- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
ikinci tam isabet:) tesekkurler cnmİlki usg de 4200 göründü 3850 doğdu. İkinci 3509 göründü usg de 3500 doğdu. İki doktorum farklıydı bu arada.
ikinci tam isabet:) tesekkurler cnm
Ben 39+0 da oldum sezeryan bebisim kiloluk du ondan sezeryan karar verildi 4.800 gram doğdu teyzesiHanımlar selam,
Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz? Ve neden dolayı? Bebeğinizin o haftada doğmasıyla ilgili bir sorun yaşadınız mı dogduktan sonra? (Bu arada haftanızı hafta ve gün olarak yazarsanız sevinirim; örneğin 38+3 şeklinde)
Masallah Allah nazarlardan korusun. Gebelik şekeri vs var mıydı yoksa kilosu beslenme ile mi alakalı? Bende bebişe kilo aldırmaya çalışıyorum onun için sordumBen 39+0 da oldum sezeryan bebisim kiloluk du ondan sezeryan karar verildi 4.800 gram doğdu teyzesi
Yok sekerle alakali birsey yoktu evet beslenmeyle alakali Son aylarda çok kilo.aldiMasallah Allah nazarlardan korusun. Gebelik şekeri vs var mıydı yoksa kilosu beslenme ile mi alakalı? Bende bebişe kilo aldırmaya çalışıyorum onun için sordum
Beslenme ile ilgili herhangi bir tavsiyen var mı benimde kilo 1-2 hafta önde gidiyordu hep. Şimdi haftasıyla aynı. Yine önden gitsin istiyorumYok sekerle alakali birsey yoktu evet beslenmeyle alakali Son aylarda çok kilo.aldi
maşallaaahh:)Ben 39+0 da oldum sezeryan bebisim kiloluk du ondan sezeryan karar verildi 4.800 gram doğdu teyzesi
PYA istahla alakalı ama bence bebek kilolu olsun diye yeme ben pişmanım kilo aldım şimdi vermekte zoorlaniyoum ama yinede istersen sık sık ye proteinli şeyler çok ye muz ve ceviz kilo aldırır sütünü ihmal etmeBeslenme ile ilgili herhangi bir tavsiyen var mı benimde kilo 1-2 hafta önde gidiyordu hep. Şimdi haftasıyla aynı. Yine önden gitsin istiyorum
Teşekkürler canımPYA istahla alakalı ama bence bebek kilolu olsun diye yeme ben pişmanım kilo aldım şimdi vermekte zoorlaniyoum ama yinede istersen sık sık ye proteinli şeyler çok ye muz ve ceviz kilo aldırır sütünü ihmal etme
Rica ederim canm bide erkek bebekler daha iri dogarlar unutma bunuTeşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?