- Konu Sahibi giovinetta
-
benim kızım 5 aylık bende izin rapor 5 aylık yapabildim. dün işe başaldım. benim açımdan çok kötüydü. ağlamaktan süt izni saati nasıl geldi anlamadım. ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum en az 6 ay. çok zor onu bırakıp gelmek
özel sektör olduğu için 18 aylıkken başladım işe:)
seminer döneminde ben de gittim bikaç saatliğine, ama döndüğümde resmen elimi yüzümü yaladı kızım.4 aylıktı o dönem.eylülde yine seminer için gideceğim,yaşına kadar ayrılmayı düşünüyorum sonra.ve hiç belli olmaz uzatabilirim de.
3 saat fena değil,aynı teklifi müdürüm bana da yaptı,illaki gel diyor ama yol mesafesi git gel derken uzun bir zaman geçecek,kesinlikle düşünmüyorum.
eğer senin için git gel sorunu yoksa ideal olabilir.yani dediğin gibi kızın kendine gelmeden evde olacaksan güzel ama öyle olmazsa boşver gitsin,ihtiyacın da yokmuş nasılsa.
tabiki paraya hepimizin ihtiyacı var da hani kredi,borç vs gibi durumlar yoksa ditye söyledim onu:)))
bu arada benim aklıma hep şu takılıyor.yukarda arkadaş yazmış 3,5 aylıkken anneme bıraktım diye.kızım şu an 6 aylık ve inanın nefes alamıyorum.beslenme konusunda biraz(ne kadar iyimserim:) problemli,saatlerce karın doyurmaya uğraşıyoruz,onun dışında hep kucakta geziyor.inanın bazen tuvalete gidemiyorum.şimdi ben bu çocuğu anneme nasıl bırakayım? kadının okuldan gelecek öğrencisi,işçisi vs var başında.benim yaptığımı yapsa akşam herkes aç kalır...yani onlara haksızlık gibi geliyor bana.
(annem yanımda değil zaten bakamaz,lafın gelişi anlatıyorum)
kayınvalidem ben bakarım işe gideceksen diyor,ama bir taraftan da ben böyle uğraşamam,evde bir sürü işim gücüm var sen abartıyorsun diyor.
kızım beni emmedi zaten,biberon da almıyor,kaşıkla da yemek istemiyor.neresini abartıyorum sizce?karın doyurmak büyük mesele bizde.
tabi herkesin çocuğu aynı değil ama ne kadar bunalsam da kimseye bırakamıyorum şu an.yani sırf ben bunaldım dşye kimse kahrını çekmek zorunda değil ki kızımın.
aslında çok yaramaz da değil,ama yemiyor içmiyor uyumuyor:))öyle bi bebek işte:))
Kızlar benim oğlumda 11 aylık oldu.İlk 6 ay rapordu, izindi maaş aldım 5 aydır maaş almıyorum ücretsiz izindeyim.Sanırım 1 sene daha ücretsiz izne ayrılacağım.Oğlum 2 yaşına gelir bende işe başlarım.Ama senin yerinde olsam bir yaşından sonra işe başlardım 3 saatmiş nasıl olsa.Benim işim 8 saat.
İlk 3 sene çok önemli deniliyor bebekler için.Sırf para veya sosyalleşmek için işe başlayamam.GİDEN BENDEN GİTSİN ONDAN DEĞİLOnun en çok bana ihtiyacı var.Nasıl olsa 55 yaşıma kadar çalışcam işim biryere kaçmıyor ama oğlumun bu zamanları bi daha elime geçmiyecek, tadını çıkaracağım.
Tabi herkesin şartları ve görüşü farklı, benim durumum bu
evdeoturunca eşlerde farklı davranıyor.ev temiz olacak yemek hazır lcak .hemde bakımlı olacaksın kendini dağıtmıycan .çalışınca hiç değilse ister istemez bakımlı oluyosun eşilerde daha yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?