Kaçıncı haftada doğum yaptınız ve hangi doğum şeklini seçtiniz?

AvukatAnne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
215
327
53
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları,

Biz anne adaylarının belki de en merak ettiği konu ne zaman doğum yapacağım? Nasıl doğum yapmalıyım. Özellikle doğum şeklini son haftalarda bebeğin belirlediği söyleniyor. Normal istersin ama bebeğin kilosu, yerleşimi, duruşu, plasenta suyu, bebek kordonu vs. normal doğum şekline elverişli olmaz o zaman sezaryen olmak zorunda kalırsın. Ya da normalden korkup sancı çekmektense kafa yormadan sezaryen olmak istersin. Ya da her şey yolunda gider istediğin gibi normal doğum yaparsın.

Ama yenilerde buna benzer açılan konu başlığını göremedim. Daha önceden doğum yapmış anneler kaçıncı haftada doğum yaptığınız ve hangi doğum şeklini seçtiğiniz konusunda bize yardımcı olabilir misiniz?

Yardımlarınız için şimdiden anne adayları olarak çok teşekkür ederiz

Ilk cocugum oglumda 36. Haftada normal dogum diye gittim acilmam olmayinca sezeryan oldum.kizimda 34. Haftada yine sancili sekilde hastaneye gittim ama ilkim sezeryan diye sezeryan oldu.3.de artik sezeryan olur

ilk 39+2 normal dogum . çok guzeldi sanci çektim ama muhtesem bir his bebegini doğurmak.

2.si 40+5 ters geldiği icin zorla sezaryen. sancimi beklesek donerdi diye dusunuyordum ama daha beklemedi dr. sonucu da sikintili oldu :/

kaç gün küvezde kaldı bebeğin, Allah bağışlasın evlatlarını
amin canım hepimiznkini (bu evladım hayatta diğerlerini kaybettim onlar daha erken oldu ) 20 gün kaldı ,bundan önceki doğumumda norma yaptım ,tabiiki normal daha iyi ama gidişat kötüyse anne ve bebek için yapılacak bişey yok , direk sedyede buldum kendimi beni hemen götürün uyutun bitsin artık dedim

32+4 de, isteğe bağlı sezeryan ile doğum yaptım

Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün çok şükür erken doğuma rağmen kavuşmuşsunuz sağlıklı bir şekilde:)

Ilk cocugum oglumda 36. Haftada normal dogum diye gittim acilmam olmayinca sezeryan oldum.kizimda 34. Haftada yine sancili sekilde hastaneye gittim ama ilkim sezeryan diye sezeryan oldu.3.de artik sezeryan olur

Sezaryen- normal farketmez sağlıkla gelsinler de :)

40+1 sezeryan ile doğum yaptım epey saat sancı çektim isteğim ile sezeryan oldum pişman deilim ...

Maşallah, ne güzel pişman olmamak :) Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

3 ude 40 haftayi doldurdu , hatta 3. 41+2 ydi galiba
uçunude normal dogum yaptim

Sabrınızı ve cesaretinizi takdir ettim. Maşallah :)

ilk 39+2 normal dogum . çok guzeldi sanci çektim ama muhtesem bir his bebegini doğurmak.

2.si 40+5 ters geldiği icin zorla sezaryen. sancimi beklesek donerdi diye dusunuyordum ama daha beklemedi dr. sonucu da sikintili oldu :/

Şu an bir sıkıntı yok değil mi? Ne gibi bir sıkıntı oldu?

39+3 normal doğum. Yine doğursam normal doğum isterim. Hemen ayaklandım hiçbir şey olmamış gibi :)

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün

benim akciğer problemim varmis . ciddi oldugunu bilmiyorduk . ameliyattan1 gun sonra krize girdim solunum yetmezligi.zaten ameliyat sonrası da nefes almakta zorluk cektim . o yuzden dikislerim cok sikinti oldu. devamli balgam oldugundan oksurdukce dikislerim acidi 20 gun boyunca.

normal dogumda ise ertesi gun ayaktaydim .
bilmiyorum sezaryen bana zor geldi .

Ayyyy çok geçmiş olsun. Gerçekten şu an iyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür atlatmışsınız

32+4 de, isteğe bağlı sezeryan ile doğum yaptım
Allah bağışlasın evlatlarınızı ben 34. haftadayım ve erken doğum riski var ilk gebeliğim erken doğum bile olsa normal doğumla olabiliyor mu çok merak ediyorum siizn bilginiz var mı?

Allah bağışlasın evlatlarınızı ben 34. haftadayım ve erken doğum riski var ilk gebeliğim erken doğum bile olsa normal doğumla olabiliyor mu çok merak ediyorum siizn bilginiz var mı?

evet benim normal olacaktı açılma olmadığı için sezeryan istedim.ilk olup erken olma ihtimali de olsa normal olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…