4 gün geçmişse belkide hamilesindir canım.Dün akşam denedik birde bugün diye biliyordum ben.En iyisi sağlama alayım 3 gün daha deneyeyim. Birde bugün testi yapacağım bakalım çizgi silikmi olacak diye.İnşallah hamişsindir haber ver merak ederim ben.
walla ben pişman oldum keşke üç dört gün daha devam etseydim dedim ama acemilk işte daha önümüzde nice aylar var dimi? bu ay olmazsa diger ay:) akşama bidaha yapıcam test.tabi hastalanmazsam..
Sen kaç aydır deniyorsun.Benim 3.ayım.Ben önceki aylarda pek tutturamadım günleri.Ama bu ay daha umutluyum.İsteyince beklemek çok zor oluyor.Hayırlısıyla çok beklemeyiz inşallah.
kuzeydeniz az önce wc ye gittim ve malesef hasta oldum.öbür aya işallah.biz daha iki aydır deniyoruz.keşke plansız olsa .beklemek çok zor wallla.kazayla oldu diyolarya millet ne doğurgan geerçekten
30 günde bir adet gören bir bayan 15.gün yumurtlaması gerekir birde her ay yumurtlayacağız diye bir şey yok bir kadının 12 ayda 2 defa boş geçme hakkı vardır farklı bir zamandada yumurtlayabilirsin erken yada geç olabilir bu normal kişiye göre değişir
peki 30-14:16 hesabı doğrudur biliyodum,yanlışmı peki?
İlk kez doktora gittimve yumurta görünüyor fakat küçük dedi.stresle doktora sormayı unuttum.yumurta kaç günde çatlar bugün 15.günümdeyim hala şamsım var mı?çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?