Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz?

37+2 de sezeryan oldum.Sebebi 3hafta önceden gitmesiydi gelişimi.3600 kilo 50cm dogduk bir sıkıntı olmadı ama ultrason daki kılosu 4.200 dü

37+1 de kombine spinal epidural oldum. Tüp bebek olduğu için doktorum illa sezaryen olmamı isterdi. Nişanım geldi ve 1 cm açılmam vardı buna rağmen sezaryen yaptı. Sezaryenden memnunum o ayrı ama normal doğurmayı denemek isterdim.
Bebeğim çok iyi çok şükür. bir gün önce kontrolüm vardı doktor 2550 ölçtü ama bir gün sonra 2770 49 cm doğdu yavrucuğum.

pek bi sorun yasadin mi dogumdan sonra cnm?

37+0 da sezeryanla doğum yaptım. Suyum gelmişti yoksa doktorum biraz daha bekletecekti. Bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı ve ben çok panik bir yapıdaydım eşim normal doğum yapmamı istemedi bu sebepten sezeryana karar verdik. Herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bebiş gelişimini tamamlamıştı. Sadece ilk 4-5 gün yataktan kalkarken sezeryan kesisisnin başladığı yer sızladı daha sonra bir sıkıntı olöadı.

Eğer kısmet olursa pazartesi günü 38.haftada sezaryen ile doğum yapıcam,pazartesi gittiğimde oğlum 3200gr ve 50cm boyu vardı,sezaryen nedeni tüp bebek ve maalesef araya bayram giriyor riske atmak istemiyor doktorum çünkü il dışında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…