Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

bende 38.haftada sezaryanla dogum yaptım sezaryanla 1 ay oldu ama dikişim biraz acılma yaptı küçük 1yer bu normal mi bana söyleye bilir misiniz

32. haftada erken doğum yaptım.sezeryan.kanamam geldi.hastane kapısından girdikten 15 dk sonra kendimi doğumhanede buldum.ikizlerim oldu.küvezde kaldılar.allah kimseye erken doğum yaşatmasın.çok zor ve sıkıntılı günler yaşadım.ne doğumdan bişey anladım ne lohusalıktan.doğum yaptım 3.gün doktor doktor koşturuyodum.şimdi çok şükür sağlıklılar.

ben 40.hafta oldum sezeryanla doğum yaptım sabrım tükendiği için sezeryan oldum iyi ki de öyle olmuş çok memnunum.

benim ilk bebeğimi normal beklerken tansiyonum yükseldiği için mecburen acil sezeryan oldum iyi ki de olmuş oğluşumun kordonları dolanmış çünkü..her işte bi hayır var . ikinci de mecburen sezeryan oldu 38. haftada

kızlar mrh bende 36+0 haftamdayım ama cocuk cok hareketlı ve kasıklarımda sureklı bı baskı var arasıra sızlama oluo ne dersınız dogum yaklasıomu ne cok streslıyım sureklı aglıyorum herseye zaman gecmıo:(

36+0 da 3200 doğdu bebişim. plasenta previa vardı şiddetli kanama yüzünden acil sezeryan oldum.

Back
X