama bebek mi gaz mı bilemiyorum

Bende 14+4 um zaman hic Geçmiyor sanki insan hissetmeyince hep merak ediyor simdi nasıl iyi mi diye zaman su gibi akıp geçse sağlıkla kucağımıza alacagimiZ günler hemencik gelse :)

ilk gebelimde 17. haftada 2. gebeliğimde 14. haftamada hissttim rabbim her dileyene bu duyguyu yşatsın çok güzel hissetmek

Ben 16haftalik hamileyken hissettim 2kez tekme gibi dr uma srduum ilk gebeligim olmasuna ragmen cok zayif hamile oldugum icin hissedebilecegimi hissettiklerimin dogru oldugunu soyledi

Bende bebeğimi hissedeli 1 hafta kadar oluyor. Başlarda neden hareket etmiyor acaba diye tedirgin oluyordum ama şimdi hissediyorum ve harika bir duygu bu. Umarım bütün yeni anne adayları yakın zamanda bu muhteşem duyguyu tadarlar :)

Bende bebeğimi hissedeli 1 hafta kadar oluyor. Başlarda neden hareket etmiyor acaba diye tedirgin oluyordum ama şimdi hissediyorum ve harika bir duygu bu. Umarım bütün yeni anne adayları yakın zamanda bu muhteşem Nasıl duyguyu tadarlar :)​
Nasıl bir his yani nasıl anlaşıliyo bebek hareketi olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…