kaçıncı gün yumurtluyorsunuz?

uzay20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
545
6
96
İzmir
Merhaba arkadaşlar adet döngüsü 30 gün sürenlerin kaçıncı günde yumurtladığını merak ediyorum.Çünkü 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve henüz tespit edemedim yumurtlama günümü.Bugün 14.günüm benim ve teste devam ediyorum.

30 günde bir adet görüyosan 16. gün yumurtlama günün muhtemelen canım.
30-14 = 16 bu şekjilde bulunuyor.

kuzeydeniz arkadaşlarımın dediği gibi hesaplanıyor yani yumurtladıkdan 14 gün sonra adet görüleceği hesabı ile yani ben 28de bir olurdum 28-14= 14.gün ovulasyon oluyo, buay 27de oldum muhtemelen 27-14=13 gün olcak senin 30-14=16. gün olmalı ovulasyon testini ise şöle kullanmanı tavsiye ederim eğer dediğimiz gibi ise yani 16. günse ovulasyonun yarın ve yarından asonrakinde pozitif çıkmalı zaten.
bende geçen ay kullandım.
sabah ilk idrarlayapmıcan,
ben hergün aynı saatte öğleden sonra 3 -35 ciarı yapıyordum. ama 12 den sonra 3 saat kadar sıvı tüketme. seyrelitip yanlış sonuca neden oluyormuş. yani sende benim gibi 12 den sonra bişey içmeyip 3-4 gibi yaparsan sonuçu doğru yakalarsın ve sonuç pozitif olunca 2 gün üst üste ilişki olcak canım.

ben 25 Günde Bir Oluyorum..normalde 25-14= 11 Gün Olmasi Gerekir Fakat Her Ay 13.gün Yumurtluyorum..ovulasyon Testlerine Ve Isi Takibine Göre...arkadaşlarin Dediği Gibi 16.17. Gün Yumurtlayabilirsin...en Iyi Anşama Yolun Isi Takibi Ve Ovulasyon Testleridir...

30 günde bir adet gören bir bayan 15.gün yumurtlaması gerekir birde her ay yumurtlayacağız diye bir şey yok bir kadının 12 ayda 2 defa boş geçme hakkı vardır farklı bir zamandada yumurtlayabilirsin erken yada geç olabilir bu normal kişiye göre değişir

Kizlar Aslinda Değişiyor Mesela Ben 31 Günde Bir Adet Döngüm Var Ama Normalde 16. Gün Yumurtlamam Gerekiyor Ama Ben 14.gün Yumurtladim... Yani Bazen Değişebiliyor..

handecim eminnnimm adım gibi hatta dün olduuuu çok şaşırdım resmen yumurtladığımı hissettim bu ay .... ama aktardan aldığım bi karışım var onun sayesinde yumurtlamış olabilirm belki çünkü kaç aydır yakalayamıyordum yumurtlamamı... ama bu ay resmen şahit oldum :)) boşta geçirmedim zaten :)) canım sancı girdi adet sancısı gibi ama farklı bir sancı sancıdan sonra afedersiniz bi ıslaklık hissettim ve lavaboya gittiğimde yumurta akı kıvamından biraz daha koyu bir sıvı geldiğini gördüm bi tek sefer oldu bu sancı bugün ara ara giriyooo... :))

Son düzenleme:
bu çok farklı bişeyy.. hesaplayıcılaara göre adet döngünden 14 ü çıkarıyorsun.. ama yinede değişebiliyor.. benim adet döngüm 26 günde bir.. geçen ay yumurta takibine gititm.. 1 4.gün hala yumurtlamamıştım. tahmini 16. günümde yumurtladım. bünyeden bünyeye ve aydan aya da fark edebiliyor.. ısı takibi iyi bir yöntem..ovülasyon testiyle anlaşılabilir.. yada en güzeli yumurta takibi:)

Kızlar herkes için farklılık gösteriyor bu durum.Mesela ben 30 günde olduğu için 16.gün yumurtlarım sanıyordum ama sanırım daha geç olacak.Demekki sizlerdende farklı olanlar varmış.Bu yüzden bu ay yumurtlayana kadar ovulasyon testi yapacağım tek öğrenme şansım bu.Biraz pahalıya patlayacak ama:)

aktardan aldıgın nasıl bir karışım yani içinde ne var bizide bilgilendirirmisin

Dün 14.günümde çift çizgiyi gördüm sonunda.Nerdeyse aynı renk koyuluktaydı.Demekki 15-16.gün yumurtluyormuşum.

Dün 14.günümde çift çizgiyi gördüm sonunda.Nerdeyse aynı renk koyuluktaydı.Demekki 15-16.gün yumurtluyormuşum.

günaydın canım.hayırlı olsun yumurtan:) bende test kullandım bu ay ilk kez.ama acemilikten olsa gerek çift çizgiyi gördüğüm gün yaptık ve ertesi üç gün daha yapmamız gerekiyomuş. bidahaki sefere öyke yapıcam işallah.sende öyle yap.gerçi daha hastalanmadım ama sancım çok hasta olabilirim.4 gün geçti bu arada.

canım aktardan aldığım karışım hazırdı hamileliği kolaylaştırıyormuş... üzerinde öyle yazıyor eşim karışımın reçetesini bana getirecek ve bende burada yada jinekoloji bölümünde bi başlık açıcam zaten karışımın elime ulaşmasını bekliyorum...benim kullandığım hazır cam kavanozda...

4 gün geçmişse belkide hamilesindir canım.Dün akşam denedik birde bugün diye biliyordum ben.En iyisi sağlama alayım 3 gün daha deneyeyim. Birde bugün testi yapacağım bakalım çizgi silikmi olacak diye.İnşallah hamişsindir haber ver merak ederim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…