Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim,essas acı rahimin açilması dır,ama herkezde farklı,bazılarda daha az,bazılarda daha fazla,bu senin genetik yapısı,çocuk boyutu,ve piskolji hazırlıklığı,benin ikinci doğum olacak 3-4 hafta sonra,ilk baya zordu,ama dayanılmaz acı değildi,+sana verilen ilaçlar,daha da minimuma acı indiriyorlar,korkama,benim arkadaşim hiç bir şey anlamadı,çok korkuyordu normal doğumdan,ama yarım saate bebişi kucaına aldı,hem de acı pek hissetmeden(kabızlık rahatsızlığı hissetmiş),:1hug:kızlar ben ilk bebeğime hamileyim..
cehaletimi maruz görün..bi sorum olacak..
çekilen acılardan bahsediyorsunuz normal doğumda..bu acılar sancıları çekerken rahim açılması sırasında mi çekiliyor???yoksa asıl acı doğuma girip bebeğin dışarı çıkış anlarında mi hissediliyor???
canım benim,essas acı rahimin açilması dır,ama herkezde farklı,bazılarda daha az,bazılarda daha fazla,bu senin genetik yapısı,çocuk boyutu,ve piskolji hazırlıklığı,benin ikinci doğum olacak 3-4 hafta sonra,ilk baya zordu,ama dayanılmaz acı değildi,+sana verilen ilaçlar,daha da minimuma acı indiriyorlar,korkama,benim arkadaşim hiç bir şey anlamadı,çok korkuyordu normal doğumdan,ama yarım saate bebişi kucaına aldı,hem de acı pek hissetmeden(kabızlık rahatsızlığı hissetmiş),:1hug:
kızlar ben ilk bebeğime hamileyim..
cehaletimi maruz görün..bi sorum olacak..
çekilen acılardan bahsediyorsunuz normal doğumda..bu acılar sancıları çekerken rahim açılması sırasında mi çekiliyor???yoksa asıl acı doğuma girip bebeğin dışarı çıkış anlarında mi hissediliyor???
inşallah arkadaşım bende normal doğum taraftarıyım..biraz şu panik olayımı dizginlesem sanırım herşey daha kolay olacak..Allah hakkımızda hayırlısını versin.....a.s.sevgili karamio bence normal doğum yapmanı öneririm.
normal doğumda biraz sancı filan çekiyosun ama sonrasında çok rahat oluyorsun.Mesela en önemlisi bebeğini hemen kucağına alabiliyorsun kendin emzirebiliyorsun ve hemen ayağa kalkıyorsun.Benimde ilk doğumumdu korkuyordum ama herkesin anlattığı gibi zor geçmedi benim doğumum.
İnşallah senin doğumunda kolay olur ve Allahın izniyle bebeğine kavuşursun.