kacinci haftada dogum yaptiniz???

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
643
Avusturya
selam hanimlar 35 haftalik hamileyim yavas yavas doguma dogru gidiyorum suan hic bir dogum belirtim yok cok sükür zamaninda dogmasini cok istiyorum allahimdan,insallah enazindan 38inci haftami doldururum.bebegim kiz..ve kiz anneleri erkenmi gecmi dogurdunuz kizlarinizi merak ediyorum herkes kizlar erken gelir diyor.kiyafetlerini falan nezaman yikamami önerirsiniz hastane cantami nezaman hazirlamaliyim..fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

40+1 de zorla doğum yaptım Daha bikaç günü vardı sanırım ama annemin ebe arkadaşının nöbet günü diye benim günüm geldi diye gittim Muayene etti açılma yok dedi.eve döndüm.Sancım başladı.Suni sancı verdi öyle yaptı böyle yaptı sonunda doğdu işte.2 yaşına geldi bile 35. haftayı gördüyseniz bundan sonra korkmayın.Küveze bile koymaya gerek kalmaz artık.Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

ben 36. haftadayım, hastane çantamı 7. aya girerken yapmıştım, ne olur ne olmaz diye. fazla kilo alınca insana pek bi sıkıntı veriyor hamilelik. artık doğsa falan diyordum ama şimdi 40. haftamı görmek istiyorum. erken doğanların kilosu az olduğundan insan tutmaya korkuyor. tombiş tombiş olsun, mıncırma planlarımın pozulmasını istemiyorum

tesekkürler cevaplariniz icin 80 kücür kisi icinde cevap vermissiniz cok tesekkürler.kimseden bir öneri gelmedigi icin ben bugün basladim bebegimin camasirlarini yikamaya.hastane cantamida artik bende yavas yavas hazirlasam iyi olur benimde evet:))artik bakalim bizim kiz nezaman gelicek.insan sabirsizlaniyor artik zaman yaklastikca biran önce herseyi hazirlamak istiyor biyandanda tam nezaman dogacagini bilmedigim icin erkenmi diyorum yavas yavas yapicam artik:))

ayyy ilknu34 kusura bakma az kaldi kirazlarin cikmasina bol bol yiyebilirsin umarim:))bende kirazi hic sevmem aslinda ama resimde güzel duruyor.

bu arada ben kıyafetlerini felan yıkamayı düşünmüyorum 26.haftamdayım 25+3
çantası bezi birenu yatağı harici hepsini aldık
benim kız doktor 2 hafta erken dğar diyor

bu arada ben kıyafetlerini felan yıkamayı düşünmüyorum 26.haftamdayım 25+3
çantası bezi birenu yatağı harici hepsini aldık
benim kız doktor 2 hafta erken dğar diyor

ama birkez üzerinden sicak suyla gecsen iyi olur diye düsünüyorum sonucta bebek belki vücudu alerji yapabilir.yani sahsen ben kendime bisey aldigimda bende önce yikiyorum hani bebeklerin kiyafetlerini denemiyorlar ama sonucta ordan burdan geliyor kartonlarda kutularda dikerken nasil sartlarda yapilyior bilemeyiz...ama senin kararin tabiki ...ayy bide bezleri varr dogru diyorsun:))))ben onlari hep unuttum biara sampuan bez pudra gibi malzemelerini alayim.yatagini bu hafta sonu alicaz.biberonu 1 tane aldim insallah allahin izniyle emzirmek istiyorum oyüzden 1 tane yeterli diye düsündüm gerekirse dogduktan sonrada alabilirim.bebek arabasinida aldim arac koltugunu ama daha sanki bir sürü eksigi varmis gibi geliyor...

ilk gebeliğinse olabilir canım :)
bana annem erken alma felan dedi ama hem maddi hem manevi sıkıntıalr artıyor
hepsini bir araya getirmemek lazım düğünde öyle odu çok zorluk çekmiştim
yarın eşimle gidip inşalah yatak bakcaz gerçi karar verdik ama diğer ay kredi kartı geçincede alıcaz

benim oğlum var 37 haftalık doğdu. kız bebekler erken mi doğar bilmiyorum ama ben 40. haftayı geçirmişim suni sancıyla zar zor doğmuşum

evet ilk gebeligim herseye heves ediyorum aliyorum ama asil lazim olanlar hep aklimdan cikmis.bugün tam bir camasirlik kiyafet yikadim olacakmi onuda bilmiyorum:)))sagsaglim dogsunlarda insallah gerisi halolur..

bence cantanizi hemen hazir edin ne olur ne olmaz..ben ilkinde 40+1 de normal yaptim
2. si 38+5 te sezeryanla oldu..ben 33 haftalikken hazirlamistim 2 sindede

merhaba, bende 39+6 haftalık hamileyim, kızım olucak ama prensesin gelmeye hiç niyeti yok gibi. normal doğum olsun istiyorum ama hiç sancı falan bile olmadı şimdiye kadar, doktor olmazsa 40+2 de gel doğumu başlatalım dedi. bilmiyorum hiç sancı yada açılma falan yoksa nasıl başlatıcak ki acaba, sezeryan olmakta istemiyorum, bakalım canım sıkılmaya başladı iyice niye gelmiyo bebek diye. inşallah birkaç gün içinde doğum yaparım. herkese hayırlı doğumlar Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.

arzu benim 1 haftadir kasiklarimda ara ara sancim oluyor böyle adet sancisi gibi bebegin hareketleri cok düzgün cok sükür bana öyle geliyorki ben 40 haftayi dolduramicam.2 3 haftaya gelir diye tahmin ediyorum yarin doktor kontrolüm var ne dicek cok merak ediyorum kafasi kesin asagida bebegimin cünki asiri baski hissediyorum mide yanmamda hafifledi..internette arastirdigim kadariyla bebek asagi indikce göbekde inermis ve mideye baski azaldigindan yanma sikayetide ortadan kalkliyormus..yani ben icimden gelen duygu hemde belirtilere bakilirsa 2 3 hafta veriyorum doguma:))insallah sagsaglim hayirlisiyla dogsunda...birde hanimlar 2 gündür sümüksü beyaz ama kanli degil hemde cok sivi akintim var normalmi sizce???

valla benim kasık ağrılarım çok önce başladı ara ara ağrıyo ama doğum belirtisi değil herhalde ki hala doğuramadım :) sende okadar panik yapma bence, banada daha 36 haftalıkken sen bir iki haftaya doğurursun diyodu karnımı görenler, ama hala tık yok, banada hep kızlar erken gelir dediler çantamı daha 1 ay önceden hazırladım ne olur ne olmaz diye kırışmışlardır valla valizin içinde :) bence sende rahat ol, en azından 39. haftayı tamamlarsın bence, akıntıda normal bende de var çünkü, önemli olan kanlı olunca nişan olarak kabul ediliyo ozaman doğum yakındır demek işte. ben okadar bakıyorum tuvalete gittiğimde nişan geldimi diye ama yok, herkeste olmuyo mu acaba bilmiyorum. bakalım çarşamba gidicez doğuma diye ama ben cumaya kadar daha bekleyelim dicem doktora ne dicek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…