Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

1. de 37+4 le normal doğum
2. de 39 da normal doğum
3. de 39 da bebeğim ters duruyordu zaten sezaryende istiyodum, tüplerimi bağlatmak için sezaryenle doğum oldu.
aslında kişiye göre değişiyo iyileşme süreci akrabalarımdan iki günde ayağa kalkanda var, 1 ay kalkamayanda, ben çok acı çektim açıkçası, normal doğumda sadece o an acı çekiyosun doğumdan sonrada en fazla 1-2 gün sürer. Ama sezaryen benim için çok zordu.
Doğum yapacak olanlar kendi bünyelerini az çok biliyorlardır ona göre karar verin derim.
Mecbur kalmadıkça normal doğumdan yanayım.

bende 40 haftalik iken yaptim aslinda normal ile basladik ama devam olmadi normal icin cunku sadece 5 cm acilmadi oldu ve oglum cikmak istemedi sancilar aglamalar falan derken doktor dedi seni sezaryen alcaz diye cunku oglunuz ve sizin icin tehlikeli diye o zaman alin dedim ve sezaryen oldum ama bence normal dogum daha iyi ve daha rahat bence keske normal olsaymis

:emir_bebek:37. haftada aldırdım ben bebegımı. sezaryenle oldugu ıcın erken alındı. ama bu kadar erken olmasına gerek yoktu benım yuzumden oldu. maalesef normal dogumdan cok korktugum ıcın ıstedım alınmasını. oyle olunca hıc acı cekmıcem sanmıstım ama kımbılır kac katını cektım uyandıktan sonra...:1no2:

vay heb3579 sayılı günlerin kaldı, kimbilir nasıl heyecanlısın :1hug:

benimde az zamanım kaldı, napacam yaaa heyecandan deliririm heralde :sm_confused:

ALLAH kolay doğum nasip eder, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. :nazar:

1.kizim 38. haftada dünyaya geldi
2. kizim 40. haftada dünyaya geldi
oglum ise 39. haftada dünyaya geldi hepside normal dogumdu

ben 40 hafta+ 5.günde. bekle bekle nihayet geldi hanfendi. normal doğum yaptım ve çok memnunun. HEŞEYİN DOĞALI!!! Allah isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun...

ah ahhh ben kimden sonrayım acaba senağlama sizi böyle doğuramamış gördükçe moralim bozuluyo

Aman aman ne var moral bozacak.. Elbet dogurursunuz acele etmeyin herseyin hayirlisi olsun eninde sonunda cikacak nasil olsa.. Ben gecen ay kucagima aldim gün saymadan neye ugradigimi sasirdim yarim saat icinde kizim dogdu...

benim ilk dogumum 42 haftada oldu gec dogum yaptim .bebeyimin suyu bitmisti son anda doguma girdim normal dogumla dunyaya geldi ayberkim .dunyam :nazar:

selam
ben 39 haftamdan 5 gün aldım ve 22 ekimde dünyalar tatlısı kızım sezeryanla evimize neşe getirdi

selam benim 3 tane oglum var en küçügüm geçtigimiz agustos 27 dogumlu kaç haftalık oldugunu hatırlamıyorum ama benim iki oglumda erken dogdu normal dogum hepsi ikisi suni sancı en küçügüm kendi sancımla

büyük oğlum 42. haftada normal doğum, ikincisi 15 aralıkta 40. haftada sezeryan oldum, çünkü doğmaya niyeti yoktu benim oğlumun, iyi ki de sezeryan olmuşum çünkü kordonları dolanmıştı, sezeryandan çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum 12 saat sonra ayağa kalktım, ertesi gün üç saat yolculuk yaptım, ve doğumdan sonra hiç yatmadım desem yeridir

ay maşallah sana:)))
allahım seni nazarlardan sakınsın:(((
öpüp koklayasım geldi canımmmmm yesin seni annem emi:(((

Back
X