- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
32+4 de, isteğe bağlı sezeryan ile doğum yaptım
32+4 de nasıl isteğe bağlı sezeryan, sorun neydide erken doğum yaptınız?
benim doğumlarım hep erken oluyor 33 görmedim diyebilirim , suyum geldiği için açılma olmadı sancıya dayanamadım artık
amin canım hepimiznkini (bu evladım hayatta diğerlerini kaybettim onlar daha erken oldu ) 20 gün kaldı ,bundan önceki doğumumda norma yaptım ,tabiiki normal daha iyi ama gidişat kötüyse anne ve bebek için yapılacak bişey yok , direk sedyede buldum kendimi beni hemen götürün uyutun bitsin artık dedimkaç gün küvezde kaldı bebeğin, Allah bağışlasın evlatlarını
32+4 de, isteğe bağlı sezeryan ile doğum yaptım
Ilk cocugum oglumda 36. Haftada normal dogum diye gittim acilmam olmayinca sezeryan oldum.kizimda 34. Haftada yine sancili sekilde hastaneye gittim ama ilkim sezeryan diye sezeryan oldu.3.de artik sezeryan olur
40+1 sezeryan ile doğum yaptım epey saat sancı çektim isteğim ile sezeryan oldum pişman deilim ...
3 ude 40 haftayi doldurdu , hatta 3. 41+2 ydi galiba
uçunude normal dogum yaptim
ilk 39+2 normal dogum . çok guzeldi sanci çektim ama muhtesem bir his bebegini doğurmak.
2.si 40+5 ters geldiği icin zorla sezaryen. sancimi beklesek donerdi diye dusunuyordum ama daha beklemedi dr. sonucu da sikintili oldu :/
39+3 normal doğum. Yine doğursam normal doğum isterim. Hemen ayaklandım hiçbir şey olmamış gibi :)
Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün çok şükür erken doğuma rağmen kavuşmuşsunuz sağlıklı bir şekilde:)
Sezaryen- normal farketmez sağlıkla gelsinler de :)
Maşallah, ne güzel pişman olmamak :) Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Sabrınızı ve cesaretinizi takdir ettim. Maşallah :)
Şu an bir sıkıntı yok değil mi? Ne gibi bir sıkıntı oldu?
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Ayyyy çok geçmiş olsun. Gerçekten şu an iyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür atlatmışsınızbenim akciğer problemim varmis . ciddi oldugunu bilmiyorduk . ameliyattan1 gun sonra krize girdim solunum yetmezligi.zaten ameliyat sonrası da nefes almakta zorluk cektim . o yuzden dikislerim cok sikinti oldu. devamli balgam oldugundan oksurdukce dikislerim acidi 20 gun boyunca.
normal dogumda ise ertesi gun ayaktaydim .
bilmiyorum sezaryen bana zor geldi .
sağolun.Ayyyy çok geçmiş olsun. Gerçekten şu an iyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür atlatmışsınız
haftalar için diyorsaniz TR de deilim benSabrınızı ve cesaretinizi takdir ettim. Maşallah :)
Aminnn inşallahsağolun.
siz de sağlıkla kucaginiza alirsiniz inşallah .
Allah bağışlasın evlatlarınızı ben 34. haftadayım ve erken doğum riski var ilk gebeliğim erken doğum bile olsa normal doğumla olabiliyor mu çok merak ediyorum siizn bilginiz var mı?32+4 de, isteğe bağlı sezeryan ile doğum yaptım
Allah bağışlasın evlatlarınızı ben 34. haftadayım ve erken doğum riski var ilk gebeliğim erken doğum bile olsa normal doğumla olabiliyor mu çok merak ediyorum siizn bilginiz var mı?
teşekkür ederim..evet benim normal olacaktı açılma olmadığı için sezeryan istedim.ilk olup erken olma ihtimali de olsa normal olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?