Kaçıncı Pgtli embriyo transferinde pozitif gördünüz? (Buradaki pozitflik sağlkla ilerleyn gebelk)

• 1.transfer

• 2.transfer

• 3.transfer

• 4 ve üzeri transferlerde

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah pozitif olur🙏 dün pedi doldurcak kadar kahverengi lekelenme oldu. Daha öncede olmuştu ama bu sefer yoğun oldu. Ağrı da oldu. Ek progestan iğneye başladım. Mide bulantıları da bugün başladı. Sanırım başlarda belirtiler olmuyor. 6.haftada başladı benim🤦🏾‍♀️belirti yokken daha iyiymiş diyorum.
İnşallah pozitif olur Benim iğne yerlerm çok morardı yer bulamadımda göbeğimde morarmaması için bi teknik var mı ? Bitek benim bukadar acıyor.

Ya bende işte çif ebiryodan tedirgn oldum ilk deneyimim tekle başlayayım dedim . Umarım pozitfi görürüz benimde 28 inde test günüm. Pgtli yaptırmamız biraz daha şansımızı arttırıyor gibi. %100 garanti vermiyor ama. İçim rahat ve süreci psikolojk olarak rahat geçirmemi sağladı.
Pgt sadece kromozomlara bakılıyor anne baba kromozomları pgt sağlıklı olup tutmayablarda var çok pgt takılmayın

İnşallah pozitif olur Benim iğne yerlerm çok morardı yer bulamadımda göbeğimde morarmaması için bi teknik var mı ? Bitek benim bukadar acıyor.
Ben daha yeni başladım. Bi teknik var mı bilmiyorum açıkçası. Aynı yerden yapmamaya çalışıyorum. 90 derece dik açıyla yapmaya çalışıyorum. Morarma olursa iğneyi yaptıktan sonra buz uygulayabilirdim.

Pgt sadece kromozomlara bakılıyor anne baba kromozomları pgt sağlıklı olup tutmayablarda var çok pgt takılmayın
Bazen doktorlar transferden önce anne ve babaya da kan testi yapıyor (buna Karyotip denir). Bu, anne veya babada gizli bir genetik bozukluk olup olmadığına bakmak içindir. PGT, tamamen embriyonun sağlıklı olup olmadığını anlamak içindir.
Anne baba genetik olarak sağlam olsa bile döllenmede birleşim esnasında hatalar olabilir.

Yani embriyo, anne ve babadan bağımsız olarak kendi şansını ve kalitesini yaratır

aslında pgt ye takılmamak elde değil.
100/100 garantisi yok tabi,
rahmin kabul etmesi diye bişey var tamamen embiryo ile alakası bi durum değil.🤷‍♀️

Ben daha yeni başladım. Bi teknik var mı bilmiyorum açıkçası. Aynı yerden yapmamaya çalışıyorum. 90 derece dik açıyla yapmaya çalışıyorum. Morarma olursa iğneyi yaptıktan sonra buz uygulayabilirdim.
Yok morarma 2 gün sonra cıkıyo işte :( iki güne genişliyo mor alan. Şöyle bişey duydum mor alana yapılırda tekrar ilaç emilimini azaltıyormuş :( o yüzden yer kalmadı nerdeyse

Ya bende işte çif ebiryodan tedirgn oldum ilk deneyimim tekle başlayayım dedim . Umarım pozitfi görürüz benimde 28 inde test günüm. Pgtli yaptırmamız biraz daha şansımızı arttırıyor gibi. %100 garanti vermiyor ama. İçim rahat ve süreci psikolojk olarak rahat geçirmemi sağladı.
Aaa test günleri neden farklı acaba

Bilmiyorum ki rapor kağıdımda öyle yazıyor . 5. Blats ,bide 3. Gün olsa anlayacagımda.
Doktordan doktora değişiyor demekki, tiktokta falan izlediğim videolarda genelde 12.gün test verilmiş bazı doktorlarsa 9. Günde belli olur demiş. İnş pozitif güzel sonuç çıksın da 3 gün daha beklenir:)

Doktordan doktora değişiyor demekki, tiktokta falan izlediğim videolarda genelde 12.gün test verilmiş bazı doktorlarsa 9. Günde belli olur demiş. İnş pozitif güzel sonuç çıksın da 3 gün daha beklenir:)
Döngününde geçmesini istiyolar heralde :)
aynen beklerim 3 gün daha. Şuan 6. Günümdeyim bişey kalmadı zaten .

Canım benim de simsiyaha dönük mor oluyordu göbeğim ,içindeki havayı alarak yapmaya başladım şuan nokta gibi hafif düzeyde sararıyor. Hava alirken de sadece 1 damla filan taşıyor ,enjeksiyona pıt pıt vuruyorum. Acısı icin bir çözüm yok ama baya acıtıyor.

Back
X