Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

Ben 39. haftamın içinde doğum yaptım randevulu olarak epidural sezeryan ile çok zevkliydi Allah isteyen herkese nasib etsin sorunsuz geçti sadece bacaklarım 6 saat yerine 12 saatte açıldı oda alerjik olduğumdan:)

39+4 te bebeğim gelmeyince ve suyumun fazlalığından dolayı sezercik oldum

39.haftamda normal dogum yaptim. hersey normal gitti sukur. suyum geldi, ardindan 8 saat sanci cektim. epidural de kullanmadim, niye oyle yaptim bilmiyorum şakkıdı

40.haftamda doğum işareti üzerine sancımı evde çektim ve gece gittiğimde 1saat sonra normal dogumla 2.bebegimi kucagıma aldım ilkinde erken gittim ve hastahanedeki sancı çekenleri görünce sancım gitmişti bekledik 2.daha kolay ve rahat oldu allah tüm hamilelerimize yardım etsin...

41+4 de suni sancı ile doğumu başlatmak üzere randevulaşmıştık doktorumla.. 1 cm açıklığım vardı.. son gece rahim açılmasına faydalı olur diye jakuziyi doldurdum. yarım saat ılık suda keyif yaptım.. gece 2 de suyum geldi. ama sancım yoktu açıklığım 2 cm idi.. sunii sancı aldım. 2 saat net sancı çekip normal doğum yaptım.. anneme göre hiçbişey çekmemişim ben, çok kolay bi doğum olmuş.. bi de bana sor.. zordu ama güzeldi..

6 yıl önceydi ama hala herşey bugün gibi şu an gibi aklımda.... 38 hafta 3 günlük doğdu kızım....
allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ve allah biran evvel sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin....
kolay gelsin annişler....

kızlar ben şey sorcam 40 haftadan erken normal doğum yapanlar bir sorunmu olmuştu yoksa doğum belirtileri mi başladı

39+3 şakkıdı

bekledim bekledim gelmedi benim minik kızım..

sonra kilosu fazla dedi doktor spinal sezeryan oldum...:delphin:

canım normal yaptım 38+0 da hatta doktorum 3gün önceki kontrolde daha doğum kanalında girmemiş en az 15 gün var demişti ama 3 gün sonra doğdu

Back
X