kacıncı haftadasınız ve kac kilo aldınız

nestiyer

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
21
0
16
40
Ankara
sevgili hamile bayanlar...ben 27.haftadayım ve 13 kilo aldim...hamile kalmadan once 71 kıloydum boyum 1.74...simdi 84 kiloyum...sanirim biraz abartmisim daha onumde 88gun var bakalım ne kadar kilo alacagim...

11. haftamdayım 4 kilo verdim 54 kilo 1.53 düm şimdi 50 kiloyum :) çok kusuyorum ne zaman düzelecek sizde ne kadar sürdü yardım kızlar

11. haftamdayım 4 kilo verdim 54 kilo 1.53 düm şimdi 50 kiloyum :) çok kusuyorum ne zaman düzelecek sizde ne kadar sürdü yardım kızlar

13. Yada 14. Haftamdan Sonra Düzelmişti Benim, Ama Bazılarında Daha Uzun Sürebiliyormuş. Umarım Geçer Yakın Zamanda Seninde.

13. Yada 14. Haftamdan Sonra Düzelmişti Benim, Ama Bazılarında Daha Uzun Sürebiliyormuş. Umarım Geçer Yakın Zamanda Seninde.

canım ben birde çok koku alıyorum benim evde bir koku oluştu ben dolabı bile açamıyorum deterjan kokuları dahi kusma sebebim sende de koku sorunu vermıydı peki

canım ben birde çok koku alıyorum benim evde bir koku oluştu ben dolabı bile açamıyorum deterjan kokuları dahi kusma sebebim sende de koku sorunu vermıydı peki

Aslında Öyle Bir Koku Yok. Ama Sen Duyuyorsun, Bende De Vardı. Dışarıda Bir Sorun Yok Evin Kapısını Açar Açmaz Kusmaya Koşuyordum. Oda Kokusundan Eşimin Parfümüne Kadar Herşey Midemi Bulandırıyordu. Mutfağa Giremiyordum Bile Dolabı Açayım. Mide Bulantın Bitince Koku Da Ortadan Kalkıyor Merak Etme

28. haftamdayım. 49kg ile hamile kaldım şuanda 57-58kg arasında git gel yapıyorum.
Bulantılardan bahsedilmiş..şükürler olsun atlattık o günleri. ıyyy!!! Benim 13-14. haftamda bitmişti ama böyle bir olay yok! Kokuları geçtim mutfak kapısını görünce bile midem bulanıyordu :17:

benim 3.ayim bitmisti 4. aya dogru kesildi...bulantılarim az daha sık disini geciyor inan.bende cok cektim herseyden tıksındım yedigimi oldugu gibi cikartiyordum...ama gecincede istahim acildi arkadaslara nazaran ben biraz fazla kilo almisim:(

bende 1. 68 boyundayım aski kilom 60 suanda 70 kiloyum 26. haftadayım ve biraz hızlı kilo aldım 10 kilo napicam bilmiorum aşırı iştahlandım :S

az mı kilo aldım, bebeğim gelişmiyor mu diye endişe ederken sizin yazdıklarınızı okuyunca şimdi de çok mu kilo aldım diye endişelenmeye başladım :( 47 kiloyla başlamıştım, 25. hafta 58 oldum ve orda duruyorum 2 haftadır. ama zayıf başladığım için 11 kilo fazla değil diye teselli ediyorum kendimi...hemen hemen herkes bulantılardan şikayetçi. kendime nazar değdirmeyeyim, başından beri sadece 3 kere midem bulandı. zaten bir tanesi şeker yüklemesindeydi. ama koku konusunda 1 aydır tüm radarlarım açık

ben çookk endişeliyim hiç bulantı yaşamadım ama hiiççç... iştahım stabil, dikkat etmeye çalışıyorum ama 10 kg aldım 30hafta 2 günlük bebeğim yaklaşık 1400-1500 gr ama ben 68le başladığım yola 78 ile devam ediyorum ve boyum sadece 1.65.az alan arkadaşlarım bulantısı olmayanlar, tabiki varsa ,tüyolarınızı paylaşırmısınız??84 üstüne çıkmak istemiyorumm

ben çookk endişeliyim hiç bulantı yaşamadım ama hiiççç... iştahım stabil, dikkat etmeye çalışıyorum ama 10 kg aldım 30hafta 2 günlük bebeğim yaklaşık 1400-1500 gr ama ben 68le başladığım yola 78 ile devam ediyorum ve boyum sadece 1.65.az alan arkadaşlarım bulantısı olmayanlar, tabiki varsa ,tüyolarınızı paylaşırmısınız??84 üstüne çıkmak istemiyorumm

Canım çok da kilo almamışsın aslında. Seninle aynı haftada olupda 15 kg alanlar var. Sen elinden gelen dikkati gösteriyorsan,sağlıklı besleniyorsan... Doktorun her şey normal diyorsa gerisi önemli değil. Bende 29+1 im ve 8kg aldım :49: Bence panik yapacak bir şey yok... Evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah :16:

tatlım dert etme sorun yok ..ben 28 haftamı bitirdim 9.5 kilo aldım.. doktor bunu normal buldu.. hıc deret etme..bak bebsıınde saglıklı.. sen kavun, karpuz abur cubur yeme yeter..düzenli ve sağlıklı beslendıgın sürece sıkıntı yokk :)

desteğiniz için teşekkürler anneler:) benim yakınmam birazda psikolojik sanırım erken gelme riski oluştu bebeğimde 1 ay oldu işe ara verdim evde inzivaya çekildim yürüyüş,aktivite,hareket yasak kiloların ve sıkıntının sebebi aslında birazcık da bu..Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizin kokularını içimize çektiğimiz günleri göstersin inşallah..

Back
X