Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

canım normal yaptım 38+0 da hatta doktorum 3gün önceki kontrolde daha doğum kanalında girmemiş en az 15 gün var demişti ama 3 gün sonra doğdu

merhaba nzlalp
canım ya bende 39. haftamdayım. yarın kontrole gideceğim. geçen cumartesi doktorum banada kanala girmemiş dedi. artık sabrım kalmadı uyuyamıyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
acaba o üç günde ne yaptın? yani bol bol yürüyüş yada ne bileyim ılık duş gibi birşeyler yaptın mı ? tavsiye edebileceğin bişey var mı bana?

canım benm allah yardımcın olsun. evt bol bol yürüyüş yaptım ev işlerimi yaptım kendimi çok sakınmadım yani. ama senden tek ricam suyun boşaldığında veya sancıların başladığında heycanlanıp paniğe kapılma sakın ılık duşunu al kendine yakıştırdığın bir kıyafetini giy ve hastanenin yolunu tut ve korkma muhetmelen 1 hafta sonra burda senin müjdeli haberini alırız.doğumdan sakın korkmayeryüzündeki en güzel duyguyı yaşıycaksın sabret...

bebek dogum kanalına gırınce ne gıbı rahatsızlık verıyor.ben alt tarafta sıslık ve kıpırtıdan baska bır agrı sızı yok.acaba kanala gırdımı banamı oyle gelıyor.asagı dogru ındı ama yerını buldumu bılemıyorum

doğum kanalına girince doğum başlıyo zaten ama yavaş yürüyememeye başlıyorsun.bide eğer çok uzun boylu değilsen yere oturup bir ayağını öbürünün üstüne atmaya çalış yani bi ayağının topuğu diğrinin parmaklarının üstüne kanala girince yapamazmışın bu hareketi

bana o dedıgın hareketı bayramda denettıler .tam atamadım parmaklar denk gelmedı yakındır dedıler ama daha bısey yok.yurumemde uzun sure olunca kalca kemıklerımde sızlama oluyor.sımdıde kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum bugnde bebek hareketlerı cok azdı

ben normal doğum yaptım tam 39.uncu haftada oldu
beklemek acayip zor 3.5 kg oldu bayağı zor bir doğumdu allah herkese kolaylık versin
ölüm ve yaşam arasında gidip geldim o son anda
ama sonra unutuluyo o içinden çıkınca bi OH diyosun üzerinden bir yük atmış gibi hafifliyon
ben doğumdan sonra sanki organlarım falan çıktı sandım bide kustum neden bilmyom
acayip halsizleşiyo insan
ama onun bir gülüşüne herşey değeer CANIM FEDA OLSUN KIZIMA

benim 39. haftada oldu doğum sabret biraz zor tabi beklemek ben çok aglamıştım
lekem geldi hemen sancısız hastaneye gittim yatırdılar sabaha karşı sancı geldi
o gece dogum yaptım
korkutmak gibi olmasın ama çok zor oluyo

sakın sancıların geldiğinde ayaga kalkma ben tuvalete gitiim sonra agrı en şiddetli hale geldi ilk o zaman çığlık atmaya basladım
allahtan hemşire iğne vurdu yoksa bayılcaktm

41+4 de sunii sancı ile normal doğum yaptım.. daha beklesem bekler miydi acaba diye düşünmüyor değilim zaman zaman :)

38.haftada doğum yaptım,son kontrolumde iri bebek 4 kılonun üstünde doğar dedi sevgili doktorum :)riske almayıp sezeryana aldı,bebeğim 3.900 doğdu :)

37+3 sezaryan ile doğum yaptım zorunlu olarak

39+3 de suyum boşaldı. 14 saat süren normal doğum sancısından sonra 39+4 de acil sezeryan :(

Back
X