Kızlar 38 haftalık hamileyim artık her ağrıyı her sancıyı dogum sancısı zannediyorum. Hem korkuyorum hem cok heyecanlıyım bir an once doğsa keske diyorum. Doğum belirtiletiniz nelerdi ve kaçıncı haftada doğum yaptınız ???
Aslında bir haftadır bende de karin ağrısı ve ishal var. Bide vajinada ağrıishal,kusma,karın gerginleşmesi ilkinde olmuştu.o erken geldi fazla kalamadı.diğer doğumlarım nişan geldi ardından sancı başladı .şimdi daha sabırsız olur insan sabret Zamanı gelince çıkar yavrun.39+3 de oldu kızlarım
Kızlar 38 haftalık hamileyim artık her ağrıyı her sancıyı dogum sancısı zannediyorum. Hem korkuyorum hem cok heyecanlıyım bir an once doğsa keske diyorum. Doğum belirtiletiniz nelerdi ve kaçıncı haftada doğum yaptınız ???
Gecen hafta girdim nst ye bide cuma gününe cagirdi dr. Çatı muayenesi ve nst olcak. Cok sabırsızım günler gecmiyor gibiİlk doğumum 40+1 de oldu. Akıntım fazlalaşmıştı. Düzenli sancılarım gelmeye başlayınca hastaneye gitmiştim. 2. doğumum 38+2 de oldu. Yine düzenli sancım geldi. Sonra nişanımda geldi. İlk gebelikler genelde 40 haftayı dolduruyor. Zaten şimdi haftada bir nst ye girmen lazım. Orda sancı durumun belli olur. Düzensiz sancılar çıkabilir veya hiç sancı çıkmaz. Ona göre doğum yakın mı değil mi dr söyler.
Benimde bel ağrım var ama yorulunca oluyor sanırım. Her an olacak gibi tetikteyim sancı nasıl olur onu bile bilmiyorum :) aminnn teşekkür ederim39 haftada doğum yaptım bende canım. Ara ara bel ağrısı gibi bişey olmaya başlamıştı bende. Sonra sıklaştı ve doğum sancisina dönmüştü. Suyum gelmemisti benim. Kendini strese sokma iyi düşün kendini kasma ki doğumun Kolay olsun. Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle.. :)
Gecen hafta girdim nst ye bide cuma gününe cagirdi dr. Çatı muayenesi ve nst olcak. Cok sabırsızım günler gecmiyor gibi
Ayy aynen öyle bazen diyorum bugün de dogmadı doğmayacak heralde diye :)) gercekten cok sabırsızım gunler geçmek bilmiyor. Allah razı olsun gercekten cok agirlastim ve sıcaklar mahvediyor beni.Evet çatı muayenesinde açılmaya bakar. Açılma sancı falan yoksa son hafta 3 günde bir çağırır. Bebeğin durumunda sıkıntı yoksa tabi. İlk hamileliğimde ben de çok sabırsızdım. Doğmayacak herhalde diyordum. Son günler hiç geçmiyor biliyorum. İnsan çok ağırlaşıyor bi de. Allah yardımcın olsun. İnşallah kolay bi doğumun olur. Stres yapma o bebek muhakkak doğacak :) son günlerimde annemden sürekli duyduğum laf : o bebek içinde kalmaz merak etme. Eninde sonunda doğar :)
Bebeğinin duruşu nasıl döndü mü? Vajinal ağrı bebek dönüp kafasını doğum kanalına sokmaya yani doğuma hazır hale gelmeye çalışırken olabilirmişAslında bir haftadır bende de karin ağrısı ve ishal var. Bide vajinada ağrı
Evet bebek döndü. Ondan mı ağrı oluyor diyosunuz ?Bebeğinin duruşu nasıl döndü mü? Vajinal ağrı bebek dönüp kafasını doğum kanalına sokmaya yani doğuma hazır hale gelmeye çalışırken olabilirmiş
Öyle tahmin ediyorum vajinaya baskı yapıyor sonuçta. Ama benimki sadece tahmin çünkü ilk doğumum olacak bende tecrübesizim doktoruna sordun muEvet bebek döndü. Ondan mı ağrı oluyor diyosunuz ?
Daha soramadım cuma günü gidicem o zaman sormayi düşünüyorumÖyle tahmin ediyorum vajinaya baskı yapıyor sonuçta. Ama benimki sadece tahmin çünkü ilk doğumum olacak bende tecrübesizim doktoruna sordun mu
Benim oğlum da 4-5 gün büyük çıkıyor.İlk kızım 38+5 ikinci kızım 39+6 ( ama ölçümler bi hafta büyük çıkıyordu)
Bebeğin gönlüne bağlı gelip gelmemek :) ilerde olunca ve geç doğunca insan stres tapıyor. Kakasını yemesin diye suni sancı aldım benBenim oğlum da 4-5 gün büyük çıkıyor.
Benim daha vaktim var ama cok sabırsızim artık. Iyice ağırlaştım ve beklemekten sıkıldım. Sağ salim gelir İnşaAllahBebeğin gönlüne bağlı gelip gelmemek :) ilerde olunca ve geç doğunca insan stres tapıyor. Kakasını yemesin diye suni sancı aldım ben
Doğum haftalarına girmişsin her anngelebilir bebiş.son günler geçmiyor ah ah ben neler çekmiştimBenim daha vaktim var ama cok sabırsızim artık. Iyice ağırlaştım ve beklemekten sıkıldım. Sağ salim gelir İnşaAllah
Evet canım aynen öyle günler geçmiyor sanki :)Doğum haftalarına girmişsin her anngelebilir bebiş.son günler geçmiyor ah ah ben neler çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?