Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

39+3 te dogum yaptım suyum geldı once sunnı sancı verılınce tansıyonum yukseldı normal dogum yapacakken sezaryen oldum

oğlumu 37+5 te normal doğumla dünyaya getirdim şimdi 5 yaşında.şimdi de kızımızı bekliyoruz 37+2 deyiz bakalım o ne zaman gelecek.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

Bende 39+5 haftalık oldum 2 gün sonra günüm doluyor işallah daha fazla beklemem bende günümde doğum yapmış olurum işallah

ilk bebeğimde 41. haftada suni sancıyla doğumu başlattık ama olmayınca sezeryan oldum...

2. bebeğimde 31. haftamda aniden sancılanarak doğum yaptım... ilki sezeryan olunca bu da sezeryan oldu...

benim tam 40+0 da suyum geldi sancım gelmedi 12 saat sancı verdiler ama açılmam olmayınca kızımında kalp atışları yükselince mecburi sezeryan oldum..

ben ilk bebeğimi 37+5 de dünyaya getirdim normal doğumla.şimdi ikinci bebeğim 39+2 de ve artık sabrım kalmadı ne zaman gelecek bu nazlı kız bilmiyorum....:delphin:

benim bebeklerim ikizler ve ona rağmen çok şükür acele edip üzmediler bizi..
37+4 te yani 38. haftamda sezeryanla doğdular..

40+3 olduk ama daha tık yok.ne olacak benim bu halim ne zaman gelecek bebeğim...

canım benim de ilk sezeryan 2. yi normal yapmayı çok istiyorum.Allah nasip ederse özel bi dr tutucam

arkadaslar benimde ilki sezeryan ikinciyi normal istiyorum..ne olur bu mumkun mu? benim gibi dusunnleri gorunce seviniyorum valla..olabiliyormuymus acaba

39+4 de sezeryan dogum yaptım ama benım oglum ters duruyordu 5 aylıkken karar vermıstık sezeryana

Back
X